OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Naruto
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 64, 65, 66  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
AndreS

Postitus Postitatud: Reede Juun 01, 2007 14:00    Teema: Vasta viitega

Lee vanaema on kah Sasukest kiirem emm ... Sasuke on kah kiire aga kui Lee mõne värava avab siis tema kiirusega enam võistelda ei saa ... Sasukel on selle eest teisi häid omadusi wink

Muidu 16. osa oli suht tühi jälle ... palju juttu ... palju jooksu ... vähe actionit ... vähe nalja ... a mulle meeldis ikkagi kuidagi :)

Viimati muutis seda AndreS (Reede Juun 01, 2007 19:34). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Ummi
lovely berry

Postitus Postitatud: Reede Juun 01, 2007 15:23    Teema: Vasta viitega

16. osa... midagi ei juhtunud <- selle kirjutamine pole spoiler, rohkem on spoiler see, kui sa ootustega seda osa vaatad
SSJ_Silver
ei piinle enam

Postitus Postitatud: Reede Juun 01, 2007 16:44    Teema: Vasta viitega

16. osa oli jh, suht igav, sain teada asju, mida varem juba teadsin...

"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us."
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Monkey D. Ruffy
Hoirassaa, ja pudel rummi!

Postitus Postitatud: Laup Juun 02, 2007 23:46    Teema: Vasta viitega

16. episood vaadatud. Mõnus osa. Taustamuusika hakkas selles osas hästi kõrva, eriti see mis päris alguses mängis, oli väga hea. Kuigi teadsin juba mis tuleb, oli ikkagi põnev vaatamine. Zetsu laibakõrvaldamistehnika on päris huvitav. Lihtsalt pane aga nahka. LaLaLaa Üsna kummaline, mis Zetsuga õieti on. Nagu oleks kaks olendit ühes kehas ning siis vestlevad omavahel. Päris huvitav tegelaskuju.

Never give up your dreams.
Tagasi üles
jackwood
Saksa pervert ameles lumemehega

Postitus Postitatud: Püh Juun 03, 2007 19:04    Teema: Vasta viitega

16. osa sai enne läbi kui ma arugi sain. Ootasin, et millal see igavus hakkab aga siis tulid juba lõputiitrid.

Selle osa kõrghetk. LaLaLaa

little_devil

Postitus Postitatud: Teis Juun 05, 2007 20:00    Teema: Vasta viitega

Gai on ültsegi natuke peast sassis.. Aga see pole kõrghetk seal oli neid palju.
PS: See oli tavaline nalja koht :d
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Bushidon
sucker mc

Postitus Postitatud: Reede Juun 08, 2007 13:14    Teema: Vasta viitega

17 vaadatud ja asjad on ikka veel piinlikult igavad, see Gaarast selle eluka välja imemine lõpetati ära, aga ega midagi muud huvtavat korda küll ei saadetud. Gai ja Lee tegid seal ainult natukene nalja...Järgmine kord nad arvatavasti üritavad terve osa vältel sinna koopasse sisse saada, aga ma tahaks äktsionit tegelt...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
SSJ_Silver
ei piinle enam

Postitus Postitatud: Reede Juun 08, 2007 15:24    Teema: Vasta viitega

17 vaadatud ja imelikul kombel meeldis isegi 0.o Liiga palju juttu ja vähe actionit. gaara surm oli kurb ja see oli lahe, kui Naruto Kyuubi tunnusmärke Gaara pärast näitab LaLaLaa

"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us."
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
raidomees
Kasemees Enn elab kase sees

Postitus Postitatud: Reede Juun 08, 2007 15:56    Teema: Vasta viitega

SSJ_Silver kirjutas:
17 vaadatud ja imelikul kombel meeldis isegi 0.o Liiga palju juttu ja vähe actionit. gaara surm oli kurb ja see oli lahe, kui Naruto Kyuubi tunnusmärke Gaara pärast näitab LaLaLaa

Aga sellised igavad osad ongi head, ma ei tahaks uskuda, et Gaara surma sai, sellistes animetes eriti ei saa keegi surma, vist... Kui sa just mangat pole lugenud ja paremini ei tea.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
Hull

Postitus Postitatud: Reede Juun 08, 2007 16:18    Teema: Vasta viitega

raidomees kirjutas:
SSJ_Silver kirjutas:

Aga sellised igavad osad ongi head, ma ei tahaks uskuda, et Gaara surma sai, sellistes animetes eriti ei saa keegi surma, vist... Kui sa just mangat pole lugenud ja paremini ei tea.

Manga spoiler: Algul Gaara küll sureb kuid see vanamutt kes Naruto ja teistega kaasas oli annab mingi tehnika abil enda elu Gaarale. Nii et Gaara ärkab jälle surnuist üles ja see memm sureb. T_T [/b]

Viimati muutis seda Hull (Reede Juun 08, 2007 18:54). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
SSJ_Silver
ei piinle enam

Postitus Postitatud: Reede Juun 08, 2007 17:06    Teema: Vasta viitega

Hull kirjutas:
Manga spoiler:Algul Gaara küll sureb kuid see vanamutt kes Naruto ja teistega kaasas oli annab mingi tehnika abil enda elu Gaarale. Nii et Gaara ärkab jälle surnuist üles ja see memm sureb. T_T
Ma tean seda tglt. Sa rääkisid praegu manga spoilereid, mitte anime omi...Nii ei tohi GRRRR!

Viimati muutis seda SSJ_Silver (Reede Juun 08, 2007 19:07). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
raidomees

Postitus Postitatud: Reede Juun 08, 2007 17:16    Teema: Vasta viitega

Naruto anime teemas võiks hoiatada jah, et on manga spoiler.
Tagasi üles
Hull

Postitus Postitatud: Reede Juun 08, 2007 18:18    Teema: Vasta viitega

SSJ_Silver kirjutas:
Hull kirjutas:
Algul Gaara küll sureb kuid see vanamutt kes Naruto ja teistega kaasas oli annab mingi tehnika abil enda elu Gaarale. Nii et Gaara ärkab jälle surnuist üles ja see memm sureb. T_T
Ma tean seda tglt. Sa rääkisid praegu manga spoilereid, mitte anime omi...Nii ei tohi GRRRR!

:( Asi parandatud! Ma luban et seda enam ei kordu! :)

Viimati muutis seda Hull (Reede Juun 08, 2007 18:55). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Utchiha-Sasuke
banned

Postitus Postitatud: Reede Juun 08, 2007 18:32    Teema: MA ka Vasta viitega

yhel päeval ma hakkasin suvakalt narutot vaatama minumeelest on see äge aga mu sõbrad arvavad et see on igav kõguaeg ütlevad et sa oled liiga vana et multikaid vaadata aga ma vaatan ikkagi seda ja olen näind kõiki kolme filme aga ei tea miks sasuke pole teises ja kolmandas filmis T_T
SSJ_Silver
ei piinle enam

Postitus Postitatud: Reede Juun 08, 2007 19:08    Teema: Re: MA ka Vasta viitega

Utchiha-Sasuke kirjutas:
yhel päeval ma hakkasin suvakalt narutot vaatama minumeelest on see äge aga mu sõbrad arvavad et see on igav kõguaeg ütlevad et sa oled liiga vana et multikaid vaadata aga ma vaatan ikkagi seda ja olen näind kõiki kolme filme aga ei tea miks sasuke pole teises ja kolmandas filmis T_T
Vaata esimesed 160 osa ära ja saad teada wink

Tagasi üles
raidomees

Postitus Postitatud: Reede Juun 08, 2007 19:42    Teema: Re: MA ka Vasta viitega

SSJ_Silver kirjutas:
Utchiha-Sasuke kirjutas:
Vaata esimesed 160 osa ära ja saad teada wink

140 aitab küll tegelikult, kui ma ei eksi.
Tagasi üles
AndreS

Postitus Postitatud: Reede Juun 08, 2007 20:43    Teema: Vasta viitega

17. osa oli jah jura jälle :) ... Gaara dramaatiline surm oli tegel lahe... lihtsalt kukkus maha ja oli kuivand emm ... mõned põnevad avastused tehti kah jälle... nagu näites see ,et Narutos on see rebane 0.o

Järgmise osa pühendatakse raudselt sellele suurele kivile emm ning ma väga kahtlen selle teema põnevuses emm .... aga see eest sellest järgmises osas.... vot seal peaks juba action peale hakkama :) :)
Tagasi üles
Monkey D. Ruffy
Hoirassaa, ja pudel rummi!

Postitus Postitatud: Püh Juun 10, 2007 01:36    Teema: Vasta viitega

17. episood vaadatud. Enne, kui arugi sain, oli juba läbi. Gaara surm oli kurb. Naljakas oli Gai ja Lee esinemist jälgida ning Chiyo oli samuti päris muhe. Tundub, et Akatsuki kujul tekivad kõikidesse silmadesse silmaterad alles siis, kui kõik bijuud on sinna sisse topitud.

Jama lugu. Tundub, et järgmisel nädalal Naruto Shippuudeni episoodi polegi. T_T

Anime News Network kirjutas:

2007-06-07 17. Gaara Dies!
2007-06-21 18. Break in! Button Hook Entry
2007-07-05 19. Trap Operating! Enemy of Team

Never give up your dreams.
Tagasi üles
little_devil

Postitus Postitatud: Nelj Juun 14, 2007 10:49    Teema: Vasta viitega

17. episode vaadatud
18. Not seen jet
19 -//-
Tagasi üles
Bushidon
sucker mc

Postitus Postitatud: Reede Juun 22, 2007 14:12    Teema: Vasta viitega

18 vaadatud ja jälle on mul põhjust mõttetuks virisemiseks. Taaskord on üks episood niisama aega raisatud. Järgmine osa peaks seevastu põnevam olema, saab teada kes need Team Gai vaenlased on kes maa ja muu seest lihtsalt välja kerkisid. Aga jah, see osa see - eest oli igav, ainuke vaadatav koht oli Lee ja tema oskamatus raadiosaatjatega toime tulla.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 64, 65, 66  Järgmine
Lehekülg 33, lehekülgi kokku 66

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes