Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ragnaripea

|
Postitatud: Püh Okt 16, 2011 09:07 Teema:
|
|
|
Tõmbasin just esimesed kaks osa alla, vaatan üle. _________________ http://soundcloud.com/KULG |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ragnaripea

|
Postitatud: Püh Okt 16, 2011 10:29 Teema:
|
|
|
Oh yeah, esimene osa oli kick-ass. Väga maitses. Kohe teise peale. Väga mõnus nostalgiline tunne on seda vaadata, see muss ja kõik annab mängu tunde nii hästi edasi. _________________ http://soundcloud.com/KULG |
|
Tagasi üles |
|
 |
Beljo

|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2011 13:09 Teema:
|
|
|
täna vaatan ka siis teise osa ära selline mõnus anime tundub  |
|
Tagasi üles |
|
 |
elfboy

Liitunud: 6 Dets 2009 Postitusi: 31 Asukoht: Kusagil Tallinnas
|
Postitatud: Laup Okt 29, 2011 06:18 Teema:
|
|
|
Robin has a good taste ^_^ _________________ Ma olen Rikutud -.-"
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Nelj Dets 29, 2011 05:42 Teema:
|
|
|
Olen nüüd seda siis jälginud iga nädal ja .. Noh ma ei tea, mulle tegelt meeldib aga samas see on, nagu ma juba ennem öelnud olen, puhas fanservice mängu fännidele.
Mulle meeldib näha mõndasi stseene ja mängumehaanikat (valikvastused, stats'id, fusion, social links jms.) animeeritult aga nagu.. Stseenide üleminekud on tihti väga awkward ja mõttetut huumorit topitakse ka kõikjale, kuhu vähegi toppida annab. + animatsioon on suht sitt vahepeal v/a action.
Üldiselt siiski meeldib vaadata, kuna mõned osad on ikka päris head (nt. 12), kuid huumor ja üldine feel erinevad ikka väga väga väga mängust. Mäng oli lihtsalt stiilsem, tõsisem ja realistlikum. |
|
Tagasi üles |
|
 |
electrastar

Liitunud: 13 Juul 2011 Postitusi: 117 Asukoht: Sometimes under, sometimes on Ayame´s bed.
|
Postitatud: Esm Märts 12, 2012 22:30 Teema:
|
|
|
Hakkasin seda peale "Trinity Soul´i" vaatama ja ma pean ütlema, et ma olin sama pettunud kui "Shugo Chara" teist hooaega vaadates (Jättes mainimata fakti, et tegelikult oli kogu "Shugo Chara pettumus, LOL.).
Hetkel veel päris lõpuni ei ole vaadanud, aga peale ~13 episoodi on tunne, et see on mõtetu aja raiskamine. Praktiliselt iga episood on eelnevaga ülimalt sarnane ning võitlus-stseenid ei paku mitte mingit pinget ega ei ole huvitavad. Kõik on ette teada ja ära nätsutatud. Mängu ma mänginud ei ole kahjuks ning selles osas ma kaasa rääkida ei saa.
Kuid "Persona 4" persona´d on ülimalt koledad ja nõmedad minu silme läbi, kuigi "Trinity Soul´i" omad mulle väga meeldisid. Story on ka võrreldes "Trinity Soul´iga" kuidagi imal. Ma vist võrdlen liiga palju.
Igatahes mina isiklikult annaks 10nest punktist maksimaalselt 6. Kuues punkt ka Yosuke´se pärast, kes oli minu arust ebardlikult lahe.
Lisaks ei meeldinud mulle see, kuidas Yu oli nii badass ja almighty. See oli kuidagi igava võitu vms. _________________ I´m becoming ✖ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Teis Märts 13, 2012 14:39 Teema:
|
|
|
electrastar kirjutas: | Lisaks ei meeldinud mulle see, kuidas Yu oli nii badass ja almighty. See oli kuidagi igava võitu vms. |
See on sellepärast, et anime tegijad arvasid, et räigelt hea idee on mängu mehhaanikat animesse toppida lol. (Social statsid, (nt. see, et ta tegi origami kurgesid. Mängus tõstis see kannatust), social links, nendes kohtades, kus mängus sai valida vastust, ütleb tihti animes peategelane kõige debiilsema nendest jms)
+ Arvestades seda, et mäng on mingi 70-100 tundi pikk ja anime 26 osa siis nad peavad suht palju contetit toppima ühte osasse..
Isiklikult on P4 üks lemmik mängudest aga animele paneks maksimaalselt skoori 7/10..
Vb. lihtsalt see ei tõlgendugi hästi animeks, sest üks mängu võludest oligi gameplay. (SMT fusion/dungeon süsteem ja suht hästi tehtud dating sim osa)
Samas olid ka mängus stoori, setting ja tegelased (kelle development on mängus 4912412042 korda parem) päris nauditavad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SilverWolf112

|
Postitatud: Teis Märts 13, 2012 15:07 Teema:
|
|
|
Ragnaripea kirjutas: | Oh yeah, esimene osa oli kick-ass. Väga maitses. Kohe teise peale. Väga mõnus nostalgiline tunne on seda vaadata, see muss ja kõik annab mängu tunde nii hästi edasi. |
Nüüd peab kindlasti ise ka silma peale viskama  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Teis Apr 03, 2012 21:25 Teema:
|
|
|
Episoodid 21-25 olid ikka päris head. Eriti ep. 25. Vot see oli eepiline Üllatavalt hea animatsioon oli sellel osal ka, sest päris tihti oli sitt animatsioon ja mingid värdjad derp näod.
A sellest on kahju, et true end ei näidatud. A õnneks tuleb BD specialina. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Laup Mai 31, 2014 03:52 Teema:
|
|
|
Persona 3 on ära subbatud. Kahjuks ei oska kaasa räägita sel teemal, kumb on parem mäng või anime. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Juul 21, 2014 15:22 Teema:
|
|
|
Bumpin teemat, sest Persona 4 The Golden Animation alustas näitamist (ja ei viitsi uut teemat teha). Esimene osa trumpab eelmise adaptsiooni nii animatsiooni kui re¾issööritöö poolest (kuigi re¾issöör on vist sama). Mulle esimese versiooni esimene osa käis vastu just selle pärast, et kõik oli kole ja tempo jõle aeglane, siin seda probleemi ei ole.
Kes ei tea, siis Persona 4 Golden on mängu remake mingite lisandustega, aga kes see neid videomänge ikka mängib. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Aug 27, 2014 23:09 Teema:
|
|
|
See Golden on suht mõttetu (aga ilus) vaatamine, sest seal pole ploti, aga originaali vastu tekkis küll huvi ja põnev on ta küll. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|