OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Jaapani mõõga huvilistele
Mine lehele Eelmine  1, 2

Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
pansomon

Postitus Postitatud: Esm Dets 13, 2004 18:02    Teema: Vasta viitega

0h00 kirjutas:

on sul ta endal olemas , et tead ta kohta kvaliteetne öelda?
ise olen katana-si ka eestis müügil näinud.kindlasti ei ole nad ehtsad jaapani terad aga siiski.nimelt budo punktis.hind on 2400 ringis.aga ei oska öelda on's ta kvaliteetne või mitte.
äärmiselt informatiivne sait.loen hetkel huviga :)

millal sa seda mõõka seal nägid? tõenäoliselt oli tegu siiski kas 1) teritamata iaito või 2) wallhangeriga. aga kui sa seal hiljuti käisid, siis peaks asja uurima, äkki Igor on tõesti endale mõne iai tellinud poodi müügiks...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
0h00

Postitus Postitatud: Teis Dets 14, 2004 16:10    Teema: Vasta viitega

nägin seda kuskil nädalake tagasi , kui käisin omale uut kimonot soetamas...
ning ausalt ei ole õrna aimugi , kas tegu oli selle või tooga , aga läikis ta küll ilusti ning minu harjumatutele silmadele tundus ta ka päris korralikult viimistletud.üks suuremat sorti onu vaatas seda koos müüjaga just kui ma sisse astusin
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
pansomon

Postitus Postitatud: Kolm Dets 15, 2004 13:12    Teema: Vasta viitega

0h00 kirjutas:
nägin seda kuskil nädalake tagasi , kui käisin omale uut kimonot soetamas...
ning ausalt ei ole õrna aimugi , kas tegu oli selle või tooga , aga läikis ta küll ilusti ning minu harjumatutele silmadele tundus ta ka päris korralikult viimistletud.üks suuremat sorti onu vaatas seda koos müüjaga just kui ma sisse astusin

küsin järgi, vaatame millega tegu. üldiselt oleks päris mugav kui ei peaks iaid endale netist tellima hakkama.
Tagasi üles
zork

Postitus Postitatud: Kolm Dets 15, 2004 22:20    Teema: Vasta viitega

Järsku sobiks sinna linkide alla ka Japanese Sword Arts FAQ - http://www.kendo-sask.com/swordfaq.htm ?
Ja et ikka juttu jätkuks 8) , siis leidsin kunagi vähemalt endale päris huvitava lugemise ühest foorumist - http://www.nhforums.com/forums/showthread.php?t=1244
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
pansomon

Postitus Postitatud: Reede Dets 17, 2004 00:59    Teema: Vasta viitega

pansomon kirjutas:

küsin järgi, vaatame millega tegu. üldiselt oleks päris mugav kui ei peaks iaid endale netist tellima hakkama.

kahjuks on tegu dekoratiivmõõkadega :(
Tagasi üles
pansomon

Postitus Postitatud: Reede Dets 17, 2004 01:14    Teema: Vasta viitega

zork kirjutas:
Järsku sobiks sinna linkide alla ka Japanese Sword Arts FAQ - http://www.kendo-sask.com/swordfaq.htm ?
Ja et ikka juttu jätkuks 8) , siis leidsin kunagi vähemalt endale päris huvitava lugemise ühest foorumist - http://www.nhforums.com/forums/showthread.php?t=1244

võimalik, et plaanin seda saiti ka enda kkk koostamisel kasutada. sellisel juhul läheb kindlasti linkidesse ka :)

foorumist jah, no mine sfi-sse, http://forums.swordforum.com/index.php?s= seal on märksa huvitavamaid jutte ka wink
nt erinevatest mõõgavõitlusstiilidest, mõõkadest, harjutusmeetoditest ja no igasugu teemat värki. ja kirjutavad inimesed kes teavad.
Tagasi üles
SyCore

Postitus Postitatud: Teis Mai 24, 2005 21:53    Teema: Vasta viitega

ma tahaks endale kah katanat aga kuskilt pole sellise hinnaga osta millist mull vaja oleks kõik on kas mingi välismaal või on liiga kallid äkki aitaksite kust saaks odavalt katanat ?

Postitus Postitatud: Laup Mai 28, 2005 10:57    Teema: Vasta viitega

SyCore kirjutas:
ma tahaks endale kah katanat aga kuskilt pole sellise hinnaga osta millist mull vaja oleks kõik on kas mingi välismaal või on liiga kallid äkki aitaksite kust saaks odavalt katanat ?

milleks sul seda vaja on? palju sa selle eest maksta tahad? ehtsate, jaapanis valmistatud katanade hinnad on tõepoolest umbes 40-50k.
võitluskunsite harjutamiseks on võimalik endale soetada ka mõõga mudel (ehk mogito ehk iaito), mis maksab umbes 4k ja rohkem.

kui sa tahad endale lihtsalt seinariputust, siis käi tallinna hiina poed läbi. balti jaama hiina poes ma kunagi nägin mingit objekti, mis oma kuju poolest meenutas kaudselt jaapani mõõka ja maksis 500eek. ära sa ainult jumala eest seda tupest välja tõmba või, mis veelgi hullem, sellega vehkima hakka, kuna sellised moodustised kipuvad üsna kergesti ära lagunema ning sa võid vigastada nii ennast kui teisi.
Tagasi üles
elajas

Postitus Postitatud: Laup Mai 28, 2005 11:57    Teema: Vasta viitega

Asi on põhimõttes.
zero

Postitus Postitatud: Laup Mai 28, 2005 14:43    Teema: Vasta viitega

Kusjuures ma ka silmitsesin Balti jaamas seda katana-hakatist. Kõige suuremal mõõgal tuli kohapeal vaadates juba tera küljest ära aiaiaiaiii Happybunny Küsisin müüjatelt, kas kõik on sellised katkised, nad vastasid, et jah : D
pansomon

Postitus Postitatud: Esm Mai 30, 2005 20:36    Teema: Vasta viitega

zero kirjutas:
Kusjuures ma ka silmitsesin Balti jaamas seda katana-hakatist. Kõige suuremal mõõgal tuli kohapeal vaadates juba tera küljest ära aiaiaiaiii Happybunny Küsisin müüjatelt, kas kõik on sellised katkised, nad vastasid, et jah : D

seda ma ütlen, et parem mitte üldse tupest välja võtta, on ohutum :)
ning tegelt üldse on mõtet sellistest asjadest eemale hoiduda, võid tulevikus pääseda nii mõnestki häbistavast situatsioonist.
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes