Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Kolm Mai 22, 2013 17:04 Teema: AniMatsuri otsib vabatahtlikke!
|
|
|
Kui sulle meeldib anime ja kui sind huvitab, kuidas toimub ühe animefestivali korraldamine, siis see postitus on sinu jaoks loodud. AniMatsuri festival otsib vabatahtlikke! Animatsuri on juba seitsmendat korda Tartus aset leidev festival, mis keskendub eeskätt anime ja sellega seonduva kultuuri fännide isetegevusele. Meeskonna tuumiku moodustavad noored inimesed, kes ise on huvitatud antud valdkonnast. Festivali korraldamise eest keegi tasu ei saa. Lisaks korraldajate tuumikule on festivali korraldamiseks vaja hulgaliselt inimesi, kes täidavad väiksemaid ülesandeid ning nende leidmiseks ongi korraldatud järgnev konkurss.
Sel aastal toimub festival 20.-22. septembril. Kui sul on vähemalt üks päev tollel nädalavahetusel vaba ning vanust on kogunenud rohkem kui 15 eluaastat, siis AniMatsuri korraldamisest kaasa löömisest oled sa ühe avalduse kaugusel.
Avaldus avaneb vajutades siia.
Meil on vaja abikäsi nii piletite kontrollis, mangade lugemisnurgas, mänguruumis, infolauas ja mitmel pool mujal. Vastutasuks vabatahtlikule tööle pakume prii sissepääsu festivalile (umbes pool festivalil viibitavast ajast on vabatahtlikul vaba aeg). Lisaks veel saab vabatahtlik tasuta meeskonnasärgi, kaelakaardi ning soodustoitlustust. Lisaboonusena saab korraldajatega paremini tuttavaks, vabatahtliku töö kogemuse ning võimaluse kogeda AniMatsuri festivali tavakülastajast veidi teisiti. Kui on probleeme öömaja leidmisega, siis kirjuta sellest avaldusse ja leiame probleemile lahenduse.
Avaldusi saab esitada kuni 15. juulini 2013 ning lõplik valik tehakse 20. juulil. Siiski on soovituslik avaldus juba varem täita, kuna vabatahtlike kohtade arv on piiratud.
Oodatud on kõik abikäed!
AniMatsuri koduleht
AniMatsuri 2013 korraldusmeeskond _________________ Colorless green ideas sleep furiously.
SDE-inimene
Feilfest
Viimati muutis seda Võhik (Kolm Mai 22, 2013 18:01). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Mai 22, 2013 18:01 Teema:
|
|
|
a pot¹emuu on avaldusel kaks korda küsitud jaapani keele oskust _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Mai 22, 2013 18:09 Teema:
|
|
|
Ma nüüd ei saanud aru, kas ühe päeva vabatahtlikud saavad ühe päeva pileti tasuta või ainult kahe päeva oma soodustusega? _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Mai 22, 2013 18:17 Teema: Re: AniMatsuri otsib vabatahtlikke!
|
|
|
日本語が分かりますか on korrektsem, mitte を.
Milleks seda keeleoskust üldse vaja on? _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Mai 22, 2013 20:54 Teema:
|
|
|
Keeleoskusega on nagu ikka, võid ju öelda, et oskad, aga ei tähenda, et oskad. Ja teisalt on see punkti all 'natukene endast', kus ei omagi asi otsest tähtsust. Lihtsalt for fun teadmaks inimesest midagi (: _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Kolm Mai 22, 2013 21:11 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Lihtsalt for fun teadmaks inimesest midagi (: |
Niiet keegi loeb neid ja naerab? _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Mai 22, 2013 21:21 Teema:
|
|
|
Suur vend vaatab _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Mai 22, 2013 22:08 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | genky kirjutas: | Lihtsalt for fun teadmaks inimesest midagi (: |
Niiet keegi loeb neid ja naerab? |
Loetakse ikka, saab inimeste tausta kohta infot. Seal ju muud asja ka. Aga miks naerma peaks? _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
aerodu

|
Postitatud: Nelj Mai 23, 2013 00:36 Teema:
|
|
|
Kui ma Jaffil olin mainiti, et oli mingisugune shogi õpetamis/mängimis soov selle aasta animatsurile. Kellega ma pean/pidin selles asjus rääkima... või pean ka täitma selle avalduse? |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Mai 23, 2013 01:00 Teema:
|
|
|
aerodu kirjutas: | Kui ma Jaffil olin mainiti, et oli mingisugune shogi õpetamis/mängimis soov selle aasta animatsurile. Kellega ma pean/pidin selles asjus rääkima... või pean ka täitma selle avalduse? |
Hei, ehk täpsustad natukene, mida sa mõtled õpetamise/mängimise all. Kas soovid ise õpetada või õppida? Kui õpetada, siis soovitan ühendust võtta AniMatsuri mänguruumi koordinaatori Mihkliga aadressil games@anime.ee
Antud vabatahtlike avalus on konkreetsete ametikohtade täitmiseks ka siis piletikontrollis, infolauas või mujal. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
aerodu

|
Postitatud: Nelj Mai 23, 2013 13:35 Teema:
|
|
|
Ok. Mõtlesin ise õpetamise all. Võtan siis kohe vasti temaga ühendust. |
|