Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
teshrin

|
Postitatud: Püh Sept 16, 2012 19:25 Teema:
|
|
|
Pean vabandama - olen külmetanud ja terve video uuesti filmimine asap oleks raskendatud. Kas Gangnam Style'i osa tekitab segadust?
Siin on üks tore video, kus PSY näitab loo samme. Ehk on sellest abi.  _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Püh Sept 16, 2012 20:24 Teema:
|
|
|
Kahju kuulda, et haigeks oled jäänud. Loodame, et ikka AniMatsuri ajaks elu ja tervise juures oled.
Leidsin ka ühe peegeldatud video Gangnam Style'st. Kas flashmobis peaks olema nagu umbes alates 3:15 selles videos või kuidas?
PSY - Gangnam Style mirror dance practice _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Esm Sept 17, 2012 00:11 Teema:
|
|
|
Väga äge video, aitäh!
Ja siinkohal pean vabandama - jessas, omalooming on ka lahe asi, aga sul on täiesti õigus ja ma teen kohe juhendites ning igal pool mujal vajalikud muudatused. Just täpselt nii nagu alates 3:16 kuni lõpuni. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Esm Sept 17, 2012 00:18 Teema:
|
|
|
Annan ka teada, et reedele planeeritud flash mob jääb ära, aga tantsime kogu asja siiski läbi laupäeval festivali ajal ja festivali ruumides, nii et täiesti ära midagi ei jää.  _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
|
Tagasi üles |
|
 |
Hanachan459

|
Postitatud: Nelj Sept 20, 2012 18:20 Teema:
|
|
|
Festivali ruumides? Kus täpsemalt?  _________________ (^_________________________^) |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Nelj Sept 20, 2012 18:33 Teema:
|
|
|
Fuajees.  _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
|
Tagasi üles |
|
 |
Hanachan459

|
Postitatud: Nelj Sept 20, 2012 21:12 Teema:
|
|
|
Okei, kuigi mul on natuke kahju, sest minu jaoks oligi selle flashmobi võlu, et jaapani fännid teevad selle"suvalistele" inimestele...
Kaldun arvama, et enamus, kes Animatsurile tulevad teavad sellest, isegi need, kes ei tantsi, seega see pole nagu nii üllatus enam, aga nevermind...  _________________ (^_________________________^) |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Nelj Sept 20, 2012 21:25 Teema:
|
|
|
Mul on ka kahju, aga halbade asjaolude kokkulangemise tõttu läks flash mob esialgu ju reedele, mille tulemusel hakkasid osalejad ära ütlema, sest mitmed neist tulevad Tallinnast ja alles laupäevaks, ühe käe sõrmedel üles loetava hulga inimestega aga poleks flash mobil üldse seda massi võlu. Järgmisel aastal teeb korralikumalt ja "suvalistele" inimestele.  _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
|
Tagasi üles |
|
 |
Hanachan459

|
Postitatud: Reede Sept 21, 2012 11:19 Teema:
|
|
|
Tore!
Üks küsimus oli veel, et mis kell see siis praeguse hetke järgi algab? _________________ (^_________________________^) |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Reede Sept 21, 2012 16:09 Teema:
|
|
|
Hetkeseisuga 16.50, aga miski pole 100% kindel, tänase õhtu jooksul selgub ja annan kindlasti teada. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Reede Sept 21, 2012 20:27 Teema:
|
|
|
Ja nii ongi.
Flash mob toimub laupäeval, 22. septembril kell 16.50 Dorpati konverentsikeskuse fuajees - ehk selles tohutusuures huvitava vaibaga ruumis, kus on müügiletid ja infolauad ja kõik. Nagu siit juba läbi käinud, sel aastal mitte-festivalikülastajatele mõeldud tantsimist ei ole ja tantsime ainult festivalil viibijatele. Vähemalt pole seda probleemi, et huvilised ei saa vaatama tulla.
Kui keegi midagi küsida või lihtsalt "hei" öelda tahab, siis ma olen punapäine, meeskonnasärgi ja kollaste leekidega punaste pükstega poolcosplayer. ^3^
Ärge unustage Gangnam Style'i!
Kohtumiseni festivalil :3 _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
|
Tagasi üles |
|
 |
|