Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
electrastar

Liitunud: 13 Juul 2011 Postitusi: 117 Asukoht: Sometimes under, sometimes on Ayame´s bed.
|
Postitatud: Esm Märts 12, 2012 22:33 Teema:
|
|
|
Üpris huvitav oli. Kohati oli sünge ja kohati ajas muigele ning vahepeal isegi naerma. Artwork oli hea ja peale igat osa oli suur tahtmine järgmist näha.
Mul ei ole selle konkreetse anime kohta absoluutselt mitte midagi halba öelda. Annaksin 10/10.  _________________ I´m becoming ✖ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Nelj Märts 29, 2012 18:28 Teema:
|
|
|
Sai kah siis läbi vaadatud, ja peab koheselt mainima, et super asi! Ma polnud, võin julgelt väita, et kuskil 5 aastat enam ühtegi animet suutnud otsast lõpuni vaadata! Lihtsalt nii paljude keskpäraste animede seas ei leidnud ma sellist pärli üles! Kuid nüüd kahe päevaga ja asi otsas, sellist anime isu pole enam olnud vist School Rumble vaatamise ajast.
Peaks mainima, et animatsioon polnud kindlasti parim, aga et nii laia haardega lugu sai ära seletatud ainult 25 osaga( ja seda küllaltki selgelt ja ühtegi vennikest/tibi välja jätmata) oli väga viis!
Annaks ühe tugeva 9/10st  _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SeidiNss

|
Postitatud: Nelj Apr 12, 2012 10:15 Teema:
|
|
|
Hakkasin ka vaatama ja meeldib.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
amaipanda

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2012 16:49 Teema:
|
|
|
Just lõpetasin selle vaatamise Ülihea anime minu arvates |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Teis Apr 23, 2013 18:23 Teema:
|
|
|
Lõpuks sai see anime ka ära vaadatud. Täna vaatasin viimased 10 osa järjest ära. Täitsa hea anime. Huumorit ja nalja oli animes ka palju. Mulle meeldisid kõik tegelased. Eriti meeldis vene sushi Simon ja baarman Shizu. Minu lemmik osa oli 16. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|