|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Püh Nov 12, 2006 20:20 Teema: Kino's Journey
|
|
|
Genres: Adventure, Drama, Psychological
Osasid 13
Mis mulle selle animejuures meeldis ta rahulik tempo ilusad vaated hästi väljajoonistatud ning mõtestatud tegevu...
Antud anime oli mul juba mitu kuud ootuses ette võtta paarkorda ma proovisin teda hakata vaatama , kuid ilmselt ei olnd siis valmis aga eila õhtul oli ta kui rusikas silmaauku yleliikset äktsionit seal ei ole tegelane on rändaja, kes rändab ringi oma rääkiva mootorattaga ning peatub erinevates linn (riikides), ning igas linnas (riigis) on oma kultuur ning suhtumine...
Seda animet vaatates jääb mulje et inimkond on vanaks saand ja päikesetõusust on saanud päikeseloojang...
 _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Apr 07, 2013 20:56 Teema:
|
|
|
Tavaliselt ma valin lihtsalt foorumiteemast selle vastuse välja, kellega ma kõige enam nõustun, ja annan talle lihtsalt oma hääle, aga näen üllatusega, et keegi peale ülevaate kirjutaja ei ole seda toredat animet veel kommenteerinud. Kuigi jah, c0en'i kirjeldus oli tegelikult äärmiselt täpne.
Meenutas mulle natuke Yokohama Kaidashi Kikou masendavamat varianti. Sest kus YKK oli lootusrikas, siis Kino on üsnagi melanhoolne ja seal on kohati actionitaolist tegevust.
Siiski ei muutunud anime väsitavaks ja soovitan kindlasti selle üle vaadata neil, kes seda veel teinud ei ole, aga kellele sedasorti teemad meeldida võiksid. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|