OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

kunst, kunstinäitused, kunstiüritused

Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Karstike
blabla -chan

Postitus Postitatud: Esm Apr 28, 2008 17:33    Teema: kunst, kunstinäitused, kunstiüritused Vasta viitega

millal siis viimati käisite kunstinäitustel või üritustel, mis arvasite ja muud selliist...

ma käisin siis viimati orlani näitusel kunstihoones. üldiselt oli väga vinge, aga mõned asjad häirisid. nt. see, et üldiselt olid ta tööd kõik väga erinevad, aga sellest lohukeste süstimisest oli liiga palju, et muutus juba igavaks. aga hea näitus oli. müts maha inimese ees, kes teeb enda inimekehaga selliseid asju kunsti nimel...

orlan

Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
douji

Postitus Postitatud: Esm Apr 28, 2008 19:18    Teema: Vasta viitega

käisin selle avamisel, mis, nagu avamised enamasti, oli üldjoontes ebameeldiv, v.a. need põgusad minutid, mis rääkisin ühe inimesega, kes mulle väga meeldib (see oli ühtlasi ka põhiline põhjus sinna minekuks). rahvast oli kaugelt liiga palju, neist märgatav osa kontekstis silmatorkavalt kohatud tähelepanuotsijatest seltskonnakiibitsad. nagu avamistel käiv kaader poleks ilma nendetagi piisavalt õudne.
näituse kohta ütleks, et kunstnik ise on antud juhul huvitavam kui tema tööd. elamus tekkis pigem sellest, et seinatekstid olid riigi esindusgalerii kohta uskumatult piinlikul tasemel. 0.o ja kuna Eesti kunsti-ilm on pisikese konnatiigi suurune ja keegi ei taha kellegagi suhteid ära rikkuda, ei ole sellele asjaolule kusagil poole sõnagagi viidatud.
Karstike
blabla -chan

Postitus Postitatud: Teis Apr 29, 2008 13:56    Teema: Vasta viitega

jah, mu sõber käis ka ja rääkis sarnast juttu. aga kõige rõvedam oli vist siis, kui ühes saalis olid ühes klaasiga kaetud karbikeses tema naharakud ja siis tuli tõsine iiveldushoog... Rolling Eyes
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
joan

Postitus Postitatud: Teis Apr 29, 2008 20:36    Teema: Vasta viitega

Kirjutasin kirjandi kunsti teemal.. laupäeval. Ja olen muidu aktiivne selles vallas.. :P
Viimati näitusel... ei mäletagi, siin ei toimu midagi erilist. Kumus käisin ja Ajaloomuuseumis neid kaljujooniseid vaatamas.

Aga sellest Orlanist ma küll aru ei saa.. :P
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Karstike
blabla -chan

Postitus Postitatud: Esm Mai 05, 2008 16:31    Teema: Vasta viitega

joan kirjutas:
Kirjutasin kirjandi kunsti teemal.. laupäeval. Ja olen muidu aktiivne selles vallas.. :P
Viimati näitusel... ei mäletagi, siin ei toimu midagi erilist. Kumus käisin ja Ajaloomuuseumis neid kaljujooniseid vaatamas.

Aga sellest Orlanist ma küll aru ei saa.. :P

hmm... ma käisin ka hiljuti ajaloo muuseumis. LaLaLaa
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes