|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas on ajatajuga anime vaatamisel |
Ei julge kella vaadatagi |
|
33%
|
[ 11 ] |
Täpse kellajaga |
|
6%
|
[ 2 ] |
vaatan siis kui vaba aega on, eraldi aega selleks ei võta |
|
33%
|
[ 11 ] |
siis kui aega saan |
|
27%
|
[ 9 ] |
|
Kokku Hääli : 33 |
|
Autor |
Teade |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Nelj Nov 30, 2006 00:47 Teema:
|
|
|
Ritsikas kirjutas: | Random Hero kirjutas: | Kell on 1:40 ja ma mõtlen, et mis kurat mul viga on. Viimased pool aastat olen unsekõndija - päeval seisan püsti kuid aju magab. Öösel olen selle eest ärkvel. Kahjuks ei taha maailm ennast minu järgi sättida.
Lubasin see nädal punkt 12 magama minna, pole seda veel kordagi suutnud!  |
Kudagi tuttav tunne  |
Sama siin. Vaatan ka enamasti õhtuti ja öösiti, siis on kuidagi pea selgem ja suudan paremini jälgida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mary-Thompson Külaline
|
Postitatud: Reede Dets 08, 2006 15:59 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Kell on 1:40 ja ma mõtlen, et mis kurat mul viga on. Viimased pool aastat olen unsekõndija - päeval seisan püsti kuid aju magab. Öösel olen selle eest ärkvel. Kahjuks ei taha maailm ennast minu järgi sättida.
Lubasin see nädal punkt 12 magama minna, pole seda veel kordagi suutnud!  | Kena unetu oled ikka Ma lähen kell 22.00 magama, kui essasse tundi ja kell 23.00 kui teise tundi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ritsikas

Liitunud: 4 Veeb 2006 Postitusi: 229 Asukoht: Tallinn /Mustamäe
|
Postitatud: Reede Dets 08, 2006 21:39 Teema:
|
|
|
Monkey D. Ruffy kirjutas: | Ritsikas kirjutas: | Random Hero kirjutas: | Kell on 1:40 ja ma mõtlen, et mis kurat mul viga on. Viimased pool aastat olen unsekõndija - päeval seisan püsti kuid aju magab. Öösel olen selle eest ärkvel. Kahjuks ei taha maailm ennast minu järgi sättida.
Kudagi tuttav tunne  |
Sama siin. Vaatan ka enamasti õhtuti ja öösiti, siis on kuidagi pea selgem ja suudan paremini jälgida. |
Jah ja hommikuks oled nagu laip. Jääd hommikusöögi ajal või koolis laua peale uinuma  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Dets 08, 2006 21:50 Teema:
|
|
|
Uchiha_Silver kirjutas: | Kena unetu oled ikka Ma lähen kell 22.00 magama, kui essasse tundi ja kell 23.00 kui teise tundi  |
Asi pole vist ikka selles, et und ei ole. Asi on selles, et ei suuda end magama sundida, kui midagi põnevat käsil on. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Reede Dets 08, 2006 21:58 Teema:
|
|
|
Ritsikas kirjutas: | Monkey D. Ruffy kirjutas: | Ritsikas kirjutas: | Random Hero kirjutas: | Kell on 1:40 ja ma mõtlen, et mis kurat mul viga on. Viimased pool aastat olen unsekõndija - päeval seisan püsti kuid aju magab. Öösel olen selle eest ärkvel. Kahjuks ei taha maailm ennast minu järgi sättida.
Kudagi tuttav tunne  |
Jah ja hommikuks oled nagu laip. Jääd hommikusöögi ajal või koolis laua peale uinuma  |
Uinuma küll mitte, kuid tundide ajal haigutan küll kogu aeg ja sooviks hoopis magama jääda. Eriti hull on asi esimeste tundide ajal. Kuid tavaliselt olen nädala sees ööd läbi üleval, hommikul kooli ja jõuan kuidagi. Miinus sellise eluviisi juures on pidev unine olek eriti hommikutundidel ning nädalavahetusel tuleb selle eest maksta. Laupäeval ei saa tavaliselt üldse enam voodist ülesse. |
|
Tagasi üles |
|
 |
electra
|
Postitatud: Reede Dets 08, 2006 23:17 Teema:
|
|
|
laip indeed. otseselt ei vaata just animet ega loe mangat öösel, sest kõike muud on teha nii palju. aga järgmisel päeval on küll täpselt see zombie efekt - tühipaljas liigutamine, kaasamõtlemist pole absoluutselt
brains.. braaiins.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Laup Dets 09, 2006 13:16 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Uchiha_Silver kirjutas: | Kena unetu oled ikka Ma lähen kell 22.00 magama, kui essasse tundi ja kell 23.00 kui teise tundi  |
Asi pole vist ikka selles, et und ei ole. Asi on selles, et ei suuda end magama sundida, kui midagi põnevat käsil on. | Seda tunnet ma tean Siis, kui ma haige olin ja olin kuulnud, et Naruto eksisteerib klassivennalt, siis tundsin huvi ja hakkasin vaatama Vaatasin nädal aega järjest 160osa ära vist  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Dets 09, 2006 13:32 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | Ummi kirjutas: | Uchiha_Silver kirjutas: | Kena unetu oled ikka Ma lähen kell 22.00 magama, kui essasse tundi ja kell 23.00 kui teise tundi  |
Asi pole vist ikka selles, et und ei ole. Asi on selles, et ei suuda end magama sundida, kui midagi põnevat käsil on. | Seda tunnet ma tean Siis, kui ma haige olin ja olin kuulnud, et Naruto eksisteerib klassivennalt, siis tundsin huvi ja hakkasin vaatama Vaatasin nädal aega järjest 160osa ära vist  |
Jah, narutol on selline haige omadus, et ühte lugu peab 3-4, vahel palju rohkemate episoodidega jutustama. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
himiko

Liitunud: 26 Dets 2006 Postitusi: 290 Asukoht: hea küsimus ;)
|
Postitatud: Püh Dets 31, 2006 13:33 Teema:
|
|
|
jah,viimasel ajal on mul küll nii,et ei saa õigel ajal magama.Avastasin anime enda jaoks alles hiljuti ja ei saa kuidagi pidama,nii põnev tundub.Tahan aina uusi ja uusi animeid näha,kusjuures ka teemavalik on lai(koolielu,põnevikud,romantilised,müstilised ja ka horror).Kuna käin ülikoolis,on mul piisavalt vaba aega,samas peab ju ka eksamiteks õppima.
Päeval ei saa eriti animeid vaadata,sest igasugused muud toimetused tulevad vahele ja hommikuti ei lasta mul seda teha.Nii siis jääb üle vaid öösiti vaatamine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|