Postitatud: Laup Dets 29, 2012 21:52 Teema:
Kui siin nüüd välja tuua kõik filmid, sarjad, animed, milles kohati loogika puudub, oleks nimekiri lõpmatu.
Vaatasin otsast lõpuni ning mulle meeldis. Kahju küll, et läbi sai. Mangas veel story jätkub. Sarnast uut animet vaatamiseks oli raske leida. Lõpuks ükspäev avastasin Btooom!´i.
Postitatud: Teis Jan 01, 2013 01:28 Teema:
daniel.t kirjutas:
Kui siin nüüd välja tuua kõik filmid, sarjad, animed, milles kohati loogika puudub, oleks nimekiri lõpmatu.
Vaatasin otsast lõpuni ning mulle meeldis. Kahju küll, et läbi sai. Mangas veel story jätkub. Sarnast uut animet vaatamiseks oli raske leida. Lõpuks ükspäev avastasin Btooom!´i.
Kust kohast sa loed või saad aru et story jätkub? _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves!
Postitatud: Teis Jan 01, 2013 17:45 Teema:
decomed kirjutas:
daniel.t kirjutas:
Kust kohast sa loed või saad aru et story jätkub?
SAO-l on ju peetäis lühiromaane. Nagu eelpool mainitud, SAO-st saab veel raha lüpsta, nii et why the hell not, kui ainest on. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
"Levitame seda programmi, mille ma sain massimõrvarilt üle kogu maailma. Mis saaks valesti minna."
SAO hülgas igasuguse loogika. Kayaba Akihikost sai lõpuks good guy ja see, et tema pärast surid tuhanded inimesed unustati lihtsalt ära.
Kirito sai muidugi keset ööd haiglasse sisse marssida otse Asuna palatini välja justkui kedagi teist polnudki haiglas (selleks, et mitte segada tema kohtumist Asunaga muidugi).
Muidu visuaalselt oli jah kena.
Arvestades, et materjali jätkub veel ja SAO müüb üüratult hästi siis on ilmselt tulemas ka teine hooaeg.
Pretty much this.
Ise paneks hindeks 6/10, sest 1. pool oli suht fun (although mitte midagi erilist) aga 2. pool oli lihtsalt mõttetu. (ka ending)
Postitatud: Nelj Sept 04, 2014 23:53 Teema:
Leidsin endale lõpuks aega ära vaadata .Kolmas kord kui sai endale tiritud kuid nüüd kui asi läbi siis isegi kahetsen ,et selle vaatamist edasi lükkasin.
Kõik anime seriaalid mis olen näinud võin öelda jääb see anime minu südames koht NR.1 kauaks.
Kõik ajad on GMT + 2 Tundi Mine lehele Eelmine1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 9
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes