Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Soobel

|
Postitatud: Laup Dets 01, 2012 21:28 Teema:
|
|
|
Blawk kirjutas: | Soobel kirjutas: | Kui toidu maitse poleks tervislikkusega pöördvõrdelises sõltuvuses |
oled sa lihtsalt üks uskumatult jube kokk.. |
Pigem lihtsalt vana kooli mees. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Püh Dets 02, 2012 19:59 Teema:
|
|
|
Soobel kirjutas: | Pigem lihtsalt vana kooli mees. |
Hiinas on selline tore ütlus, et ''Ei ole olemas halba toorainet, vaid on olemas halvad kokad''.
Kui kanaliha on kuiv, siis on probleemiks küpsetusviis ja/või küpsetusaeg. Õigete vürtside, ürtide jm võib kanaliha olla uskumatult maitsev.
Tervislikud asjad võivad vabalt keele alla viia. Dipsy mainitud eined on küllaltki normaalsed tervislikkuse poolest õigetes kogustes, ning tundub, et talle tõesti need meeldivad.
Usu või mitte, aga ma vahepeal tõesti vihkasin vett juua (Jõin rohkem piima, teed või mahla.). Vee ''maitse'' oli küllaltki eemaletõukav. Aga nüüd ma joon vett koguaeg, ning kui janu on, siis läheb käsi alati veekannu järele. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Soobel

|
Postitatud: Püh Dets 02, 2012 22:37 Teema:
|
|
|
Saun, õlu ja soolapeekoni peal ahjukartulid olid ikka kuramuse head... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Esm Dets 03, 2012 15:49 Teema:
|
|
|
Mulle meeldivad head, maitsvad toidud ja joogid, olgu nad tervislikud või mitte. |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Esm Dets 03, 2012 23:01 Teema:
|
|
|
Räägime parem, kuidas paksuks saada. Sest ma olen viimased 4-5 aastat üritanud edutult paksuks saada, aga kondid ikka kolisevad.
_________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Teis Dets 04, 2012 08:06 Teema:
|
|
|
lostinthemist kirjutas: | Räägime parem, kuidas paksuks saada. Sest ma olen viimased 4-5 aastat üritanud edutult paksuks saada, aga kondid ikka kolisevad.
|
Söö. Kui ei mõju, söö rohkem. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Teis Dets 04, 2012 14:06 Teema:
|
|
|
Aga selles asi ongi, et ma söön korralikult. Mõnikord isegi rohkem kui normaalses koguses. Vaatamata sellele, kas toit on tervislik, ebatervislik, hästi rasvane või vähemrasvane. _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Teis Dets 04, 2012 14:18 Teema:
|
|
|
lostinthemist kirjutas: | Aga selles asi ongi, et ma söön korralikult. Mõnikord isegi rohkem kui normaalses koguses. Vaatamata sellele, kas toit on tervislik, ebatervislik, hästi rasvane või vähemrasvane. |
ära liigu _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Soobel

|
Postitatud: Kolm Dets 05, 2012 00:51 Teema:
|
|
|
lostinthemist kirjutas: | Räägime parem, kuidas paksuks saada. Sest ma olen viimased 4-5 aastat üritanud edutult paksuks saada, aga kondid ikka kolisevad.
|
Ära aja kadedaks! Endagi tutvusringkonnas mitu säherdust skeletti, kes õgivad minust kolm korda rohkem. Selliste taustal tekkib selline perpetuum mobile illusioon: ühe kilo sööd sisse, sellest võtad kaks kilo juurde ja mõistatad, kust veel see kaka ja piss tekkib! _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Kolm Dets 05, 2012 05:22 Teema:
|
|
|
Alati söö enne magama minekut ja tarbi kiireid süsivesikuid võimalikult palju (Ning proovi võimalikult vähe trenni teha.).
See üldiselt aitab. Kui ei aita, siis lihtsalt tõsta toidu hulka. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Viimati muutis seda erik_schults (Kolm Dets 05, 2012 05:43). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Nelj Dets 06, 2012 12:29 Teema:
|
|
|
Lost, mine kaitseväkke, harjud suurte portsudega kolm korda päevas ära, tuled välja ja siis on kogu aeg kõht tühi aga enam trenni teha ei viitsi, lisaks õllekad sõpradega - instakilod! _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
MetsJeesus

|
Postitatud: Reede Dets 07, 2012 00:57 Teema:
|
|
|
Proovi sumode dieeti. See oli midagi sellist, et jätad hommikusöögi vahele, siis läheb su keha mingisugusesse säästmis re¾iimi ja siis söö üks korralik ekstra suur lõunasöök.
Kaua üleval olemine pidavat kah kaalutõusu soodustama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Soobel

|
Postitatud: Laup Dets 08, 2012 12:56 Teema:
|
|
|
Naljakas jah - sumotorid peavad ikka jõhkrad õgardid olema. Sest see trennimahv on neil ikka väga suur peal, pakuks et suurem, kui tippsportlastel, sest tiitlivõistlused pole mitte kord, vaid 6 korda aastas. Ja kuidas sealjuures seda kehakaalu hoida... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Püh Dets 09, 2012 08:33 Teema:
|
|
|
Pärast seda, kui lihast lahti ütlesin, olen palju tervislikumalt toituma hakanud. Ei, liha kindlasti mitte ebatervislik pole (lihtsalt õige kogus, aga see on iga toiduga nii), aga lihtsalt sel juhul peab palju rohkem arvestama sellega, mis ainetest võib puudu jääda ja rohkem mõtlema oma toitumiskava peale. Õnneks on mu koolisöökla nii ropult rikas, et ma väga muretsema ei pea, et millestki puudus tuleks.  _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Dets 09, 2012 11:17 Teema:
|
|
|
ma puht huvist küsin - miks sa lihast siis ära ütlesid? lihtsalt eksperimendi mõttes või oi ei kõik need vaesed loomakesed? _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
|
Postitatud: Esm Dets 10, 2012 21:21 Teema:
|
|
|
Alguses eksperimendi mõttes, aga vaikselt liigun selle parema poole. Ma ei ole mingi veggie-aktivist või mingi jõhker aktivist sel teemal, aga see oleks väga silmakirjalik, kui mul oleks loomadest kahju (ja seda mul tihtipuhku on), aga ise söön endale seda sisse. Üldiselt ma inimesi sellest aspektist ei kritiseeri ja ma olen ise ka üleminekuperioodis, aga kui hakkad siga tappes uluma või kahetsust tundma, siis nahhui süüa seda. Kui kahetsust ega mingit tunnet pole, siis pole midagi viga, vähemalt oled endaga aus.
Kõige vähemalt oleks lihtsalt hea teada, kuidas loomi koheldakse, mis su taldrikule sattunud on. Arvestades seda, et ma olen USA-s, ning ma käisin Minnesota state festivalil, kus oli ka farmidega seotud asju tutvustamas, siis mul hakkas küll vastu, kui üks siga, nii täis nuumatud et ei jaksa üles tõusta, on väikeste põrsastega mingis väikeses kastis, kus üksteise otsas kõnnitakse. No nahhui?!?!
Kuigi koolisöökla siin ja lähedalasuv pood on väga Fair Trade, local production, hästi koheldud loomade, keskkonnasõbraliku rõhuga (nt loomaliha ostetakse vähem sisse, et kasvuhoonegaaside mahtu vähendada), nii et siin mul isegi liha oleks okei.
Aga nagu ütlesin, ma ei kurda, toidud on nii head ja mitmekesised, et lihast pole ammu puudust tundnud. Ma liha söömisel kindlasti nüüd mingit seppukut tegema ei hakka ega patja uluma, aga lihtsalt üritan seda vähem tarbida, ja hetkel on võimalik seda 0-ni kahandada. _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Dets 10, 2012 21:31 Teema:
|
|
|
Keitarò Urashima kirjutas: | Üldiselt ma inimesi sellest aspektist ei kritiseeri ja ma olen ise ka üleminekuperioodis, aga kui hakkad siga tappes uluma või kahetsust tundma, siis nahhui süüa seda. |
because it's yummy _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
|
Postitatud: Esm Dets 10, 2012 21:50 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | Keitarò Urashima kirjutas: | Üldiselt ma inimesi sellest aspektist ei kritiseeri ja ma olen ise ka üleminekuperioodis, aga kui hakkad siga tappes uluma või kahetsust tundma, siis nahhui süüa seda. |
because it's yummy |
Vähe oled söönud siis teisi asju.  _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Dets 11, 2012 14:33 Teema:
|
|
|
Laske kõik loomad loodusesse vabaks. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|