Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Karstike blabla -chan

Liitunud: 9 Sept 2007 Postitusi: 347 Asukoht: virtuaaluniversum.
|
Postitatud: Esm Apr 28, 2008 17:33 Teema: kunst, kunstinäitused, kunstiüritused
|
|
|
millal siis viimati käisite kunstinäitustel või üritustel, mis arvasite ja muud selliist...
ma käisin siis viimati orlani näitusel kunstihoones. üldiselt oli väga vinge, aga mõned asjad häirisid. nt. see, et üldiselt olid ta tööd kõik väga erinevad, aga sellest lohukeste süstimisest oli liiga palju, et muutus juba igavaks. aga hea näitus oli. müts maha inimese ees, kes teeb enda inimekehaga selliseid asju kunsti nimel...
orlan
 _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Esm Apr 28, 2008 19:18 Teema:
|
|
|
käisin selle avamisel, mis, nagu avamised enamasti, oli üldjoontes ebameeldiv, v.a. need põgusad minutid, mis rääkisin ühe inimesega, kes mulle väga meeldib (see oli ühtlasi ka põhiline põhjus sinna minekuks). rahvast oli kaugelt liiga palju, neist märgatav osa kontekstis silmatorkavalt kohatud tähelepanuotsijatest seltskonnakiibitsad. nagu avamistel käiv kaader poleks ilma nendetagi piisavalt õudne.
näituse kohta ütleks, et kunstnik ise on antud juhul huvitavam kui tema tööd. elamus tekkis pigem sellest, et seinatekstid olid riigi esindusgalerii kohta uskumatult piinlikul tasemel. ja kuna Eesti kunsti-ilm on pisikese konnatiigi suurune ja keegi ei taha kellegagi suhteid ära rikkuda, ei ole sellele asjaolule kusagil poole sõnagagi viidatud. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

|
Postitatud: Teis Apr 29, 2008 13:56 Teema:
|
|
|
jah, mu sõber käis ka ja rääkis sarnast juttu. aga kõige rõvedam oli vist siis, kui ühes saalis olid ühes klaasiga kaetud karbikeses tema naharakud ja siis tuli tõsine iiveldushoog...  _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
joan

|
Postitatud: Teis Apr 29, 2008 20:36 Teema:
|
|
|
Kirjutasin kirjandi kunsti teemal.. laupäeval. Ja olen muidu aktiivne selles vallas..
Viimati näitusel... ei mäletagi, siin ei toimu midagi erilist. Kumus käisin ja Ajaloomuuseumis neid kaljujooniseid vaatamas.
Aga sellest Orlanist ma küll aru ei saa..  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

|
Postitatud: Esm Mai 05, 2008 16:31 Teema:
|
|
|
joan kirjutas: | Kirjutasin kirjandi kunsti teemal.. laupäeval. Ja olen muidu aktiivne selles vallas..
Viimati näitusel... ei mäletagi, siin ei toimu midagi erilist. Kumus käisin ja Ajaloomuuseumis neid kaljujooniseid vaatamas.
Aga sellest Orlanist ma küll aru ei saa..  |
hmm... ma käisin ka hiljuti ajaloo muuseumis.  _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|