Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
pansomon
|
Postitatud: Esm Dets 13, 2004 18:02 Teema:
|
|
|
0h00 kirjutas: |
on sul ta endal olemas , et tead ta kohta kvaliteetne öelda?
ise olen katana-si ka eestis müügil näinud.kindlasti ei ole nad ehtsad jaapani terad aga siiski.nimelt budo punktis.hind on 2400 ringis.aga ei oska öelda on's ta kvaliteetne või mitte.
äärmiselt informatiivne sait.loen hetkel huviga  |
millal sa seda mõõka seal nägid? tõenäoliselt oli tegu siiski kas 1) teritamata iaito või 2) wallhangeriga. aga kui sa seal hiljuti käisid, siis peaks asja uurima, äkki Igor on tõesti endale mõne iai tellinud poodi müügiks... |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Teis Dets 14, 2004 16:10 Teema:
|
|
|
nägin seda kuskil nädalake tagasi , kui käisin omale uut kimonot soetamas...
ning ausalt ei ole õrna aimugi , kas tegu oli selle või tooga , aga läikis ta küll ilusti ning minu harjumatutele silmadele tundus ta ka päris korralikult viimistletud.üks suuremat sorti onu vaatas seda koos müüjaga just kui ma sisse astusin |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Kolm Dets 15, 2004 13:12 Teema:
|
|
|
0h00 kirjutas: | nägin seda kuskil nädalake tagasi , kui käisin omale uut kimonot soetamas...
ning ausalt ei ole õrna aimugi , kas tegu oli selle või tooga , aga läikis ta küll ilusti ning minu harjumatutele silmadele tundus ta ka päris korralikult viimistletud.üks suuremat sorti onu vaatas seda koos müüjaga just kui ma sisse astusin |
küsin järgi, vaatame millega tegu. üldiselt oleks päris mugav kui ei peaks iaid endale netist tellima hakkama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Reede Dets 17, 2004 00:59 Teema:
|
|
|
pansomon kirjutas: |
küsin järgi, vaatame millega tegu. üldiselt oleks päris mugav kui ei peaks iaid endale netist tellima hakkama. |
kahjuks on tegu dekoratiivmõõkadega  |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Reede Dets 17, 2004 01:14 Teema:
|
|
|
võimalik, et plaanin seda saiti ka enda kkk koostamisel kasutada. sellisel juhul läheb kindlasti linkidesse ka
foorumist jah, no mine sfi-sse, http://forums.swordforum.com/index.php?s= seal on märksa huvitavamaid jutte ka
nt erinevatest mõõgavõitlusstiilidest, mõõkadest, harjutusmeetoditest ja no igasugu teemat värki. ja kirjutavad inimesed kes teavad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SyCore
|
Postitatud: Teis Mai 24, 2005 21:53 Teema:
|
|
|
ma tahaks endale kah katanat aga kuskilt pole sellise hinnaga osta millist mull vaja oleks kõik on kas mingi välismaal või on liiga kallid äkki aitaksite kust saaks odavalt katanat ? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Laup Mai 28, 2005 10:57 Teema:
|
|
|
SyCore kirjutas: | ma tahaks endale kah katanat aga kuskilt pole sellise hinnaga osta millist mull vaja oleks kõik on kas mingi välismaal või on liiga kallid äkki aitaksite kust saaks odavalt katanat ? |
milleks sul seda vaja on? palju sa selle eest maksta tahad? ehtsate, jaapanis valmistatud katanade hinnad on tõepoolest umbes 40-50k.
võitluskunsite harjutamiseks on võimalik endale soetada ka mõõga mudel (ehk mogito ehk iaito), mis maksab umbes 4k ja rohkem.
kui sa tahad endale lihtsalt seinariputust, siis käi tallinna hiina poed läbi. balti jaama hiina poes ma kunagi nägin mingit objekti, mis oma kuju poolest meenutas kaudselt jaapani mõõka ja maksis 500eek. ära sa ainult jumala eest seda tupest välja tõmba või, mis veelgi hullem, sellega vehkima hakka, kuna sellised moodustised kipuvad üsna kergesti ära lagunema ning sa võid vigastada nii ennast kui teisi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
elajas
Liitunud: 24 Apr 2005 Postitusi: 41 Asukoht: elukate salajane urg
|
Postitatud: Laup Mai 28, 2005 11:57 Teema:
|
|
|
Asi on põhimõttes. _________________ Eluks ajaks elajas |
|
Tagasi üles |
|
 |
zero

|
Postitatud: Laup Mai 28, 2005 14:43 Teema:
|
|
|
Kusjuures ma ka silmitsesin Balti jaamas seda katana-hakatist. Kõige suuremal mõõgal tuli kohapeal vaadates juba tera küljest ära aiaiaiaiii Küsisin müüjatelt, kas kõik on sellised katkised, nad vastasid, et jah : D _________________ Jäi kui rott lõksi vahele. |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Esm Mai 30, 2005 20:36 Teema:
|
|
|
zero kirjutas: | Kusjuures ma ka silmitsesin Balti jaamas seda katana-hakatist. Kõige suuremal mõõgal tuli kohapeal vaadates juba tera küljest ära aiaiaiaiii Küsisin müüjatelt, kas kõik on sellised katkised, nad vastasid, et jah : D |
seda ma ütlen, et parem mitte üldse tupest välja võtta, on ohutum
ning tegelt üldse on mõtet sellistest asjadest eemale hoiduda, võid tulevikus pääseda nii mõnestki häbistavast situatsioonist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|