Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Petsu

Liitunud: 9 Juul 2012 Postitusi: 16 Asukoht: Põlva maakond ORAVA
|
Postitatud: Teis Sept 25, 2012 20:09 Teema: Code Geass: Boukoku no Akito Movie
|
|
|
Kohe kui subs väljas ka on siis tahaks küll näha
________________________________________________________________________________________________
!!!Yataaa!!!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Kolm Sept 26, 2012 01:34 Teema:
|
|
|
Oota, ah? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Sept 26, 2012 11:16 Teema:
|
|
|
öh? _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Sept 26, 2012 11:21 Teema: Re: Code Geass: Boukoku no Akito Movie
|
|
|
Petsu kirjutas: | Kohe kui subs väljas ka on siis tahaks küll näha
________________________________________________________________________________________________
!!!Yataaa!!!  |
eh _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Rinkashime

|
Postitatud: Reede Sept 28, 2012 14:50 Teema:
|
|
|
Ei tea kuna ep 2 kinno tleb. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Reede Sept 28, 2012 15:06 Teema:
|
|
|
Et siis....ma järeldan, et on olemas/tulemas mingi film...? Saan ma õigesti aru? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Reede Sept 28, 2012 16:01 Teema:
|
|
|
ei ma ei tea ma ei saa mitte midagi aru : ( _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Sept 28, 2012 16:20 Teema:
|
|
|
Code Geass: Bòkoku no Akito (Kood Geass: maapao-Akito) on Sunrise'i mastaapse seriaali üks kõrvallugu. Kui sarja toimumispaigad olid põhiliselt Jaapan ja Hiina, siis filmides linastuv OVA leiab aset Euroopas, kus Püha Britannia Impeerium üritab Euro Universiumi (EU) maid vallutada. EU on aga sõda kaotamas, nii et viimase ponnitusena loob nende armee eridivisiooni W-O, mis läheb võitleb kõige karmimatel lahinguväljadel.
Akito Hyuuga, üks W-O piloot, ja endine briti aristokraat Layla Malkal, kes juhib Jaapani teismelistest koosnevat Wyverni üksust, peavad koos töötama, et päästa pigisse sattunud EU sõdurid!
Trailer
Allikas
Kuupäevad (rohkem kuid kui päevi): 04.08.2012, 11.2012, 02.2013, 05.2013 _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Reede Sept 28, 2012 17:08 Teema:
|
|
|
Ise küll pole Code Geass fänn, aga seda moviet ootan kindlasti. Suvest saadik ootan juba. Aga kardan et lõpuks läheb samuti kaua aega, nagu unicorniga praegust, algul rääkiti 6 osast aga praegu on juba 7 osa tulemas. Varsti on sarja juba tehtud 3 aastat. Praegu on 5 osa väljas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Sept 28, 2012 17:12 Teema:
|
|
|
Kaoru kirjutas: | Ise küll pole Code Geass fänn, aga seda moviet ootan kindlasti. Suvest saadik ootan juba. Aga kardan et lõpuks läheb samuti kaua aega, nagu unicorniga praegust, algul rääkiti 6 osast aga praegu on juba 7 osa tulemas. Varsti on sarja juba tehtud 3 aastat. Praegu on 5 osa väljas. |
Esialgne plaan on igatahes osad lasta 3-kuuste vahedega välja, kõigepealt siis kinos ja hiljem (ma ei leidnud kui hiljem) DVD-l ja/või Blu-rayl _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
Postitatud: Püh Sept 30, 2012 02:06 Teema:
|
|
|
Sai siis esimene osa ära vaadatud. Selle algus toimub Eestis O.o
Animatsioon, muusika ja kõik on lihtsalt suurepärane. Kohe näha, et asjaga on vaeva nähtud ja Sunrise üritab Code Geassi mainet üleval hoida.
Ootan huviga järgmist osa. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keissy

|
Postitatud: Püh Sept 30, 2012 03:32 Teema:
|
|
|
Vaatasin ka selle esimese osa ära. Et selles nii mitmel korral jõuti Narvat mainida oli kergelt üllatav. Kõik oli siiski piisavalt paeluv, et on huvi järgneva osa suhtes. Hmm... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Rinkashime

|
Postitatud: Püh Sept 30, 2012 16:54 Teema:
|
|
|
Olin ka väga üllatunud kui Narvat mainiti, Eestit animedes ei mainida kunagi.
Osa oli väga huvitav ja preview oli veelgi huvitavam. Jään ootama episode 2. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Teis Okt 02, 2012 20:14 Teema:
|
|
|
Selle uue filmisarja esimene jupp jõudis ka minu ekraanile, sest seda ei juhtu just iga päev, et anime tegevus toimuks meie kodumaal. Kahjuks küll ei meeldinud see kraam.
3D animatsioon oli väga puiselt integreeritud, mis jättis väga halva mulje. Enam pole ju aasta 2001, võtku õppust näiteks Panty & Stockingust, kus 3D oli väga kenasti tavapärase animatsiooniga ühte sulandatud.
Nagu tihti lühemate lugude puhul juhtub, eriti kui on palju tegelasi, ei suudetud neid siingi veenvalt inimestena kujutada. Kõik näisid täitvat jutustatava loo poolt jagatud käske nagu robotid. See muutis dialoogi just parajalt kehvaks, et lõhkuda igasugune sisseelamine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Püh Okt 07, 2012 18:15 Teema:
|
|
|
Narva mainimine oli meeldiv üllatus, mida ma kohe kindlasti ei oodanud. Nagu eespoolgi öeldud, ei mainita Eestit eriti ei filmis ega animes, nii et isegi nii semi-vene linna nagu Narva mainimine on tore. Nimed olid ka vahvad - Leila, Johann (vähemalt selle subi alusel, mis minul olevas versioonis on)...
Sisu poolest päris hea. Ikka see alatine Britannia-Jaapani vaheline tõmblemine, mingisugust ultratobedat plot change'i pole olnud... Nunnu. Ja teise episoodi preview pani õhku ahmima. Suzaku? C.C.? Yes please! _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
|