Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Pan
|
Postitatud: Püh Okt 15, 2006 15:19 Teema:
|
|
|
Minu igavene lemmik:)vaatasin Dragonballi osi kui ma umbes seitse olin saksa kanalitelt ja kui vaatasin gt viimast osa siis nutsin puruks ennast.Tean et se on nats nõme aga ma alles 12 ja tüdruk ka veel peale selle  _________________ shalala |
|
Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Reede Jan 11, 2008 17:50 Teema:
|
|
|
Ei, viimane postitus pole aastast 2006, see lihtsalt ei ole nii. See on ka ainuke DBZ teema, nii et mis teha.
Mõtlesin siis ka, et miks mitte vanu häid animesid omada ja muretsesin endale DBZ osad jaapani keeles.
Igatahes probleem nr. 1:
Kas keegi võiks palun aidata mul leida 68-165 osa subtiitrid. Ülejäänud on tore guugel mulle pakkunud.
Nüüd siis probleem nr. 2:
Vaatasin, et DBZl on ka mingid Digitally Remastered osad olemas ja uurisin ka neid aga mu DivX Player hakkab jõnksuma... Seda ma tean et failiga kõik korras ja tõmbasin ka igaks juhuks kõik uued codecid aga ikka ei aita. Ka Playerite vahetamine ei aidanud. Ideid?
Et nagu... abi oodatud, kas siis siin teemas või läbi privaatsõnumi, tänud. Võite ka MSNi lisada ja seal sellest rääkida. _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
Postitatud: Esm Jan 14, 2008 22:21 Teema:
|
|
|
R.E.M.I. kirjutas: |
Nüüd siis probleem nr. 2:
Vaatasin, et DBZl on ka mingid Digitally Remastered osad olemas ja uurisin ka neid aga mu DivX Player hakkab jõnksuma... Seda ma tean et failiga kõik korras ja tõmbasin ka igaks juhuks kõik uued codecid aga ikka ei aita. Ka Playerite vahetamine ei aidanud. Ideid? |
Lihtsalt paar ideed, ehk aitab:
Sa kopeerisid (lihtsalt Copy/paste) DVDlt failid arvutisse mõnda kausta ja siis sealt vaatasid? kõvakettalt jooksevad nad tavaliselt paremini.
Proovi mõnda teist playerit mis DVD faile mängib.
Sa tõmbasid uued koodekid ja lasid vanad üle jah? kui jah, siis ei olnud see eriti hea mõte. Soovitaks kõik arvutis olevad koodekid Uninstallida ja alles siis uued asemele panna. Arvestada tuleb sellega, et koodekid võivad ükseteisega konflikti minna, seega on hea, kui kui sa mitu koodekpakki peale ei installi, Piirdu ühega! Näiteks CCCP või Divx. Kordan, eelnevalt uninstalli kõik ülejäänud koodekid!
kui ikka ei aita, siis võid näiteks eraldi uue Windowsi emuleerida ja siis näiteks 1 koodeki sinna installida ja DVD-d vaadata. nii saad teada, kas viga on sinu hetkelises OP süsteemis. _________________ AutoIt Script | Anime-Source | Watchanimeon |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Esm Jan 14, 2008 22:45 Teema:
|
|
|
R.E.M.I. kirjutas: | Ei, viimane postitus pole aastast 2006, see lihtsalt ei ole nii. See on ka ainuke DBZ teema, nii et mis teha.  |
ega jah, DBZ juba vana anime, seega pigem vaadatakse Narutot.
Tsiteerin:: | Nüüd siis probleem nr. 2:
Vaatasin, et DBZl on ka mingid Digitally Remastered osad olemas ja uurisin ka neid aga mu DivX Player hakkab jõnksuma... Seda ma tean et failiga kõik korras ja tõmbasin ka igaks juhuks kõik uued codecid aga ikka ei aita. Ka Playerite vahetamine ei aidanud. Ideid? |
lisaks eelmistele soovitustele võib proovida ka resolutsiooni ja värvisügavuse vähendamist, samuti playeri prioriteedi suurendamist. viimane lahendus on arvuti upgrademine
samas kui tegemist on nõrga arvutiga ning .mkv failiga 1280x1024 rezhiimis x264 koodekiga, siis tuleb tõesti arvuti uuendamisele mõelda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Reede Okt 03, 2008 12:50 Teema:
|
|
|
This video is no longer available due to a copyright claim by Twentieth Century Fox  _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Esm Okt 06, 2008 14:43 Teema:
|
|
|
AHahaha...avastasin just,et see topic on tehtud minu esimese kasutaja(karlson) poolt . |
|
Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
Postitatud: Esm Nov 24, 2008 21:22 Teema:
|
|
|
Kas keegi seda uut DBZ OVA on näinud?
Ise just vaatasin ja täitsa hea oli, polnud ammu DBZ näinud.
Kui keegi tahab siis võin anda neile megauploadsist download lingi.
See subbed muidugi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Esm Dets 01, 2008 15:45 Teema:
|
|
|
Ma siin olen paar osa vana head Dragonballi ilma z-ita vaadanud ja see on puhas kuld, peaks ütlema. Kui läbi saab vaatan DBZ ka uuesti läbi ja seekord originaalis. Aga sinna läheb ikka kõvasti aega
Viimati muutis seda raidomees (Nelj Dets 30, 2010 10:03). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
HotPapa1
|
Postitatud: Kolm Dets 29, 2010 20:31 Teema:
|
|
|
Tere!
Kas kellelgi "private stocks" dragonball animed saksa keelse peale lugemisega? Mõtlen ikka seda mida kunagi RTL 2 pealt lasti.
Oleks väga tänulik kui keegi laenaks või mingi muu variant, piisab ka mingist lingikesest kust saaksin mõistliku ajaga ise kätte. Viimast siis paluks privaatsõnumisse.
Vaev ei jää tasumata  |
|
Tagasi üles |
|
 |
OnePiece

|
Postitatud: Kolm Dets 29, 2010 21:01 Teema:
|
|
|
Hakkasin umbes kuu aega tagasi vaatama, vahepeal tundub liiga lapsik anime, aga muidu selline anime, mis ei veni tohutult, hea lihtne vaadata. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
FullmetalBoy

Liitunud: 22 Jan 2011 Postitusi: 110 Asukoht: Luke.. enamus argipäeva Tartu
|
Postitatud: Nelj Sept 22, 2011 20:31 Teema:
|
|
|
well siia pole iidamast-aadamast postitatud niiet...
Ma hakkasin Dragonballi umbes nädal tagasi vaatama ja peab tõdema, et kuigi mulle enamused sellistsorti powerupi ja superkangelaste animed ei meeldi, suutsin ma aga DN-i armuda.
Joonistused pole just niimis head aga peab ka tõdema, et see ikkagi oma 25 aastat vana anime.. ja story on vaatamata pildile minu arust geeniuse poolt välja mõeldud. Piisavalt huumorit ja ka päris huvitavad fighting stseenid mis ei veni 10osa peale nagu paljudes teistes fighting animedes.
Praeguse seisuga kavatsen kindlasti lõpuni vaadata  _________________ 私は決してあきらめないだろう。
siimkarel@hotmail.com - msn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Folly

|
Postitatud: Reede Sept 23, 2011 00:09 Teema:
|
|
|
FullmetalBoy kirjutas: | well siia pole iidamast-aadamast postitatud niiet...
Ma hakkasin Dragonballi umbes nädal tagasi vaatama ja peab tõdema, et kuigi mulle enamused sellistsorti powerupi ja superkangelaste animed ei meeldi, suutsin ma aga DN-i armuda.
Joonistused pole just niimis head aga peab ka tõdema, et see ikkagi oma 25 aastat vana anime.. ja story on vaatamata pildile minu arust geeniuse poolt välja mõeldud. Piisavalt huumorit ja ka päris huvitavad fighting stseenid mis ei veni 10osa peale nagu paljudes teistes fighting animedes.
Praeguse seisuga kavatsen kindlasti lõpuni vaadata  |
really?
mäletan, et väiksena maal RTL pealt vaadates vaatasin pea kuu aega ühte ja sama võitlust  _________________ http://myanimelist.net/animelist/Follycore |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Reede Sept 23, 2011 08:36 Teema:
|
|
|
Esimesed osad lähevad tõepoolest kiirelt, mingis hetkest käib aga ainult pidev kaklus.
Kui keegi veel ei ole selle peale sattunud siis soovitan vaadata -> TeamFourStar DBZ SPOILERID |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Reede Sept 23, 2011 10:44 Teema:
|
|
|
Ma arvan siiski, et ta mõtles Dragon Balli ilma z-ta.
Seal olid normaalse pikkusega madistamised, vähemalt parem kui DBZ. Ei mäleta eriti, aga ma mäletan, et DB oli palju südamlikum! |
|
Tagasi üles |
|
 |
daniel.t
|
Postitatud: Teis Nov 27, 2012 02:38 Teema:
|
|
|
DBZ on üks klassikuid. See võib olla kümneid aastaid vana, aga kuna fänne on nii palju, siis tuleb veebruaris 2013 välja DBZ film, mis jätkab põhimõtteliselt sealt kus anime lõppes. Ehk peale Maijin Buu fighti, see nn. 5 aastane timeskip.
Käivad juba ka kõlakad, et kui film osutub populaarseks, siis sari jätkub. Ei räägi mingisugusest dragonball Hoshist vms, vaid täitsa tõsiselt mõtlen. |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Kolm Jan 23, 2013 00:20 Teema:
|
|
|
Oi blää mis jama ma ikka noorena kirjutasin.Karlsson siis minu esimene kasutaja siin foorumis.plix plax plixid . |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Jan 23, 2013 01:13 Teema:
|
|
|
Sa tundsid selle tõttu häbi ka aastal 2008 (vt siinsamas, pisut ülal). Muidugi väga austusväärne, et sa midagi sellist patulunastusena aeg-ajalt esile tood, mina pööritan enda kirjutatud jama peale silmi ning loodan, et aeg häbiväärsed postitused oma sügavikesse matab. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
magicalmuffin tik-tak

|
Postitatud: Teis Veeb 05, 2013 20:42 Teema:
|
|
|
daniel.t kirjutas: | DBZ on üks klassikuid. See võib olla kümneid aastaid vana, aga kuna fänne on nii palju, siis tuleb veebruaris 2013 välja DBZ film, mis jätkab põhimõtteliselt sealt kus anime lõppes. Ehk peale Maijin Buu fighti, see nn. 5 aastane timeskip.
Käivad juba ka kõlakad, et kui film osutub populaarseks, siis sari jätkub. Ei räägi mingisugusest dragonball Hoshist vms, vaid täitsa tõsiselt mõtlen. |
Keda huvitab, siis filmi nimi on Dragon Ball Z: Battle of Gods ning Jaapani teatrites näeb seda alates 30 märtsist 2013.
http://dragonball.wikia.com/wiki/Dragon_Ball_Z:_Battle_of_Gods |
|
Tagasi üles |
|
 |
|