|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
EvilNassu
|
Postitatud: Püh Apr 28, 2013 22:16 Teema:
|
|
|
Kõik ütlevad, et ma olen titt kui ma animet vaatan päris närvi ajab... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Püh Apr 28, 2013 22:24 Teema:
|
|
|
Ütle neile, et "ise olete, raisk!" _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Püh Apr 28, 2013 23:03 Teema:
|
|
|
Ignorantsus nuff said. Ei soovitaks ringi joosta ja karjuda ''Ma olen anime fänn'', sest maailm on karm paik ja enda arvamust ei taheta kergelt muuta. Isegi kui see arvamus on koostatud informatsioonist, mida nad läbi ukse prao nägid.
Ära lihtsalt käi nendega läbi. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Esm Apr 29, 2013 00:11 Teema:
|
|
|
No ma olen küllalt näinud teatud inimese puhul, kuidas "ära lihtsalt käi nendega läbi" suhtumine ei tööta lihtsalt, eriti kui käiakse samas klassis. Samas leian, et selline probleem esineb kõige rohkem põhikoolis, kui lapsed on tatid, ebaküpsed, empaatiavõimetud ja oma õeluse tipus.
Ma ei mäletagi, et mul oleks isiklikult probleeme olnud animehuviga, vaid vastupidi - tekkisid pigem koomilised olukorrad sõpradega. Praegu meenus just, kuidas ma näitasin kahele sõbrale paar episoodi "Ouran Host Club"ist, kes polnud kordagi kokku puutunud animega ja tundsid huvi selle vastu. Nende reaktsioonid olid puhas kuld.
Anime avastasin 10. klassi lõpus ja gümnaasiumi lõpetamisega kadus see ka ära. Nüüdseks olen leidnud midagi südamelähedasemat. _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Soobel

|
Postitatud: Nelj Mai 02, 2013 21:43 Teema:
|
|
|
Oh mis sest animest, see ju natukene ka moevoolu moodi. Oleks nagu popp ja noortepärane vahest kiisukõrvadega ringi hängida? Või eksin?
Aga proovige muumisid fännata - nende fassaad ju puhta titepärane, enamik pole raamatuidki lugenud, veel vähem vanu koomikseid kaenud ja Tove Janssoni elulugu ja kunstnikuteed uurinud.
Aga teiste suhtumine on ju hea filter tegemaks selgeks, kes on sõber, kes tolbajoob. Mõnedele meeldib ka, mõned on neutraalsed ega tunne kummastust. Mõned üritavad mõnitada - need saadad varretaha ja korras. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|