Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Dets 16, 2012 15:36 Teema:
|
|
|
tõrvik kirjutas: | Samas Robotics;Note on täielik virr varr. Hetkel jookseb mingi 4-5 storit korraga ja iga episood on suht random stori edasi viimine ja mõned kohad lihtsalt on kuidagi ära unustatud (Pleiadese teema). |
Ma olen täiesti nõus, vahepeal tundus see anime just kõige parem neist mida ma vaatasin, aga siis hakkas ta justkui ühe koha peal tammuma samal ajal kui teised otsi kokku hakkasid tõmbama. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Püh Dets 16, 2012 17:12 Teema:
|
|
|
Järelikult tuleb teine hooaeg või selle anime tegijad on nõrgad. On jah natuke laialipillutatud, aga mdea, see Pleiadese teema jäigi ju katki, Subaru on ju Robo-bu-s kaasategev, kuna tal midagi muud teha võimalik pole. Või sain ma valesti aru? _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Püh Dets 16, 2012 17:40 Teema:
|
|
|
Robotics;Notes on praegu välja tulnud 10 osa aga kokku on 22 osa. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Esm Dets 17, 2012 23:31 Teema:
|
|
|
Seda parem! Aega on neid otsi kokku tõmmata ja kõiki pudistatud plote ära seletada. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Dets 17, 2012 23:43 Teema:
|
|
|
Ma panin täiega puusse, mul läks täitsa meelest Magi (sest ma ei vaadanud seda vahetult enne postitamist), mis konkureerib esikohale. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Reede Dets 21, 2012 13:01 Teema:
|
|
|
Mul on Robotics;Notesi kohta pärast 11-nda episoodi nägemist öelda vaid seda:
shit just got real. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Laup Dets 22, 2012 17:41 Teema:
|
|
|
Ise vaatain täna ära Chuunibyou demo Koi ga Shitai!, kindlasti annan animele 10/10 punkti. See huumor, mis seal on, on ikka täitsa lahe. Need 6 väikest episoodi on ka lahedat. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Nelj Jan 31, 2013 22:16 Teema:
|
|
|
Deem JoJo lõpulugu on ikka bestest. OPi video on ka üliäge. Sarjast rääkimata loomulikult. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Teis Juun 11, 2013 09:46 Teema:
|
|
|
Girls und Panzer
Lõpetasin just selle anime vaatamise, soovitan kindlasti edasi vaadata, kellel pooleli jäi. Alates 5 osast läheb asi huvitavaks. Lõpus selgub, miks nende kool üldse võistleb tanki lahingus. Tegeliklut tangid on küll ilusad ja huvitavad. Kõige paremad on siin lahingutseenid ja strateegi mida tankiga saab kasutada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Reaper

|
Postitatud: Teis Juun 11, 2013 19:50 Teema:
|
|
|
Mulle isiklikult Girls und Panzer ei meeldinud. Liiga palju tehnilisi ebatäpsusi, nii et tahtsin kahe käega peast kinni hoida.
Aga selles osas pean nõustuma, et lõpupoole läks sari paremaks (kuigi veel rohkem ebausutavaks). Nii et tasub lõpuni vaadata küll. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|