Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kas te arvate, et see teema on t2iesti kasutu? |
Ja |
|
16%
|
[ 14 ] |
Ei |
|
16%
|
[ 14 ] |
Noh see v6ib nii m6ningaidki inimesi v2lja aidata animede leidmises. |
|
54%
|
[ 47 ] |
Las iga inimene otsib ise animesi..Mina leidsin k6ik animed nii ja miks teie ei v6iks nii leida.. |
|
12%
|
[ 11 ] |
|
Kokku Hääli : 86 |
|
Autor |
Teade |
erik_schults
|
Postitatud: Nelj Veeb 05, 2009 20:16 Teema: Animede soovitamine.
|
|
|
Ma olen viimased 2 tundi animesi otsinud ja siiamaani pole ma ühtgi huvitavat leidnud, mis sobiks mulle...Kas keegi saaks mulle midagi soovitada.
Mulle ei meeldi ecchi, ega mecha animed eriti (Hästi natuke ecchit mind ei sega, aga see peaks olema väikeses doosis.)..Kuigi Tengen toppa ei olnud eriti hull, mecha anime kohta..
See on üldine anime soovitamise teema ja see pärast ei pea te enda arust häid ecchi animes, ega mecha animesi soovitamata jätta...Tegelt võiks lausa need genred ära märkida, anime nimede kõrvale ..  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Viimati muutis seda erik_schults (Laup Apr 02, 2011 16:51). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Veeb 05, 2009 20:22 Teema:
|
|
|
Minu meelest on sellel teemal üks väga hea küsitlus ja ma utsitan omalt poolt bakalasi sellele vastama!
Muidu soovitan sellist animet nagu seda on Iketeru Futari!
Teie kord. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Viimati muutis seda Ummi (Nelj Veeb 05, 2009 20:43). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Nelj Veeb 05, 2009 20:25 Teema:
|
|
|
Mees, võta One Piece ette ja vaata! |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Nelj Veeb 05, 2009 20:30 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Mees, võta One Piece ette ja vaata! |
Ma olen seda vaadanud ja see ei ole eriti minu maitse j2rgi..See k2ib edasi ja edasi nii, et l6ppu pole kusagil n2ha..See lihtsalt l2ks igavaks (J6udsin 150da episoodi juurde.)..  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Nelj Veeb 05, 2009 21:02 Teema:
|
|
|
Neid animesoovitamise teemasid tekkib siia päris tihti muarust, ainult et imelikul kombel surevad nad kõik välja...
Soovitada ei oska ma sulle kahjuks midagi, sest pole õrna aimugi, mis sul nähtud on. Kui veel näinud pole, siis vaata Trigunit. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Nelj Veeb 05, 2009 21:11 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: | Neid animesoovitamise teemasid tekkib siia päris tihti muarust, ainult et imelikul kombel surevad nad kõik välja...
Soovitada ei oska ma sulle kahjuks midagi, sest pole õrna aimugi, mis sul nähtud on. Kui veel näinud pole, siis vaata Trigunit. |
Kuna ma olen paljusi animesi n2inud, siis ma v6in 8elda, et ma tean p6hiliselt k6iki tuntumaid animesi (Jah ma tean Trigun-i ka)...
Inz 2itah soovituse eest, ma hetkel vaatan selle esimest osa ja siis otsustan, kas ma j2tkan selle vaatamist.
Ma otsingust ei leidnud yhtki anime soovitamis teemat..  _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Nelj Veeb 05, 2009 21:21 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | Ma otsingust ei leidnud yhtki anime soovitamis teemat..  |
Ega neid nii kerge leida ei olegi, nad rohkem kasvavad ühest teemast laimeksa lihtsalt. Näiteks see -> http://www.baka.ee/foorum/viewtopic.php?t=2510 |
|
Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
Postitatud: Nelj Veeb 05, 2009 21:27 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | raidomees kirjutas: | Mees, võta One Piece ette ja vaata! |
Ma olen seda vaadanud ja see ei ole eriti minu maitse j2rgi..See k2ib edasi ja edasi nii, et l6ppu pole kusagil n2ha..See lihtsalt l2ks igavaks (J6udsin 150da episoodi juurde.)..  |
Jõudsin isegi 150 juurde, siis suht pool kuud pausi. Kuid varsti oli jällegi One Piecei isu ja hakkasin edasi vaatama. Peale 150 tuleb skypia arc mis ÜLIPÕNEV parim arc siiamaani(soovitan selle vähemalt ära vaadata). nüüd olen 267 episodi juures (enies lobby arc). Nüüd jällegi väike paus, pole eriti põnev hetkiel.
Äkki proovid Bleachi, või oled juba näinud? |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Nelj Veeb 05, 2009 21:41 Teema:
|
|
|
Eile üleeile vaatasin Beck`i läbi. Soovitan soojalt ja külmalt ka. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Nelj Veeb 05, 2009 23:07 Teema:
|
|
|
Sa võiks ära märkida need ¾anrid või animed mis sulle meeldivad. Kohati jääb tunne, et sulle ei meeldi midagi.
Suvaliselt oskaks soovitada näiteks xxxHolicut, Paprikat, Baccanot. Võibolla isegi Night head genesis, kui supernatural ja selline temaatika peale läheb. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Nelj Veeb 05, 2009 23:44 Teema:
|
|
|
tyger kirjutas: | Sa võiks ära märkida need ¾anrid või animed mis sulle meeldivad. Kohati jääb tunne, et sulle ei meeldi midagi.
Suvaliselt oskaks soovitada näiteks xxxHolicut, Paprikat, Baccanot. Võibolla isegi Night head genesis, kui supernatural ja selline temaatika peale läheb. |
Noh kergem oleks 8elda neid zanreid, mis mulle ei meeldi eriti...Mecha, shojo, slice of life, ecchi, harem (Selline romantika ymber p88rlev lugu ka eriti hea minu arust ei ole.) ja see vist ka k6ik..
Ausalt 8eldes olen ma j2llegi neid k6iki n2inud..Ma olen k6ik need rohkem tuntumad animed l2bi kamminud...seega v2hem tuntud animed oleksid oodatud (N2iteks v2hem tuntud animed nagu, bucky the incredible kid ja orphen...Kuigi v6ib asi olla lihtsalt mu teadmatuses vanade animetega....).. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Reede Veeb 06, 2009 01:28 Teema:
|
|
|
Nonii, ilmselt käib nüüd mäng selle peale, kes esimesena nimetab anime, mida erik näinud EI ole. Kuna poiss suure vaatamusega, siis ma ennustan, et esimene saabub leheküljel kolm.
Minu ainuke soovitus sulle, igaks juhuks, kui sa pole seda veel teinud - vaata läbi kõik baka ülevaated. Säästab kõigi aega _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Reede Veeb 06, 2009 02:40 Teema:
|
|
|
http://myanimelist.net/animelist/dipsybla
Soovitan vaadata minu animelisti .. Meil on suht sarnane maitse mulle tundub.. Soovitan oma listist kõiki kõrgete hinnetega .. Äkki on väike võimalus, et leiad midagi mida pole vaadanud ja mis huvi pakub  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Reede Veeb 06, 2009 18:42 Teema:
|
|
|
Kaoru ja erik_schultz, palun pange järgmine kord anime nimi, millele link viitab, ka kirja. Nii tüütu on neid sedasi ükshaaval läbi klikkida.
Sedasi näiteks:
[ url = http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=129 ] Hajime no Ippo [ / url ]
Kui selline asi ilma tühikuteta kirjutada, on tulemuseks ilus link:
Hajime no Ippo |
|
Tagasi üles |
|
 |
Inseru

Liitunud: 25 Jan 2009 Postitusi: 4 Asukoht: Inside Of Anime World
|
Postitatud: Reede Veeb 13, 2009 16:01 Teema:
|
|
|
ise soovitaksin baki the gappler 1 hooaeg, black lagoon, hellsing, initial d ,Shura No Toki  _________________ If You Hear Me Coming, Then I Am Not After You! |
|
Tagasi üles |
|
 |
HotPapa1
|
Postitatud: Esm Veeb 23, 2009 14:52 Teema:
|
|
|
Keegi võiks midagi Full metal panic'u laadset soovitada, ala super kangelane sukeldub tavaellu ja kuidas toimuvad suhted tema ja teiste inimeste vahel. Võiks olla nii actionit kui ka draamat
EDIT: Keegi ei tea midagi? Tehke siis omapoolt mingi pakkumine, kus on hea animatsioon ja kaasakiskuv story. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Püh Märts 08, 2009 22:58 Teema:
|
|
|
Ma j2llegist hakkasin s-cry-ed i vaatama (Kolmas kord mul.) ja soovitaks seda k6igile..
S-cry-ed
T2nu v6hiku loovutatud lingile, (See animecraxy leht) l6puks ma leidsin ma subitud versiooni (Igalt poolt leidsin aint inglise keelse dubleeringuga seda animed_  _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
|