Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Nataku

Liitunud: 5 Juul 2004 Postitusi: 45 Asukoht: Die korteris ennast mitte liigutamas.
|
Postitatud: Esm Aug 16, 2004 22:55 Teema:
|
|
|
NO NO NO DIE IS MINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. OH AND OTHERS ARE MINEEEEE TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a tead me jäämegi nüüd siia niimoodi üks teist üle tegema. noh nii kaua kui üks alla annad või siis jagame. ma võtan DIE ja sina ülejäänud bändi. ok? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nataku

Liitunud: 5 Juul 2004 Postitusi: 45 Asukoht: Die korteris ennast mitte liigutamas.
|
Postitatud: Esm Aug 16, 2004 23:13 Teema:
|
|
|
Sa tahad nagu Die välja näha?
Ma nagu Miyavi...selle suve lõpux on mul tema soeng...OH yeah...[/quote]
tahan küll jah. kahju et ta oma ilusad ilusad pikad punased juuksed maha lõikas. paha poiss ma ütlen. aga jah kõigepealt pean ma Kyo "Saku" tüüpi mustad juuksed välja kasvatamaja siis läheb Die cosplayks. mwohaahahahah. njaa riietega on ainult jama. ja ma ei oska õmmelda ka. või rohkem ei viitsi seda teha.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Teis Aug 17, 2004 06:42 Teema:
|
|
|
Kasutaja Nataku, palun tutvu selle teemaga, erilise tähelepanuga punktil 3.
<ontopic> Viimasel ajal olen meelsasti kuulanud Astor Piazzolla tangopalu ning Windy & Carl'i post-rock'imist. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nataku

|
Postitatud: Teis Aug 17, 2004 16:09 Teema:
|
|
|
VABANDUST TEIE KÕRGEAUSUS. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Aug 17, 2004 16:36 Teema:
|
|
|
* on meelitatud ja tänab komplimendi eest *
Oh, mis te nüüd, pole vaja, pole vaja...  _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nataku

|
Postitatud: Teis Aug 17, 2004 18:43 Teema:
|
|
|
ma tõesti, ma tõesti ei tahtnud nii moodi teha , aga näed, juhtus.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fressix
|
Postitatud: Kolm Aug 18, 2004 06:31 Teema:
|
|
|
Hah.. hiljuti tõmbasin Duran Durani full discography, hea bänd on/oli.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Gringo
|
Postitatud: Esm Aug 23, 2004 11:49 Teema:
|
|
|
kõikke mis on hea
alates metallicast ja lõpetades enyaga :wink: |
|
Tagasi üles |
|
 |
acidy
|
Postitatud: Reede Aug 27, 2004 13:51 Teema:
|
|
|
Okei nüüd olen ka mina Dir En Greyd jumaldama hakand. Umbrella...
täielik ninnunännu
Sato-chan kirjutas: | No kuule kuule...Diru kohta nüüd ninnunännu küll öelda ei saa! |
ninnunännu Pole vist tõesti kõige sobivam sõna
väike nali noh 
Viimati muutis seda acidy (Reede Aug 27, 2004 15:10). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Reede Aug 27, 2004 14:36 Teema:
|
|
|
No kuule kuule...Diru kohta nüüd ninnunännu küll öelda ei saa! _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nataku

|
Postitatud: Reede Aug 27, 2004 19:41 Teema:
|
|
|
Diru on tõsiselt hea bänd. Aga palun ära hakka teda levitama. palun palun palun! ! ! ei tahaks et terve eesti sellest kuuleks ja hullema vaimustuse saaks. Mis siis meile jääb? |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Aug 27, 2004 19:54 Teema:
|
|
|
Kui te selle bändi suhtes nii kiivad olete, siis ei ole küll hea mõte sel teemal siin nii laialdaselt sõna võtta. Nagu kogemused näitavad, liigub siin hulgaliselt seksuaalse tärkamise lävepakul seisvaid kindla elusihita neiusid ja noorukeid, kes ainult ootavad hetke, et krabada mõni visual kei'd või mõnda muud progressiivse (?) populaarmuusika stiili esindav staarike, et too jumalusestaatusesse tõsta ning oma päevaunede keskmesse paigutada, rääkimata ohtratest mitmekeelsetest artikuleerimata ihale viitavatest lausenditest. Ja oletegi oma ekslusiivsest lemmikust ilma...
Nii et ettevaatust!  _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acidy
|
Postitatud: Reede Aug 27, 2004 20:17 Teema:
|
|
|
Nataku, sellised bändid nagu Dir En Grey ei saa ju popkultuurimassi sulanduda!!! Meiesuguste ringkond jääbki kahjuks või õnneks väikseks
Mina prooviks isegi fänne juurde värbata, ainult...see on võimatu. Inimestel on juba tundmatu nime pärast eelarvamus  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Highland

|
Postitatud: Laup Aug 28, 2004 13:06 Teema:
|
|
|
Antud hetkel on viimastex lemmikutex saanud:
My Chemical Romance, Story of the Year, The Used, Dead Poetic, Sprung Monkey ja Trust Company  _________________ Open up your eyes..
and find,that this life`s better then you know |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nataku

|
Postitatud: Esm Aug 30, 2004 13:24 Teema:
|
|
|
acidy kirjutas: | Nataku, sellised bändid nagu Dir En Grey ei saa ju popkultuurimassi sulanduda!!! Meiesuguste ringkond jääbki kahjuks või õnneks väikseks
Mina prooviks isegi fänne juurde värbata, ainult...see on võimatu. Inimestel on juba tundmatu nime pärast eelarvamus  |
Minu meelest on see tore et meiesuguseid vähe on.Kas siis oleks tore kui meid oleks ka mingite hullude karjade viisi nagu on mingid britney ja eminemi fännid...?? Parem mitte. Kuigi ma tean mingit 6 inimest eestist kellele ka Diru meeldib. Ja miks peakski Diru eesti popkultuurimassi sulanduma. sel pole mõtet.
Ja Vabarnamees. huvitav tekst sul. sa andsid mulle ideesid. tänan sind südamest. *kallid*
ja Acidy: tore pildikeste rida sul Diest. oot...ära ütle et sa oled ka tema hull. aaaahhh. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Esm Aug 30, 2004 16:22 Teema:
|
|
|
Ka mina ei tea just eriti paljusid Diru fänne...
Aga nuh...Siin siis ka koht kus võite oma j-rocki vaimustust kõigi teiste eestlaste ja ka paari muu maa rahvaga jagada:
CLICK!=P _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
vampodrama
|
Postitatud: Nelj Sept 02, 2004 20:22 Teema:
|
|
|
ei tahaks küll kellegi õnnelikku mulli brutaalselt lõhkuda, aga Diru on ju.... no kas ma ütlen, et j-rocki numero uno? ehk siis nagu meinstriim või nii. okei, mitte Eestis. kuigi no selle aja jooksul, mis mina olen j-rocki kuulanud, on eestlasest j-rocki fandom kasvanud mitmekordseks. sest et me alustasime umbes kolmekesi. aga see oli ammu.
ise kuulan, nagu mainitud j-rocki. viimase aja suurfavoriit on Fake?, stabiilne suurfavoriit on J. muudest toredatest veel Kaggra, Pierrot, Miyavi, Luna Sea, Fatima, Kiyoharu, Metronome, hide, loomulikult Dir en grey ka.
lääne päritoluga asjadest on alati söödavad Nine Inch Nails, The Doors, Tori Amos, Covenant, VNV Nation, Sisters Of Mercy, The Crüxshadows, PJ Harvey, Inkubus Sukkubus, Rammstein, Rob Zombie, ja veel igasuguseid asju, mis mulle kindlasti praegu hetkel meelde ei tule. _________________ but you said I'm useless |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Püh Sept 05, 2004 20:01 Teema:
|
|
|
vampodrama kirjutas: | kuigi no selle aja jooksul, mis mina olen j-rocki kuulanud, on eestlasest j-rocki fandom kasvanud mitmekordseks. sest et me alustasime umbes kolmekesi. aga see oli ammu. |
sa kõlad umbes nii nagu teaksid väga kindlalt, et teie olite esimesed kes j-rocki kuulama hakkasid. sellel mingi alus ka on või? |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Püh Sept 19, 2004 10:48 Teema:
|
|
|
J-Rock on hea.
Kuid hetkel kuulan Soudngarden'i "Like Suicide"  _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Püh Sept 19, 2004 13:18 Teema:
|
|
|
issand jumaal.
väike paanika on sellepärast,et äkki keegi teine saab ka selle bändi teada.
siis ma polegi erineeev.
apua apua!!!
9 lazy 9.dj food.hedfunk.up,bustle & out.the doors.outerspace.
vähesed lemmikud!
ja misasi see j rokk veel on
(loodetavasti tabate selle sarkasminoodi siin lauses) |
|
Tagasi üles |
|
 |
|