|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Püh Sept 28, 2014 13:45 Teema:
|
|
|
Kindle DX-e ei toodeta enam (eBay-s pakutavad on kas USA-st saadetavad (millele lisandub loomulikul toll) või Bulgaariast (müüja pole enne midagi müünud + ta on Bulgaariast)) + ei soovi eriti sellist suht õrna asja kasutauna osta, on suht raske (kaalub umbes 540 g), uuemad lugerid võivad ju valgustusega olla aga kõik on enamvähem 6 tollised.
Edit - on muidugi ka sellised lehed nagu aliexpress aga sealt tellimine tundub rohkem õnnemäng (isegi kui Hiinast midagi saadetakse ja toll laseb läbi ei pruugi seade lihtsalt pilti ette võtta ja tagasi saatmine/raha tagasi saamine on suht ebatõenäoline). Paistab, et Kindle DX laialt levinud kloon on Boyue G10 ja see paistab olevat üks soodsamaid (mida on keegi julgenud ka tellida). _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Esm Sept 29, 2014 00:11 Teema:
|
|
|
jackwood kirjutas: |
Edit - on muidugi ka sellised lehed nagu aliexpress aga sealt tellimine tundub rohkem õnnemäng (isegi kui Hiinast midagi saadetakse ja toll laseb läbi ei pruugi seade lihtsalt pilti ette võtta ja tagasi saatmine/raha tagasi saamine on suht ebatõenäoline). Paistab, et Kindle DX laialt levinud kloon on Boyue G10 ja see paistab olevat üks soodsamaid (mida on keegi julgenud ka tellida). |
Idee poolest peaks Aliexpressis olema päris hea "money back guarantee". Selles mõttes, et inimesele ei anta raha ennem üle kui sa märgid, et oled kätte saanud ja, et kõik on korras.
Olen sealt ainult ostnud ühe asja, seega mul kogemus sellega on muidugi piiratud. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Sept 29, 2014 19:02 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Nexus (7, 10) ka eksisteerib. |
7 teoorias norm all-out väike tablet ja 10 teoorias super koomiksitablet/muidu suur tablet - päris korralik pikslitihedus jne.
Küll aga ma ootaks nende ostmisega, sest kohevarsti peaks uus (uued) nexus(ed) tulema _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|