Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kas viibisid 11.märts 20011 Jaapanis? |
Jah |
|
0%
|
[ 0 ] |
Ei |
|
100%
|
[ 10 ] |
|
Kokku Hääli : 10 |
|
Autor |
Teade |
Hachi

|
Postitatud: Teis Okt 20, 2015 10:21 Teema: Eestlased 3.11 Jaapanis
|
|
|
Tere, pöördun viimases hädas ka esimese eestikeelse animeportaali poole! Nimelt hakkasin ma tegema proseminari tööd, mis peaks käsitlema eestlaste kogemust Jaapani 3.11 maavärinas. Uurimisel selgus, et eestlasi viibis tol hetkel Jaapanis koguni 80-100! Aga kahjuks olen saanud ühendust vaid 9 inimesega. Teen siia siis väikse küsimustiku, et palju Teie (meie) hulgast oli sellel ajal Jaapanis. Kindlasti kirjutage mulle, kui teate veel kedagi, kes näiteks siin foorumis ei ole (mõni sõber, tuttav). _________________ Girls, be ambitious! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Laup Okt 24, 2015 14:12 Teema:
|
|
|
kasutaja Piu oli maa värisemise hetkel kuskil hiina kohal lennukis ja võib sulle rääkida, mis tunne oli maanuda Naritas vist päev pärast värinat. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hachi

|
Postitatud: Kolm Okt 28, 2015 17:28 Teema:
|
|
|
Kui teema edasi uurimiseks läheb, siis võtan Piuga ühendust!
(Panin tähele, et teemat on vaadanud ~96 inimest, aga küsimusele vastanud 6 - h )
Aga kuidas üldiselt, olete ise värinaid kogenud, kui Jaapanis viibisite?
Ja kui keegi teab võib soovitada filme (täispikkasid anime filme) nt katastroofidest; maavärintatest Jaapanis (Jaapani omasid siis:)
Oleksin tänulik kuna, pole enam ise eriti kursis anime maailmaga
 _________________ Girls, be ambitious! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Kolm Okt 28, 2015 17:47 Teema:
|
|
|
Tere see sari tehti enne Jaapni maavärinat ja on väga hea, ise vaatasin selle ära. Praktiliselt koopia reaalsusele.
Tokyo Magnitude 8.0 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Okt 28, 2015 20:36 Teema:
|
|
|
Võib ka karta, et igal hetkel on Jaapanis turistina viibivaid eestlasi vaid käputäis. Tõenäosus, et just tol päeval keegi seal oli, ja et too keegi ka foorumikülastajatele tuntud on, on kahjuks väike. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
|