Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Viru

|
Postitatud: Kolm Mai 07, 2014 00:19 Teema:
|
|
|
Kaoru kirjutas: | Ma mõtlesin koguaeg et jaapanlased on nõrga psühhikaga, aga tuleb välja, et L-Korea on ka. Ma lugesin kokkuvõtvat artiklit sellest laevahukust ja sain teada, et ta on üks suuremaid suitsiidi arvuga riike. 100000 inimese kohta teeb vähemalt 33 inimest enesetapu. Väga julm ikka seal riigis elada niimoodi minu meelest. |
Suht kindel et, Hiina on number 1, valitsus lihtsalt ei kipu neid arvu avaldama ning keegi ei jõua jälgida ka igat inimest.
Töödates sweatshopis ja teenida dollar tunnis, ei oleks endal ka eluisu.
Eks see ole ka sotsiaalne surve. _________________
誰も知らず 日が射すまでに
そっと そっと
予\感を感じてた
こころが感じてた |
|
Tagasi üles |
|
 |
taco

|
Postitatud: Kolm Mai 07, 2014 07:20 Teema:
|
|
|
Kaoru kirjutas: | Ma mõtlesin koguaeg et jaapanlased on nõrga psühhikaga, aga tuleb välja, et L-Korea on ka. Ma lugesin kokkuvõtvat artiklit sellest laevahukust ja sain teada, et ta on üks suuremaid suitsiidi arvuga riike. 100000 inimese kohta teeb vähemalt 33 inimest enesetapu. Väga julm ikka seal riigis elada niimoodi minu meelest. |
Ega see number väga suurem ei olegi kui Eestis ja ka näiteks Soomes.
Leedu paneb kõigile selles osas ära |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Mai 07, 2014 08:42 Teema:
|
|
|
Ega Eestis pole olukord palju parem _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Kolm Mai 07, 2014 10:55 Teema:
|
|
|
Soovitan vaadata.
http://www.youtube.com/watch?v=z5GvkcjszLk _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Nelj Mai 08, 2014 19:25 Teema:
|
|
|
Kas keegi oskab öelda mis muusikalise gruppiga tegu on ei taha kuidagi meelde tulla.
Video oli järgmine, et laulsid mingid India päritolu lauljad ja veel olid lendavad pead millede näod nägid välja nagu auto esiosad.
Much oblidged |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Nelj Mai 08, 2014 22:31 Teema:
|
|
|
tänaõhtune pilt - saabuv nädalalõpp on kadrioru jaapani aias ilmselt optimaalne aeg hanamiks. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Reede Mai 09, 2014 17:49 Teema:
|
|
|
Tartus juba õied langenud... aga tore, et väikese Eesti peal saab mitmel nädalavahetusel hanamit pidada.  _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Laup Mai 10, 2014 18:28 Teema:
|
|
|
Järgmisest reedest hakkab kinodes jooksma anime:Tuul tõuseb |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Laup Mai 10, 2014 23:54 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Tartus juba õied langenud... aga tore, et väikese Eesti peal saab mitmel nädalavahetusel hanamit pidada.  |
See konkreetne koht on veel eriti hiline, põhjapoolne nõlv suurte puude varjus - kindel valik, kui kõik muud võimalused maha magatud. 👌 _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Mai 11, 2014 22:25 Teema:
|
|
|
http://twitter.com hea koht kus kirjutada suvalisi asju _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Viru

|
Postitatud: Esm Mai 12, 2014 17:41 Teema:
|
|
|
Keegi "ArtsCow" -ist 1 dollar mouse pade on tellinud? Ma sain enda oma kätte täna, kvaliteet on kiidu väärt. Kavatsen paar tükki veel muretseda.
http://imgur.com/XBvVfjS
Pole kindel kas "how to" postitamine foorumisse on lubatud.
Kes googeldada oskab see leiab. _________________
誰も知らず 日が射すまでに
そっと そっと
予\感を感じてた
こころが感じてた
Viimati muutis seda Viru (Teis Mai 13, 2014 10:50). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Mai 13, 2014 00:34 Teema:
|
|
|
Viru kirjutas: | Pole kindel kas "how to" postitamine foorumisse on lubatud. |
Seni, kuni tegu pole piraatluse või millegi ebaseadusliku "how to'ga", siis anna minna. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Nelj Mai 15, 2014 20:39 Teema:
|
|
|
Mulle käib koju elioni ajakri "Elamus". Seal kirjutatakse ka uutest kanalitest, mida uus nuti tv näitab:
dzässmuusika - DJAZZ
Ooper ja klassilakine muusika - Brava
Lõuna korea telekanal - KBS World
Korvpall - NBA kanal.
Kui keegi näeb seda KBS World kanalit, kas tasub ka hankida endale see. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Püh Mai 18, 2014 22:08 Teema:
|
|
|
http://vimeo.com/70463623
Väga kena animeeritud musavideo, tasub kindlasti lõpuni vaadata! |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Mai 19, 2014 10:07 Teema:
|
|
|
Ma postitasin selle video lehekülg tagasi, aga ega ma pahanda. See on tohutult äge.
Tartlastele, tudengitele:
Viimaks on ka Tartu japanofiilidele midagi akadeemilist! Järgmine sügis on õppekavas aine nimega "Jaapani kultuur ja ühiskond", koodiga FLKE.05.087. Annab seda muidugi meie lgp Miyano-sensei. Hetkel veel ÕISis infot selle kohta palju pole, aga toimuma hakkab loeng esmaspäeviti kell 14.15. Kellele huvi pakub ja kel aega leidub, siis registreerumine on juba võimalik, seda igale õppeastmele. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Nelj Mai 29, 2014 21:45 Teema:
|
|
|
Pardon, et kordasin !
Äkki sa seda ei ole veel postitanud:
http://vimeo.com/95042071 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Reede Mai 30, 2014 20:20 Teema:
|
|
|
Ei ole vist, kahetsen pattu. Aga lühemat ja kvaliteetsemat animatsiooni võiksid siia kas või igapäevaselt postitada, kindlasti on palju peidetud pärle veel nägemata-jagamata.
See viimane video võib Jaapani ühiskonna eripärade tõttu tulevikus veelgi peidetumaks saada.  _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Mai 31, 2014 20:33 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Tartlastele, tudengitele:
Viimaks on ka Tartu japanofiilidele midagi akadeemilist! Järgmine sügis on õppekavas aine nimega "Jaapani kultuur ja ühiskond", koodiga FLKE.05.087. Annab seda muidugi meie lgp Miyano-sensei. Hetkel veel ÕISis infot selle kohta palju pole, aga toimuma hakkab loeng esmaspäeviti kell 14.15. Kellele huvi pakub ja kel aega leidub, siis registreerumine on juba võimalik, seda igale õppeastmele. |
Tead sa kas muidu tegelased (ehk siis mittetudengid) ka kuulama saavad tulla? _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Nelj Juun 05, 2014 19:11 Teema:
|
|
|
TÄHELEPANU!
Keegi homme kinno viitsib? Reedel kell 22:20 Tartus Cinamonis on "Edge of Tomorrow". Pileti saab kolme euroga.
Põhineb (üsna vabalt) Hiroshi Sakurazaka LN-il "All you need is kill", nii et täitsa foorumi teemasse. Hoolimata asjaolust, et peaosas on Tom Cruise, on filmi vastuvõtt olnud positiivne, isegi RT-s on 90% seal of approval.
genky kirjutas: | cenorig kirjutas: | Tartlastele, tudengitele:
Viimaks on ka Tartu japanofiilidele midagi akadeemilist! Järgmine sügis on õppekavas aine nimega "Jaapani kultuur ja ühiskond", koodiga FLKE.05.087. Annab seda muidugi meie lgp Miyano-sensei. Hetkel veel ÕISis infot selle kohta palju pole, aga toimuma hakkab loeng esmaspäeviti kell 14.15. Kellele huvi pakub ja kel aega leidub, siis registreerumine on juba võimalik, seda igale õppeastmele. |
Tead sa kas muidu tegelased (ehk siis mittetudengid) ka kuulama saavad tulla? |
Eeldan, et see on nagu iga õppeaine (v.a keeleõpe ja mõned seminarid), kus kohale ilmunud isikuid keegi ära ei aja. Võib ka teisiti olla, julgem oleks UT asjapulkadelt infot pärida. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Reede Juun 06, 2014 13:14 Teema:
|
|
|
Mina tulen!  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
|