|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Veeb 11, 2015 15:38 Teema:
|
|
|
inz002 kirjutas: | https://www.youtube.com/watch?v=SlIwHf4pBrA
Sidur Pidur Saan Saan
Nautige, viimane asi, mis kokku sai poogitud. |
amv hell eesti moodi? _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Teis Apr 14, 2015 00:02 Teema:
|
|
|
Terv kõik AMV-fanaatikud. Kas mõni teist suudaks kusagilt kollikoopast üles leida "Golden Brown techno remix" muusikavideo. Tegu siis The Stranglers'i loo instrumentaal-remix'iga. AMV pärineb 2000 algusest ning minu meelest ei olnud ühegi tuntuma tegija nagu Kevin Caldwell vm sulest.
Silme ees on ka mingi stseen kus väike tüdruk jookseb riiulil olevate nukkude eest minema. Ei välista ka, et seal mingi osa oli Angel's Egg'ist. Nähtud suuremas seltskonnas ka ca2007 Tartus Uru animeõhtutel.
Video oli muidugi ka aastate eest YT-st leitav, aga ei mõistnud tol ajal rippida ning vajus unustustehõlma. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Teis Apr 14, 2015 10:07 Teema:
|
|
|
Will kirjutas: | Nähtud suuremas seltskonnas ka ca2007 Tartus Uru animeõhtutel. |
damn, see oli ainult 8 aastat tagasi _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
August

|
Postitatud: Reede Apr 24, 2015 23:26 Teema:
|
|
|
Ei vaadanud kogu threadi läbi, seega ma ei tea, kas seda on juba mainitud, aga on olemas selline imeline AMV looja nagu lolligerjoj. Sakslane, teeb minu vaatevinklist parimaid AMV-sid. Minu endagi AMV-d püüdlevad tema stiili poole.
Tema kõige tuntum AMV: Into the Labyrinth
Kasutuses on pöörases koguses töötlust ja efekte. Video käib muusikaga nii harmoonias, lausa lust on vaadata.
Veidi uuem ning minu isiklik lemmik: tan(x)
Kui eelmine video käis muusikaga perfektses harmoonias, siis siin tulevad mängu ka laulusõnad, millele video samuti ideaalselt tähelepanu pöörab. On ka veidi sügavamõttelisem ning korraks ka suht ropp. Vahest jälle võtan selle video enda kettal lahti ja imestan, kui hästi ta ikka tehtud on. Kisub ka veidi emotsionaalseks, aga see on kindlasti võimendatud sellest, et ma olen algmaterjalidega tuttav.
Ning lõpuks midagi väga ekstreemset. HOIATUS! KOLE JA VERINE!
GEHIRNSTURMEN
Sürr. Jõhker. Pöörane. Avant-garde AMV-de tippteos.
Raske on seda kommenteerida, sest see võtab lausa sõnad suust. Ei oska midagi enam öelda. Kiidan lõputult, sest selle tegemisse on läinud taaskord tohutult palju tööd, kuid materjal on minu jaoks nõnda jäle, et see ei saa mulle otseselt meeldida ka. Mulle igastahes selline post-modernistlik avant-garde pöörane sürr värk igati meeldib. Olin suht pöördes kui lolligerjoj selle video alguses üles pani. Vist olen siiani. Ei tea.
Viimati muutis seda August (Esm Apr 27, 2015 17:07). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Apr 27, 2015 14:11 Teema:
|
|
|
Tänks, kõik väga huvitavad videod. Teine tuletas veel meelde, mis Random Access Memories parim lugu tegelikult oli. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
August

|
Postitatud: Esm Apr 27, 2015 17:04 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Teine tuletas veel meelde, mis Random Access Memories parim lugu tegelikult oli. |
JUST! Ülejäänud album ei äratanud minus väga tähelepanu, aga Touch oli fantastiline muusikaline seiklus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hekami
|
Postitatud: Esm Mai 04, 2015 19:29 Teema:
|
|
|
Veidi värsket kraami.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A Salty Stick
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
August

|
Postitatud: Teis Mai 05, 2015 10:00 Teema:
|
|
|
Vau, juba on keegi jõudnud Marble Soda-le AMV teha
Väga lõbus oli vaadata, see oli hästi tehtud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Teis Veeb 16, 2016 09:28 Teema:
|
|
|
Ma ei tea kas see on AMV
eva |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|