|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Will

|
Postitatud: Laup Aug 30, 2014 09:41 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: |
Aldnoah Zero on ka minu lemmik tänavusest suvest, teisele kohale platseerub Tokyo Ghoul, mis hoolimata mõnest möödalaskmisest ei olegi väga halb. |
maitsed ühtivad... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Püh Sept 21, 2014 20:04 Teema:
|
|
|
Aldnoah.Zero - järg läheb edasi 2015 aasta jaanuaris. Kindlasti Op esitajad tunti ära.
Veel meeldis Rail Wars - see räägib üldse jaapani raudtee veduritest rongidsest ja raudtee inimeste tavaelust. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Reede Okt 10, 2014 10:10 Teema:
|
|
|
Lisan veel mõned animed, mis mulle meeldis:
Kuroshitsuji: Book of Circus - täitsa hea anime, rohkem sain teada Cieli minevikust, mida kahest esimesest osast polnud räägitud. Ainult lõpp muutus natuke veidraks ja võib- olla asi läks üle vindi natuke.
Pripara - kindlasti jätkan selle vaatamist edasi, üks prism show sarjast parimaid animesid
Hanayamata - mulle meeldis see jaapani folkloori teema animes.
Fate/Kaleid Liner Prisma Illya Zwei - See sari läheb edasi 2015 aastal. Ise len ka Fate/Zero fänn, sellepärast vaatangi seda sarja. Sarja kaks viimast osa on täitsa huvitavad.
Rokujouma no Shinryakusha - teistsugune haarem anime, mida olen näinud. Ületükki aja huvitavaid animesid, sest lõpuni pole selge, mis on nende tegelaste motiivid, miks kõik elavad seal korteris. Kõige parema mulje jättis mulle Yurika, ta tekitas minus alati sellise kurva tunde, sest teda ei usutud et ta on maagiline tüdruk. Alati sattus ta mingitesse jamadesse. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|