|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Soobel

|
Postitatud: Esm Okt 19, 2009 22:47 Teema:
|
|
|
Olukord on siis sealmaal, et...
R.I.P Artis. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Teis Okt 20, 2009 15:14 Teema:
|
|
|
mis juhtus O_O? |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Okt 20, 2009 16:19 Teema:
|
|
|
Keegi ei tunne huvi lihtsalt selle vastu. Käputäis inimesi postitas sinna. Nemadki vist lõpetanud. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Teis Okt 20, 2009 17:49 Teema:
|
|
|
Siis peaks selle kleepsu, mis käib artis foorumi kohta ka maha võtma. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Teis Okt 20, 2009 18:43 Teema:
|
|
|
Huvi pärast küsin, et kas nüüd võib siis Bakasse jälle omaloomingut postitada? Või on veel mõni alternatiivne koht? _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Teis Okt 20, 2009 19:22 Teema:
|
|
|
tyger kirjutas: | Huvi pärast küsin, et kas nüüd võib siis Bakasse jälle omaloomingut postitada? Või on veel mõni alternatiivne koht? |
Artise sulgemine ei ole Baka poliitikat omaloominguga seoses ilmselt muutnud.
Aga üks koondav teema üldises alafoorumis, kuhu kasutajad oma töid võiksid postitada oleks äkki mõeldav ? Võiksin ise seda teemat modereerida, et asi oleks heade tavadega kooskõlas nö.
Küsimus suurele ringile ja Vabarnamehele. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Okt 20, 2009 19:58 Teema:
|
|
|
Annan omapoolse vastuhääle. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Teis Okt 20, 2009 20:01 Teema:
|
|
|
Mind see teema ei häiriks, nii et võin ju poolt olla. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Teis Okt 20, 2009 20:03 Teema:
|
|
|
Ma tahan kaost näha, seega hääletaks poolt >:T _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Okt 20, 2009 20:10 Teema:
|
|
|
Pärast tuleb veel mingi koalitsioon ka luua, et asja joonde ajada. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Teis Okt 20, 2009 20:42 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Annan omapoolse vastuhääle. |
paneb mõtlema
Igatahes, bakas võiks üldse olla omaloomingu nurk, alafoorum mängude jaoks, cosplay, fanart'i, fanfic'i, J-muusika ja kõige muu jaoks, võttes eeskujuks näiteks EVAnime. Kahjuks on baka administratsioon praeguses diskussiooni pärssivas ülesehituses kinni. Alatasa võib kohata elitaristlikku suhtumist, kus peamine hoiak on "miks sa seda postitad?" ja muidugi "aga milleks sellele eraldi alafoorum?". Miks ma kõike seda räägin? Vaadakem korra viimase paari nädala postitusi, kõik on tehtud umbes 10 kasutaja poolt, leidub ka niisama lugejaid, aga millegipärast ei olegi tahtmist kusagile postitada. Oleks näiteks isegi tahtnud rohkem kui korra mõnest mängust pikemalt rääkida, aga mis mõttega teha seda 34-leheküljelises teemas, kus see arutelu paari nädalaga igaveseks prügikasti rändab.
Artis pandi kinni, kuna aasta aega olid ainsateks aktiivseteks teemadeks 2-3 kunstiteemat ning "mis hetkel mängib", "kui midagi on hästi", "kui midagi on halvasti", "lugemine miljonini" ja paar muud spämmiteemat. Ei tahaks näha, et püsima jääb trend, et baka ainsateks elusateks teemadeks on "teema kõigest ja mittemillegist" ning "mida hetkel kuulad". Anime diskussiooni on veel, aga millegipärast on ära kadunud niiöelda baka "raskekahurivägi". Kus on hjarg, ruri, zork, c0en ja muud asjalikud kriitikud? Õnneks on ära kadunud ka "Sasuke on nii NUMMI XDXDXD" stiilis postitused. Aga midagi on siiski valesti.
Kokkuvõtteks: praegune süsteem on ajast ja arust, pikemas perspektiivis oleks kasulik suuremat sorti ümberkujundus, mis võimaldaks teha rohkem teemasid, ilma et kõik üheks segaseks massiks kokku sulaks.
Vastuseks küsimusele: tehke omaloomingu nurk ja andke see tasakaalukale, ent julgele moderaatorile hallata, kes takistaks sapi pritsimist algajate pihta. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Okt 20, 2009 20:57 Teema:
|
|
|
Uute alamfoorumite loomiseks on sul vaja veidi paremat argumenti kui "mina jätsin postitamata." _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
PlastiLiin

|
Postitatud: Teis Okt 20, 2009 21:06 Teema:
|
|
|
Ega see kinniolemine ja järsk sunduslik aadressi vahetamine kasutajate hulgale väga hästi ei mõjunud.
Mulle on mulje jäänud nagu Eestis niisama joonistamse jms. tegelejad postitavad ainult välismaa lehekülgedele. Planeti fooriumis on veel mingisugune kunsti alafoorium. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Okt 20, 2009 21:11 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Uute alamfoorumite loomiseks on sul vaja veidi paremat argumenti kui "mina jätsin postitamata." |
Ma olen paarilt inimeselt kuulnud, et nad "käisid korraks bakas, aga tundus surnud koht olevat".
Pole ime ka tegelt, 5 alafoorumit. Isegi runescape-teemalisel foorumil, mida ma aastateviisi trollisin oli neid kordades rohkem, ja ma usun, et baka tegeleb palju laiema temaatikaga.
Rändomil on tegelt point ju.
Siin on tegelt nii, et kas asi jääb praeguseks või me talume mõningaid "omg liek saskay is kewt xDxD" postitusi ja siia tuleb rohkem rahvast ja üldse rohkem aktiivsust, mis oleks igati positiivne ju.
imo.
Uue alafoorumi loomine kellelegi haiget ka vast ei tee? Kui hakkavad shitstormid, saab jälle kinni panna vms. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Okt 20, 2009 21:26 Teema:
|
|
|
imo oleks väga kawaii kui omalooming returnitaks, demo, kuna konstruktiivne kriitika on väga rare, siis tuleks mirai no dame ni anda alafoorumile mingi katseaeg, mille jooksul ta peab oma vajalikkust tõestama
ja ma räägin niimoodi, sest see on cool ja kawaii mitte _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Okt 20, 2009 21:30 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | Ma olen paarilt inimeselt kuulnud, et nad "käisid korraks bakas, aga tundus surnud koht olevat".
Pole ime ka tegelt, 5 alafoorumit. Isegi runescape-teemalisel foorumil, mida ma aastateviisi trollisin oli neid kordades rohkem, ja ma usun, et baka tegeleb palju laiema temaatikaga. |
Ja nüüd kujuta ette, et nad tulevad 15 alafoorumiga bakasse ning näevad kuidas pooltesse neist pole juba 2 kuud postitatud. Mis mulje sellest jääks?
Ja kust üldse tuleb selline arusaam, et uute alamfoorumite loomine tekitab rohkem diskussiooni? Minu arust on see täielik bullshit. Uute alamfoorumite loomine tapab diskussiooni, sest valdav osa kasutajaid ei viitsi hakata klikkima 15-t erinevat alafoorumit aina uuesti ja uuesti läbi lihtsalt selle jaoks, et näha uut bumpi mõnes "mida praegu ____"-laadses nimekirja teemas. Nad loobuvad nende alamfoorumite lugemisest ning peagi loobutakse ka sinna postitamast, sest puudub lugejaskond.
Ühtses "üldine" alamfoorumis saab aga kiiresti ja kenasti näha, millistesse teemadesse on postitatud ning vastavalt sellele lihtsalt ignoreerida neid, millede lugemine huvi ei paku -- ilma klikkimise ja back-nupu vajutamiseta.
Lisaks sellele ei näe registreerimata kasutajaid uusi postitusi üldse, seega neile oleks brausimine puhtalt kuupäevade põhine elik täielik loterii. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Teis Okt 20, 2009 21:35 Teema:
|
|
|
Random, Bakas on kõik see juba olemas, millest sa kirjutasid.
Ja räägime omaloomingu "teemast", mitte tervest alafoorumist. Nt "kasutajate joonistused". Nagu meil on teema "kasutajate desktopid" jne.
fushi kirjutas: | Ja kust üldse tuleb selline arusaam, et uute alamfoorumite loomine tekitab rohkem diskussiooni? Minu arust on see täielik bullshit. Uute alamfoorumite loomine tapab diskussiooni, sest valdav osa kasutajaid ei viitsi hakata klikkima 15-t erinevat alafoorumit aina uuesti ja uuesti läbi lihtsalt selle jaoks, et näha uut bumpi mõnes "mida praegu ____"-laadses nimekirja teemas. Nad loobuvad nende alamfoorumite lugemisest ning peagi loobutakse ka sinna postitamast, sest puudub lugejaskond. |
amen |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Okt 20, 2009 21:39 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Uute alamfoorumite loomine tapab diskussiooni, sest valdav osa kasutajaid ei viitsi hakata klikkima 15-t erinevat alafoorumit aina uuesti ja uuesti läbi lihtsalt selle jaoks, et näha uut bumpi mõnes "mida praegu ____"-laadses nimekirja teemas. |
Me käime vist väga erinevates foorumites. Minu kogemus näitab reeglina vastupidist. Kasvõi eva vms. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Okt 20, 2009 21:45 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | acousmatique kirjutas: | Uute alamfoorumite loomine tapab diskussiooni, sest valdav osa kasutajaid ei viitsi hakata klikkima 15-t erinevat alafoorumit aina uuesti ja uuesti läbi lihtsalt selle jaoks, et näha uut bumpi mõnes "mida praegu ____"-laadses nimekirja teemas. |
Me käime vist väga erinevates foorumites. Minu kogemus näitab reeglina vastupidist. Kasvõi eva vms. |
Nii see on. Ning lisamärkusena, EVA foorumisse sa postitatud tunduvalt harvemini kui siia. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Teis Okt 20, 2009 21:48 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | Random, Bakas on kõik see juba olemas, millest sa kirjutasid.
Ja räägime omaloomingu "teemast", mitte tervest alafoorumist. Nt "kasutajate joonistused". Nagu meil on teema "kasutajate desktopid" jne.
|
Test:
teemadegrupp erinevatest mängudest - ei ole (34 lk teema EI OLE lugejasõbralik)
teemad cosplayst - nope
erinevate j-dramade tutvstused - 0
arutelu jaapani muusikast -
fanfic, fanart - ärge ajage naerma.
Omamoodi huvitav on vaadata, kuidas administratsioon peab omaloomingut võrdväärseks kasutajate desktoppide teemaga. "kuna ennast ei huvita, siis las postitavad kusagile oma nurka" suhtumine karjub lihtsalt igalt poolt välja juba.
Lihtne, loogiline ja mugav lahendus fushi probleemile:
Kurb muidugi, et ainus eesti anime-jaapani foorum üritab hoida võimalikult madalat profiili, kitsendades teemavalikut minimaalseni.
Mul on tunne, et vähemalt Ürituste alafoorum on päris edukas ja hästi vastuvõetud olnud. Miks mitte minna sellega edasi?
Fushi, vabandan ad hominem argumendi eest, aga kui sa arvad, et su blogi on lugejasõbralik, on see tõest väga kaugel. Isegi kui selle sisu on hea, on selle lugemine paras pingutus. kahju, et bakat vägisi samas suunas tüüritakse.
Minu lõplik argument on, et Üldise alafoorumi all on 770 teemat. Kui suudate ära tõestada, et sellest millegi leidmine on kasutajasõbralikum kui eraldi alafoorumid, nõustun sellega. Kui juba hoogu satute, tõestage ka ära, et vesi pole märg.
EDIT:
kujutage ette eesti suurimat tehnikafoorumit, Hinnavaatlust järgneva ülesehitusega:
Üldine
Arvutid
muu tehnika
üritused
tagasiside.
Kõlab nagu hea plaan? _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|