Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Cookie

|
Postitatud: Kolm Juul 09, 2003 18:36 Teema: Mis koodekit on mul vaja
|
|
|
Tihti on mul niimoodi olnud ,et peale seda ,kui ma olen t6mmanud endale m6ne anime video ja hakkan seda vaatama on h22l pildist ees .Millise koodeki peaksin edale t6mbama ,et vaadate neid filme millel on pilt natuke hilinenud .
Ma olen v2ga vihane kuna ma ei saanud vaadata knockin' on heaven's door'i vaadata  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Kolm Juul 09, 2003 19:15 Teema:
|
|
|
Selle jaoks on siinsamas foorumis spetsiaalne teema juba olemas. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Kolm Juul 09, 2003 19:16 Teema:
|
|
|
Teoreetiliselt ei tohiks tegemist olla koodeki veaga... Kui ta mängib, siis on koodek olemas.
Võib-olla on viga selles, et tegemist on tsipa ajale jalgu jäänud arvutiga, mis ei suuda enam korralikult pilti ja heli korraga jooksutada? Kas probleem on ainult animega või ka muude filmidega?
Igatahes, üks võimalik lahendus: vaheta oma mängijat. Minu isiklik lemmik oleks ZoomPlayer (http://www.doom9.org/Soft21/Players/zp300std.exe), kiidusõnu on saanud ka BSPlayer (http://www.doom9.org/Soft21/Players/bsplay086.496.exe). Muud ei oska ma praegusel juhul öelda. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Kolm Juul 09, 2003 19:18 Teema:
|
|
|
kui on, tõmba uuem koodeks (ei usu, et eriti aitab, kuigi ffdshow võib natuke paremini videot maha mängida) või proovi mingit muud playerit (bsplayer, zoom, vmt). või siis kui võimalik, võta pildi kvaliteeti koodeksis vähemaks või anna playerile suurem prioriteet (windowsi all). ja kui võimalik, osta parem arvuti  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cookie

|
Postitatud: Nelj Juul 10, 2003 02:10 Teema:
|
|
|
Esimest korda kohtasin seda viga m6ndade Bebopi osadel ,siis nyyd t6mbasin filmi Ghost dog ,seal oli nii ,et vahel oli korralik ja vahel oli h22l ees. See on imelik et alati on h22l ees, miks ei ole vahel pilt h22lest ees?
Sellel filmil ma panin t2hele ,et kui ma vahel scrollisin 6ige koha peale (n2iteks sellistes kohtades ,kus h22l oli ees) oli natuseks korralik ja siis pilt sekundiks j2i t6ttama ja h22l sai j2lle ette. Animatega on nii, et see pole nii paindlik.
Vahel ei m2ngi mu animed yldse nagu Rurouni Kenshin, mida ma m2ngin quicktime-is ,tuleb kiri et quicktime ei leidnud vajalikke komponente ja teine kiri on lihtsalt, et quicktime ei suuda m2ngida seda faili.
Asjas v6ib olla syydi ka mu arvuti, sest see kuradi 351 MgHz-ine tykk ajalugu pole sama mis ta oli 4 aastat tagasi, kui me selle ostsime.
Ma siis proovin m6nda muud playerit. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Nelj Juul 10, 2003 07:20 Teema:
|
|
|
Hmm, 351Mhz võib asja vägagi ilusasti ära seletada...
Lahendused on järgmised: kõigepealt uus mängija, seejärel resolutsioon 640x480 (koormab masinat vähemt), siis muud programmid, niipalju kui võimalik, kinni. Kui see ka ei mõika, siis uuem arvuti.
Kusjuures, osad vanemate masinatega inimesed on kurtnud, et neil on probleeme DivX 5.0-ga enkooditud filmilõikude vaatamisega, kõik teised töötavad normaalselt. Muude koodekitega meisterdet asjad töötavad korralikult.
Igatahes, kui need ka ei mõika, siis uus arvuti või vana põhjalik puhastus. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Nelj Juul 10, 2003 12:56 Teema:
|
|
|
Cookie kirjutas: | Esimest korda kohtasin seda viga m6ndade Bebopi osadel ,siis nyyd t6mbasin filmi Ghost dog ,seal oli nii ,et vahel oli korralik ja vahel oli h22l ees. See on imelik et alati on h22l ees, miks ei ole vahel pilt h22lest ees?
Sellel filmil ma panin t2hele ,et kui ma vahel scrollisin 6ige koha peale (n2iteks sellistes kohtades ,kus h22l oli ees) oli natuseks korralik ja siis pilt sekundiks j2i t6ttama ja h22l sai j2lle ette. Animatega on nii, et see pole nii paindlik.
Asjas v6ib olla syydi ka mu arvuti, sest see kuradi 351 MgHz-ine tykk ajalugu pole sama mis ta oli 4 aastat tagasi, kui me selle ostsime.
Ma siis proovin m6nda muud playerit. |
tead, viga võib olla ka selles, et sul on juba liiga palju koodekeid peal ja asjad lähevad konflikti omavahel. mul kodus oli ka samasugune junn, mis muidu mängis kõike jumala hästi, aga ühel hetkel enam ei mänginud, hakkas hullult pidurdama. võtsin siis lihtsalt kõik koodekid maha ja panin peale ainult need, mis vajalikud ja siis oli kõik jälle ok. ei pidanud clean installi tegema ega midagi. sest see 351mhz peaks mängima ilusti, va. muidugi juhul kui ta sul celeron on, sellisel juhul on kõik võimalik... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cookie

|
Postitatud: Nelj Juul 10, 2003 14:22 Teema:
|
|
|
Varem oli mul 500 Mghz Intel Celeron aga selle keerasin ma putsi ja, siis osteti 351Mghz Inetl Pentium .Ja mul on ainult kaks playerit, (Windows Media ja quicktime) mida on mul vaja .Praegu l6petasin realOne t6mbamise ja vaatan, kas see aitab.
2kki on viga selles, et mul on ainult 1 giga vaba ruumi? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
erm liiga baka

Liitunud: 1 Veeb 2003 Postitusi: 136 Asukoht: Seal, kus kott on.
|
Postitatud: Nelj Juul 10, 2003 14:26 Teema:
|
|
|
et bsplayer või zoomplayer, muu on suht ressursse kurnav  _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
Pigs will even climb trees if you flatter them enough. |
|
Tagasi üles |
|
 |
V6imendi
|
Postitatud: Nelj Juul 10, 2003 14:57 Teema:
|
|
|
351 mängib kõike väga hästi kui video ja rammu ka natuke on
Erilist vahet pole mis pleierit kasutad, kõik seisab selle taga kuidas asja ära konfid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cookie

|
Postitatud: Reede Juul 11, 2003 13:24 Teema:
|
|
|
Kuidas ma ta peaksin 4ra konfigima ? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Reede Juul 11, 2003 20:09 Teema:
|
|
|
V6imendi kirjutas: | 351 mängib kõike väga hästi kui video ja rammu ka natuke on
Erilist vahet pole mis pleierit kasutad, kõik seisab selle taga kuidas asja ära konfid |
No ikka nii päris ka ei ole. Kui sa oskad konfida on see loomulikult kasuks, kuid sitast saia sa ei tee.
RealOne on ka väga paha valik. Nagu eelpool välja toodud, tõmba endale kas BSplayer või Zoomplayer, mina isiklikult kasutan MicroDVD'd.
Teine asi, vaata mis sul tagataustal toimub? Mitte vajalikud proged pane kinni. CTRL+ALT+DEL abiks. Aitab ka resolutsiooni vähendamine. _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Teis Juul 15, 2003 16:29 Teema:
|
|
|
hmm ma siit p2ris k6iki vastuseid ei lugend aga jah nii nagu hjarg ytles aitab vahest. reso minimaalseks ja color quality kah 16 bit(jah, l2heb koledax). mul n6nda enamusi asju m2ngib aga osade animetega j22b asi ikka sama ullux. see et sul yks giga vaba on ei m6juta midagi, see isegi palju... mul pidevalt paarsada mega ja m2ngib ka v2lja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
Postitatud: Reede Nov 17, 2006 04:30 Teema:
|
|
|
uninstalli kõik koodekida ja installi
Combined Community Codeck pack
Ning kõik saab korda.
Anime fanninde poolt loodud kodeck pack kõigi teie anime vaatamise vajaduste jaoks!
Tegelt see võiks nn. "Kleepsus" mainitud olla, kuna asi n tõesti hea(kasutan vist juba aasta ja pole ei probleeme esininud, ega mingit muud koodekit tarvis olnud_most included)
http://en.wikipedia.org/wiki/Combined_Community_Codec_Pack |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Reede Nov 17, 2006 05:00 Teema:
|
|
|
chi kirjutas: | uninstalli kõik koodekida ja installi
Combined Community Codeck pack
Ning kõik saab korda. |
oleneb arvutist (windowsist?), sest minul see ei töötanud, pidin CCCP maha installima ja eraldi ffdshow installlima, sest CCCP-ga tekitas ffdshow mingi vea ja ma ei saanud midagi vaadata. samas ilma CCCP-ta ja lihtsalt ffdshow'ga sain ilusti hakkama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Reede Nov 17, 2006 13:47 Teema:
|
|
|
Mind ajab vahel tõsiselt vihale, et kaevatakse üles 3 aastat vanad teemad !!!
---
VLC + Zoomplayer + CCCP ... works for every f**king mediafile =) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Reede Nov 17, 2006 14:13 Teema:
|
|
|
You[k]Now kirjutas: | Mind ajab vahel tõsiselt vihale, et kaevatakse üles 3 aastat vanad teemad !!!
---
VLC + Zoomplayer + CCCP ... works for every f**king mediafile =) |
VLC+CCCP=never a problem for me. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|