Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
pansomon
|
Postitatud: Nelj Juul 24, 2003 16:19 Teema: kummaline kala?
|
|
|
kas kellelgi teist on ka olnud sellist asja? nimelt, et film hakkab jõnksutama. mitte palju, hästi väheke. umbes nii, nagu oleks asi kodeeritud nii, et jätab iga umbes 5-nda kaadri vahele. st. pole konkreetset läägimist, aga on selline ühtlane väike jõnksutamine. konkreetselt minu puhul käib jutt ninja scrolli 6 ja 7 osast. viies oli jumala okei, aga kuues ja seitsmes on vaadata ebamugavad. teiste filmidega pole seda kala olnud (ghost dogiga oli, aga selle puhul oligi kodeering selline odav).
kas siinolijad on neid konkreetseid episoode vaadanud ja kas on ka mingi kala olnud või on see minu isiklik mure? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Nelj Juul 24, 2003 19:41 Teema:
|
|
|
uih, algul sain valesti aru... .aga mul on ka n6nda olnd |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Nelj Juul 24, 2003 20:39 Teema:
|
|
|
Hmmm, mul ei tule nagu midagi taolist küll ette...
Äkki on viga sellest, et kasti võimsusest jääb tsipa puudu...
vaata seda teemat, äkki leiad paar vihjet: http://www.baka.ee/foorum/viewtopic.php?t=187 _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Reede Juul 25, 2003 12:09 Teema:
|
|
|
võimsusest ei jää mingil juhul puudu. FX5200 ja 128mb jooksutab ka märksa suuremat pilti
ah eks ta tõenäoliselt koodekite kamm ole, et pean vist uued tirima (sigh...). sellisel juhul muidugi imelik, et poole seeria pealt tegijad koodekeid vahetavad.
aga et lihtsalt äkki keegi siit on vaadanud neid kahte konreetset episoodi (kas on keegi?) ja et kas näitas normaalselt? või äkki ongi encodetud halvasti? |
|
Tagasi üles |
|
 |
MTI

|
Postitatud: Teis Okt 07, 2003 09:08 Teema:
|
|
|
ega sa juhuslikult seda läbi teleka ei vaata? mul endal oli kah mingi kamm et film jõnksus kindlate vahemikega. Teleka bitrate on 24, kui film on vale biterate-ga ntx jääb üks kaader vahelt puudu siis telekas lihtsalt kordab eelmis kaadrit, sellest tuleb nagu jõnksumise tunne.
Kui sa ei vaata väbi tv-outi siis on viga tõenäoliselt encodemises. Pole ise piisaval määral DivX/XviD encodemisega tegelenud et oleks siin kohal midagi tarka öelda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Kolm Okt 08, 2003 09:41 Teema:
|
|
|
MTI kirjutas: | ega sa juhuslikult seda läbi teleka ei vaata? mul endal oli kah mingi kamm et film jõnksus kindlate vahemikega. Teleka bitrate on 24, kui film on vale biterate-ga ntx jääb üks kaader vahelt puudu siis telekas lihtsalt kordab eelmis kaadrit, sellest tuleb nagu jõnksumise tunne.
Kui sa ei vaata väbi tv-outi siis on viga tõenäoliselt encodemises. Pole ise piisaval määral DivX/XviD encodemisega tegelenud et oleks siin kohal midagi tarka öelda. |
ei vaata läbi teleka, aga olen kuulnud küll, et telekaga pidi ka mingi jõnksu-teema olema. osad filmid olla isegi niivõrd palju läägima hakanud, et ei olnud võimalik vaadata. kuidas sellest kalast lahti saada, ega sa ei tea?
muidu enda asja sain korda, tirisin sellise imepärase programmi-pleieri nagu videolan, mis lahendas kõiksugu koodekite probleemid. soovitan soojalt. |
|
Tagasi üles |
|
 |
saishuuheiki
|
Postitatud: Püh Veeb 08, 2004 21:45 Teema:
|
|
|
veel head kui mitte parimad koodekid on SLD Codec Pack'is. Kui see olemas siis ei teki arvutis vaatamisega probleeme, seal on absolut. kõik olemas... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|