Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
AndreS

|
Postitatud: Reede Juun 01, 2007 14:00 Teema:
|
|
|
Lee vanaema on kah Sasukest kiirem ... Sasuke on kah kiire aga kui Lee mõne värava avab siis tema kiirusega enam võistelda ei saa ... Sasukel on selle eest teisi häid omadusi
Muidu 16. osa oli suht tühi jälle ... palju juttu ... palju jooksu ... vähe actionit ... vähe nalja ... a mulle meeldis ikkagi kuidagi 
Viimati muutis seda AndreS (Reede Juun 01, 2007 19:34). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Juun 01, 2007 15:23 Teema:
|
|
|
16. osa... midagi ei juhtunud <- selle kirjutamine pole spoiler, rohkem on spoiler see, kui sa ootustega seda osa vaatad _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Reede Juun 01, 2007 16:44 Teema:
|
|
|
16. osa oli jh, suht igav, sain teada asju, mida varem juba teadsin... _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Laup Juun 02, 2007 23:46 Teema:
|
|
|
16. episood vaadatud. Mõnus osa. Taustamuusika hakkas selles osas hästi kõrva, eriti see mis päris alguses mängis, oli väga hea. Kuigi teadsin juba mis tuleb, oli ikkagi põnev vaatamine. Zetsu laibakõrvaldamistehnika on päris huvitav. Lihtsalt pane aga nahka. Üsna kummaline, mis Zetsuga õieti on. Nagu oleks kaks olendit ühes kehas ning siis vestlevad omavahel. Päris huvitav tegelaskuju. _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Püh Juun 03, 2007 19:04 Teema:
|
|
|
16. osa sai enne läbi kui ma arugi sain. Ootasin, et millal see igavus hakkab aga siis tulid juba lõputiitrid.
Selle osa kõrghetk.
 _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
little_devil

|
Postitatud: Teis Juun 05, 2007 20:00 Teema:
|
|
|
Gai on ültsegi natuke peast sassis.. Aga see pole kõrghetk seal oli neid palju.
PS: See oli tavaline nalja koht :d |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Reede Juun 08, 2007 13:14 Teema:
|
|
|
17 vaadatud ja asjad on ikka veel piinlikult igavad, see Gaarast selle eluka välja imemine lõpetati ära, aga ega midagi muud huvtavat korda küll ei saadetud. Gai ja Lee tegid seal ainult natukene nalja...Järgmine kord nad arvatavasti üritavad terve osa vältel sinna koopasse sisse saada, aga ma tahaks äktsionit tegelt... |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Juun 08, 2007 15:24 Teema:
|
|
|
17 vaadatud ja imelikul kombel meeldis isegi Liiga palju juttu ja vähe actionit. gaara surm oli kurb ja see oli lahe, kui Naruto Kyuubi tunnusmärke Gaara pärast näitab _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Reede Juun 08, 2007 15:56 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | 17 vaadatud ja imelikul kombel meeldis isegi Liiga palju juttu ja vähe actionit. gaara surm oli kurb ja see oli lahe, kui Naruto Kyuubi tunnusmärke Gaara pärast näitab |
Aga sellised igavad osad ongi head, ma ei tahaks uskuda, et Gaara surma sai, sellistes animetes eriti ei saa keegi surma, vist... Kui sa just mangat pole lugenud ja paremini ei tea. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Reede Juun 08, 2007 16:18 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | SSJ_Silver kirjutas: | 17 vaadatud ja imelikul kombel meeldis isegi Liiga palju juttu ja vähe actionit. gaara surm oli kurb ja see oli lahe, kui Naruto Kyuubi tunnusmärke Gaara pärast näitab |
Aga sellised igavad osad ongi head, ma ei tahaks uskuda, et Gaara surma sai, sellistes animetes eriti ei saa keegi surma, vist... Kui sa just mangat pole lugenud ja paremini ei tea. |
Manga spoiler: Algul Gaara küll sureb kuid see vanamutt kes Naruto ja teistega kaasas oli annab mingi tehnika abil enda elu Gaarale. Nii et Gaara ärkab jälle surnuist üles ja see memm sureb. [/b] _________________ Don´t call me Mister! I work for living.
Viimati muutis seda Hull (Reede Juun 08, 2007 18:54). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Juun 08, 2007 17:06 Teema:
|
|
|
Hull kirjutas: | Manga spoiler:Algul Gaara küll sureb kuid see vanamutt kes Naruto ja teistega kaasas oli annab mingi tehnika abil enda elu Gaarale. Nii et Gaara ärkab jälle surnuist üles ja see memm sureb. | Ma tean seda tglt. Sa rääkisid praegu manga spoilereid, mitte anime omi...Nii ei tohi  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us."
Viimati muutis seda SSJ_Silver (Reede Juun 08, 2007 19:07). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Juun 08, 2007 17:16 Teema:
|
|
|
Naruto anime teemas võiks hoiatada jah, et on manga spoiler. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Reede Juun 08, 2007 18:18 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | Hull kirjutas: | Algul Gaara küll sureb kuid see vanamutt kes Naruto ja teistega kaasas oli annab mingi tehnika abil enda elu Gaarale. Nii et Gaara ärkab jälle surnuist üles ja see memm sureb. | Ma tean seda tglt. Sa rääkisid praegu manga spoilereid, mitte anime omi...Nii ei tohi  |
Asi parandatud! Ma luban et seda enam ei kordu!  _________________ Don´t call me Mister! I work for living.
Viimati muutis seda Hull (Reede Juun 08, 2007 18:55). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Utchiha-Sasuke banned
|
Postitatud: Reede Juun 08, 2007 18:32 Teema: MA ka
|
|
|
yhel päeval ma hakkasin suvakalt narutot vaatama minumeelest on see äge aga mu sõbrad arvavad et see on igav kõguaeg ütlevad et sa oled liiga vana et multikaid vaadata aga ma vaatan ikkagi seda ja olen näind kõiki kolme filme aga ei tea miks sasuke pole teises ja kolmandas filmis  _________________ Itachi must Die |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Juun 08, 2007 19:08 Teema: Re: MA ka
|
|
|
Utchiha-Sasuke kirjutas: | yhel päeval ma hakkasin suvakalt narutot vaatama minumeelest on see äge aga mu sõbrad arvavad et see on igav kõguaeg ütlevad et sa oled liiga vana et multikaid vaadata aga ma vaatan ikkagi seda ja olen näind kõiki kolme filme aga ei tea miks sasuke pole teises ja kolmandas filmis  | Vaata esimesed 160 osa ära ja saad teada  _________________
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Juun 08, 2007 19:42 Teema: Re: MA ka
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | Utchiha-Sasuke kirjutas: | yhel päeval ma hakkasin suvakalt narutot vaatama minumeelest on see äge aga mu sõbrad arvavad et see on igav kõguaeg ütlevad et sa oled liiga vana et multikaid vaadata aga ma vaatan ikkagi seda ja olen näind kõiki kolme filme aga ei tea miks sasuke pole teises ja kolmandas filmis  | Vaata esimesed 160 osa ära ja saad teada  |
140 aitab küll tegelikult, kui ma ei eksi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Reede Juun 08, 2007 20:43 Teema:
|
|
|
17. osa oli jah jura jälle ... Gaara dramaatiline surm oli tegel lahe... lihtsalt kukkus maha ja oli kuivand ... mõned põnevad avastused tehti kah jälle... nagu näites see ,et Narutos on see rebane
Järgmise osa pühendatakse raudselt sellele suurele kivile ning ma väga kahtlen selle teema põnevuses .... aga see eest sellest järgmises osas.... vot seal peaks juba action peale hakkama  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Püh Juun 10, 2007 01:36 Teema:
|
|
|
17. episood vaadatud. Enne, kui arugi sain, oli juba läbi. Gaara surm oli kurb. Naljakas oli Gai ja Lee esinemist jälgida ning Chiyo oli samuti päris muhe. Tundub, et Akatsuki kujul tekivad kõikidesse silmadesse silmaterad alles siis, kui kõik bijuud on sinna sisse topitud.
Jama lugu. Tundub, et järgmisel nädalal Naruto Shippuudeni episoodi polegi.
Anime News Network kirjutas: |
2007-06-07 17. Gaara Dies!
2007-06-21 18. Break in! Button Hook Entry
2007-07-05 19. Trap Operating! Enemy of Team | _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |
little_devil

|
Postitatud: Nelj Juun 14, 2007 10:49 Teema:
|
|
|
17. episode vaadatud
18. Not seen jet
19 -//- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Reede Juun 22, 2007 14:12 Teema:
|
|
|
18 vaadatud ja jälle on mul põhjust mõttetuks virisemiseks. Taaskord on üks episood niisama aega raisatud. Järgmine osa peaks seevastu põnevam olema, saab teada kes need Team Gai vaenlased on kes maa ja muu seest lihtsalt välja kerkisid. Aga jah, see osa see - eest oli igav, ainuke vaadatav koht oli Lee ja tema oskamatus raadiosaatjatega toime tulla. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|