Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Si3

|
Postitatud: Püh Sept 09, 2012 20:33 Teema:
|
|
|
Wossa... That already looks awesum!
Oh boy... I just realised sth... Kui sa teed terve kostüümi võimalikult lähedale orginaalile, then its gonna look epic.
Aaa.... Ja mis puutub minu cosplay valikusse, siis enne nime ei maini, kui saan uploadida pildi valmis maskist. c: _________________ Trial-n-Error all the way~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
MangaFan

|
Postitatud: Teis Sept 11, 2012 10:11 Teema:
|
|
|
Umm...kas te maksate eBays PayPaliga? Ma olen kuulnud, et sellega on veidi sebimist. Sebimise all mõtlen ma seda, et on krediitkaarti vaja. Või on ka muid võimalusi? Kuidas sellega on?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Valdars

|
Postitatud: Teis Sept 11, 2012 10:19 Teema:
|
|
|
Kui sul on konto SEB-is, siis saad endale teha virtuaalse krediitkaardi, mis paypaliga töötab. Aga muidu on jah krediitkaarti vaja. _________________ Kooliealine tüdruk. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tvk_

|
Postitatud: Teis Sept 11, 2012 10:19 Teema:
|
|
|
MangaFan kirjutas: | Umm...kas te maksate eBays PayPaliga? Ma olen kuulnud, et sellega on veidi sebimist. Sebimise all mõtlen ma seda, et on krediitkaarti vaja. Või on ka muid võimalusi? Kuidas sellega on?  |
Kui sul on juhtumisi SEB's netipank, siis seal saab paarikümne sendi eest virtuaalkrediitkaarti teha, mis kehtib veidi üle kuu aja ja ongi just veebiostlemiseks mõeldud.
Kui sa AniMatsuriks plaanid midagi tellida läbi eBay, siis ei pruugi see enam kohale jõuda õigeaegselt :/ Üldiselt mida rohkem shippingu eest välja käia, seda kiirem, kuid EMS on kindel toll ja viimasega läheb keskmiselt umbes nädal aega (+ oi kui kallis). |
|
Tagasi üles |
|
 |
RavenKillz

|
Postitatud: Nelj Sept 13, 2012 12:37 Teema:
|
|
|
Mul on swedbank ja deebetkaart pluss. Ja ma maksan lihtsalt läbi paypali sellega, ilma et ma paypali konto oleksin teinud. Ise olen küll 15-aastane hetkel ja seda kaarti saavad tellida endale 18-aastased. Minu puhul oli see, et isale tehti lisakonto ja kaart tuli minu nimele. Niimoodi sain ma oma käed selle kaardile külge lüüa. Mingeid probleeme mul sellega olnud pole. Kõik pakid, mis ma tellinud olen on ilusti kohale jõudnud (võib tulla ka erandeid, nt paki kaduma minek jne). Ebays sa pead jälgima samuti sellerite tausta. Kui tal ikka palju negatiivset tagasisidet on siis ma ei usaldaks temalt osta. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Nelj Sept 13, 2012 13:51 Teema:
|
|
|
RavenKillz kirjutas: | Ebays sa pead jälgima samuti sellerite tausta. |
|
 |
RavenKillz

|
Postitatud: Nelj Sept 13, 2012 13:54 Teema:
|
|
|
kiusupunn ...okei müüjate  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Sept 13, 2012 14:56 Teema:
|
|
|
ega ma kiuslikult lihtsalt kui esimene kord lugesin siis mõtlesin tükk aega et miks sellereid ebayst osta _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
skullkiller

|
Postitatud: Teis Sept 18, 2012 18:13 Teema:
|
|
|
Esialgne pilt selle aastasest cosplayst, mille lubasin ära teha. Paruka stiliseeris teshrin .
 |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Sept 18, 2012 18:20 Teema:
|
|
|
the beard is a no _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Teis Sept 18, 2012 18:38 Teema:
|
|
|
skullkiller kirjutas: | pilt
Esialgne pilt selle aastasest cosplayst, mille lubasin ära teha. Paruka stiliseeris teshrin .
 |
See näeb iga pilguheiduga aina hullem välja. Expect scissors tomorrow. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
tvk_

|
Postitatud: Nelj Sept 27, 2012 18:17 Teema:
|
|
|
pilt SilverWolf112
mina <-> Lurker-sama
Edit: AniMatsuri on ammu läbi, kus on teie cosplay pildid? Bakast olid nii paljud kostüümis ju |
|
Tagasi üles |
|
 |
Lurker-sama

|
Postitatud: Nelj Sept 27, 2012 18:25 Teema:
|
|
|
Nii... AniMatsuri on nüüd läbi, kõik on pilte näinud ja kindlasti ka endast mõne pildi leidnud!
Seega... SHARE, SHARE, SHARE?
_tvk - Suika
Mina - Alice (Disney, cuz I can)
Pilt by Random_Hero
Pilt by Ingmar Eriste _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Nelj Sept 27, 2012 20:42 Teema:
|
|
|
Ma olen nii fotogeeniline, et nutt tuleb peale, ja tantsimise ajal photobombin kõige rohkem, nii et oma valusa albumitevaatamiselamuse lõpetuseks panen siia SilverWolf112 albumist leitud pildi, kus pole mu nägu näha. Järgmisel aastal teen korraliku(d) cosplay(d), siis on põhjust kaamera ees vastav lõust ette tõmmata ja mitte näha välja nagu aurude all olev jänes.
Püksid meisterdas MyLeafy ja ma olen pooleldi Erza yo
Also, enjoy my combo _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keissy

|
Postitatud: Nelj Sept 27, 2012 21:45 Teema:
|
|
|
Minu last minute cosplay Queen of the Hearts. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Sept 28, 2012 10:43 Teema:
|
|
|
Tehke oma teemasid.
Te olete vabaaaaaaaaaaaaaaad! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|