Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Püh Okt 14, 2012 14:23 Teema:
|
|
|
Suht mõttetu osa oli. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Pipo
|
Postitatud: Püh Okt 14, 2012 20:29 Teema:
|
|
|
Yeah. Seda arc'i oli suht ebamugav lugeda sest, et y'know incest undertones. Veel hullem on see, et Suguha saaks täielikult välja võtta ja midagi väga loos ei muutuks. Vähemalt see on ühepoolne ja ei lähe kuhugi.. brr. Jätsin anime pooleli, sest ma olen LNe juba lugenud ja mitte ükski arc pärast SAOd ei ole sellest parem. LNid lõpuks lugesin 7ndani pärast läks pretty much talumatult igavaks ja ebahuvitavaks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Kolm Okt 31, 2012 18:11 Teema:
|
|
|
Ep 15-17 on pasad olnud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Nov 04, 2012 18:37 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | Ep 15-17 on pasad olnud. |
Shit's tough in the FP. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Rorichest

|
Postitatud: Kolm Dets 05, 2012 00:11 Teema:
|
|
|
Loodan et ma ainuke ei olnud kes seda märkas.
_________________ Tumblr
MFC
MAL |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Dets 05, 2012 00:12 Teema:
|
|
|
ei olnud ainuke, see on siit foorumist läbi käinud iirc tänu kasutajale Shirotoki _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Rorichest

|
Postitatud: Kolm Dets 05, 2012 00:20 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | ei olnud ainuke, see on siit foorumist läbi käinud iirc tänu kasutajale Shirotoki |
Pole probleemi siis, hea et info levib  _________________ Tumblr
MFC
MAL |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
Postitatud: Kolm Dets 05, 2012 00:33 Teema:
|
|
|
Ja mina sain selle info omal ajal kasutajalt Rorichest xD |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Dets 10, 2012 01:56 Teema:
|
|
|
SUGU
SUGUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
_________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Esm Dets 10, 2012 02:27 Teema:
|
|
|
Mis keegi isegi vaatab seda veel või? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Dets 10, 2012 02:52 Teema:
|
|
|
yo see on jumala norm sari sa ei saa aru. sister arc lahendati suht hästi ja võitlusstseenid on endiselt mõnusad omangud. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
decomed õigekirjas 1 punkt maksimumist puudu

|
Postitatud: Esm Dets 10, 2012 21:45 Teema:
|
|
|
Minu arvates Kõige parem anime mis praegu airib...
Action, story on minuarust suurepärane, action sisaldab hulgaliselt detailitud effecte ja see teeb asja huvitavaks  _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Teis Dets 11, 2012 15:06 Teema:
|
|
|
Mulle ei meeldi Asuna ikka veel, kuigi see põgenemiskatse paar epi tagasi oli päris oosom. Aga Kazuto ja Suguha pole sugulased!!!! Seda enam!  _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Dets 16, 2012 05:54 Teema:
|
|
|
Ma arvan, et jõuludeks (kui hooaja viimane osa tuleb nädala pärast) võiks nii paksu teema peale paar pikemat kokkuvõtet tulla, sest ilmselgelt pole tegu kurat teab mis hea teosega, aga ometi nii populaarne. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Esm Dets 17, 2012 17:14 Teema:
|
|
|
Võiks küll jah. Viimastel aegadel vaatan seda rohkem seepärast, et keegi pole mulle maininud vaatamistväärt asendust.
Esimese umbes 12 episoodi lahedust see sari enam küll ei ole saavutanud. Arvan, et võibolla peaks potentsiaalsetele uutele vaatajatele isegi hard limitit soovitama, kust alates pole enam edasi mõtet vaadata. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Esm Dets 17, 2012 17:39 Teema:
|
|
|
Ega need esimesed 12 osa ka midagi NII head polnud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Laup Dets 22, 2012 23:38 Teema:
|
|
|
Ah... Läbi sai... Mulle meeldis viimane episood, see oli nunnu, ja lootus, et tuleb teine hooaeg, sai ainult hoogu. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
MetsJeesus

|
Postitatud: Püh Dets 23, 2012 13:29 Teema:
|
|
|
Minu arust oli küll ilus happy end, et nüüdsest saavad kõik rahus igasuguseid virtual MMOsid mängida ehk teist hooaega pole oodata ja kui isegi tuleks teine hooaeg, siis mida huvitavat see pakkuda saaks? |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Püh Dets 23, 2012 21:43 Teema:
|
|
|
Kui see sari ei osanud lõppeda pärast 13. episoodi, siis oleks see võinud otsa saada vähemalt 24. osa järel.
Viimane episood võis küll nunnu olla, kuid minu meelest läks see juba liiga asjatuks soigumiseks ära. Midagi olulist see loole ega tegelaskujudele enam juurde ei andnud (pigem tõstatas mõned uued küsimused), kõik tähtsamad niidiotsad tõmmati juba eelmine kord ilusti kokku ja samas jäeti vaatajale võimalus natuke ise edasi mõelda. Viimane episood võttis aga selle kõik ära, tegi lõpu pikaks ja imalaks ning pakkus vastuseid ainult küsimustele, mida keegi küsinud ei ole.
Lisaks ei meeldinud mulle lõpplahendus, see uue saare ilmumine ja Kirito "seekord ma kavatsen kõik 100 levelit läbi teha!"
Teine hooaeg on ilmselt paratamatu, sest SAO on rahalehm, mida saab veel pikalt lüpsta, ja pealegi ei ole algmaterjalist (light novelid) veel vist isegi poolt jõutud ära kasutada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
Postitatud: Esm Dets 24, 2012 19:19 Teema:
|
|
|
"Levitame seda programmi, mille ma sain massimõrvarilt üle kogu maailma. Mis saaks valesti minna."
SAO hülgas igasuguse loogika. Kayaba Akihikost sai lõpuks good guy ja see, et tema pärast surid tuhanded inimesed unustati lihtsalt ära.
Kirito sai muidugi keset ööd haiglasse sisse marssida otse Asuna palatini välja justkui kedagi teist polnudki haiglas (selleks, et mitte segada tema kohtumist Asunaga muidugi).
Muidu visuaalselt oli jah kena.
Arvestades, et materjali jätkub veel ja SAO müüb üüratult hästi siis on ilmselt tulemas ka teine hooaeg. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|