OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Anime vaatamine
Mine lehele Eelmine  1, 2

Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  

Kuidas on ajatajuga anime vaatamisel
Ei julge kella vaadatagi
33%
 33%  [ 11 ]
Täpse kellajaga
6%
 6%  [ 2 ]
vaatan siis kui vaba aega on, eraldi aega selleks ei võta
33%
 33%  [ 11 ]
siis kui aega saan
27%
 27%  [ 9 ]
Kokku Hääli : 33

Autor Teade
Monkey D. Ruffy
Hoirassaa, ja pudel rummi!

Postitus Postitatud: Nelj Nov 30, 2006 00:47    Teema: Vasta viitega

Ritsikas kirjutas:
Random Hero kirjutas:
Kell on 1:40 ja ma mõtlen, et mis kurat mul viga on. Viimased pool aastat olen unsekõndija - päeval seisan püsti kuid aju magab. Öösel olen selle eest ärkvel. Kahjuks ei taha maailm ennast minu järgi sättida.

Lubasin see nädal punkt 12 magama minna, pole seda veel kordagi suutnud! :(

Kudagi tuttav tunne LaLaLaa

Sama siin. Vaatan ka enamasti õhtuti ja öösiti, siis on kuidagi pea selgem ja suudan paremini jälgida.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Mary-Thompson
Külaline

Postitus Postitatud: Reede Dets 08, 2006 15:59    Teema: Vasta viitega

Random Hero kirjutas:
Kell on 1:40 ja ma mõtlen, et mis kurat mul viga on. Viimased pool aastat olen unsekõndija - päeval seisan püsti kuid aju magab. Öösel olen selle eest ärkvel. Kahjuks ei taha maailm ennast minu järgi sättida.

Kena unetu oled ikka :P Ma lähen kell 22.00 magama, kui essasse tundi ja kell 23.00 kui teise tundi wink
Tagasi üles
Ritsikas

Postitus Postitatud: Reede Dets 08, 2006 21:39    Teema: Vasta viitega

Monkey D. Ruffy kirjutas:
Ritsikas kirjutas:
Random Hero kirjutas:

Sama siin. Vaatan ka enamasti õhtuti ja öösiti, siis on kuidagi pea selgem ja suudan paremini jälgida.

Jah ja hommikuks oled nagu laip. Jääd hommikusöögi ajal või koolis laua peale uinuma LaLaLaa
lovely berry

Postitus Postitatud: Reede Dets 08, 2006 21:50    Teema: Vasta viitega

Uchiha_Silver kirjutas:
Kena unetu oled ikka :P Ma lähen kell 22.00 magama, kui essasse tundi ja kell 23.00 kui teise tundi wink

Asi pole vist ikka selles, et und ei ole. Asi on selles, et ei suuda end magama sundida, kui midagi põnevat käsil on.
Monkey D. Ruffy
Hoirassaa, ja pudel rummi!

Postitus Postitatud: Reede Dets 08, 2006 21:58    Teema: Vasta viitega

Ritsikas kirjutas:
Monkey D. Ruffy kirjutas:
Ritsikas kirjutas:
Random Hero kirjutas:

Jah ja hommikuks oled nagu laip. Jääd hommikusöögi ajal või koolis laua peale uinuma LaLaLaa

Uinuma küll mitte, kuid tundide ajal haigutan küll kogu aeg ja sooviks hoopis magama jääda. Eriti hull on asi esimeste tundide ajal. Kuid tavaliselt olen nädala sees ööd läbi üleval, hommikul kooli ja jõuan kuidagi. Miinus sellise eluviisi juures on pidev unine olek eriti hommikutundidel ning nädalavahetusel tuleb selle eest maksta. Laupäeval ei saa tavaliselt üldse enam voodist ülesse.
Tagasi üles
electra

Postitus Postitatud: Reede Dets 08, 2006 23:17    Teema: Vasta viitega

laip indeed. otseselt ei vaata just animet ega loe mangat öösel, sest kõike muud on teha nii palju. aga järgmisel päeval on küll täpselt see zombie efekt - tühipaljas liigutamine, kaasamõtlemist pole absoluutselt

brains.. braaiins..
Tagasi üles
SSJ_Silver
ei piinle enam

Postitus Postitatud: Laup Dets 09, 2006 13:16    Teema: Vasta viitega

Ummi kirjutas:
Uchiha_Silver kirjutas:

Asi pole vist ikka selles, et und ei ole. Asi on selles, et ei suuda end magama sundida, kui midagi põnevat käsil on.
Seda tunnet ma tean LaLaLaa Siis, kui ma haige olin ja olin kuulnud, et Naruto eksisteerib klassivennalt, siis tundsin huvi ja hakkasin vaatama wink Vaatasin nädal aega järjest 160osa ära vist LaLaLaa

"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us."
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Ummi
lovely berry

Postitus Postitatud: Laup Dets 09, 2006 13:32    Teema: Vasta viitega

SSJ_Silver kirjutas:
Ummi kirjutas:
Uchiha_Silver kirjutas:

Seda tunnet ma tean LaLaLaa Siis, kui ma haige olin ja olin kuulnud, et Naruto eksisteerib klassivennalt, siis tundsin huvi ja hakkasin vaatama wink Vaatasin nädal aega järjest 160osa ära vist LaLaLaa

Jah, narutol on selline haige omadus, et ühte lugu peab 3-4, vahel palju rohkemate episoodidega jutustama.
himiko

Postitus Postitatud: Püh Dets 31, 2006 13:33    Teema: Vasta viitega

jah,viimasel ajal on mul küll nii,et ei saa õigel ajal magama.Avastasin anime enda jaoks alles hiljuti ja ei saa kuidagi pidama,nii põnev tundub.Tahan aina uusi ja uusi animeid näha,kusjuures ka teemavalik on lai(koolielu,põnevikud,romantilised,müstilised ja ka horror).Kuna käin ülikoolis,on mul piisavalt vaba aega,samas peab ju ka eksamiteks õppima.
Päeval ei saa eriti animeid vaadata,sest igasugused muud toimetused tulevad vahele ja hommikuti ei lasta mul seda teha.Nii siis jääb üle vaid öösiti vaatamine.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes