Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Keissy

|
Postitatud: Reede Okt 05, 2012 19:35 Teema: Otsin endale partnerit cosplayks
|
|
|
Eks ikka tuleb ette, et on raske mingi cosplay jaoks partnerit leida. Eriti kui tutvusringkonnas inimestele meeldivad lihtsalt nii erinevad seeriad. Nii minulgi.
Mul on tekkinud huvi teha cosplayd sellest tüdrukust siin pildil:
Aga veel lahedam oleks kui keegi oleks nõus ka poissmeest pildidlt tegema. Ja loomulikult oleks ma ka cosplay tegemisel vajadusel abis!
Kas keegi tunneb äkki huvi? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keissy

|
Postitatud: Püh Okt 07, 2012 17:12 Teema:
|
|
|
Vabandan kõige pealt topeltpostituse eest!
Mul õnnestus partner leida, kes sellest mulle privaatsemate suhtluskanalite kaudu teada andis. Ehk minu otsingud on lõppenud.
Aga edasi võivad seda teemat kasutada ka teised inimesed, kes otsivad endale cosplayks seltsilist, et oleks ikka rõõm ja lõbu koos teha ning hiljem koos nendes kostüümides ringi käia.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
tvk_

|
Postitatud: Teis Okt 16, 2012 16:50 Teema:
|
|
|
Keissy kirjutas: | Aga edasi võivad seda teemat kasutada ka teised inimesed, kes otsivad endale cosplayks seltsilist, et oleks ikka rõõm ja lõbu koos teha ning hiljem koos nendes kostüümides ringi käia.  |
Gratz, Keissy, et kõik hästi läks
Aga ok, sõnasabast kinni - Kas keegi plaanib veel Tentai Senshi Sunred'i või maid café'd teha tuleval animatsul? :> |
|
Tagasi üles |
|
 |
Raxzu

|
Postitatud: Nelj Juul 17, 2014 19:41 Teema:
|
|
|
"Pretty boy" hahhaa paistab et sul tuleb raskusi tema leidmisega XD _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|