|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Kolm Aug 03, 2011 12:22 Teema:
|
|
|
Kedagi ei huvita, mida ma vaatan. Ja see on hea. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
FullmetalBoy

Liitunud: 22 Jan 2011 Postitusi: 110 Asukoht: Luke.. enamus argipäeva Tartu
|
Postitatud: Reede Aug 05, 2011 13:00 Teema:
|
|
|
mul pere ei tee uldse eriti valja.. 6de tuleb ka vahepeal minu tuppa ja vaatab koos minuga.
s6pruskonnas mul keegi nii negatiivselt kah ei arva sellest et eemal hoiaks must seeparast. Klassist vaatavad veel vahemalt 3 tykki peale minu animet + veel m6ned tuttavad. Ja paljud loevad või on lugenud mangat, niiet mind seeparast kuskilt valja ei jaata  |
|
Tagasi üles |
|
 |
electrastar

Liitunud: 13 Juul 2011 Postitusi: 117 Asukoht: Sometimes under, sometimes on Ayame´s bed.
|
Postitatud: Laup Aug 06, 2011 00:32 Teema:
|
|
|
Mul enamik tuttavaid on ka animehuvilised. Kuigi nad ei vaata just nüüd et regulaarselt, siis vahel ikka küsivad et ma soovitaks midagi vms. Sõbrad on seevastu kõik sama hullud kui mina. : D
Mangat loevad vähesed, sest see on nende arust igav. Ma ise küll naudin manga lugemist kohati isegi märksa rohkem.
Ega tänapäeval ma ei usu, et keegi sellelaadsesse hobise pahasti suhtub. :3 _________________ I´m becoming ✖ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tuuletallaja

Liitunud: 12 Jan 2011 Postitusi: 11 Asukoht: Tallinn, just kolisin
|
Postitatud: Laup Sept 03, 2011 20:01 Teema:
|
|
|
Ew, vanemad ei ole selle vastu, kuid kellele meeldiks, et su tütar/poeg terve päev voodis lesib ja arvutist animed vaatab? Nuu, nüüd on mul vähemalt animefännidest sõbrad, mis mind tõesti rõõmustab. "Tavalised" inimesed on pigem ikka selle v a s t u kui poolt ning üritavad ikka nöökida selle kallal. _________________ Elu võib võtta järsu pöörde, nagu tuul. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Teis Sept 27, 2011 18:31 Teema:
|
|
|
Sõbrad kas
A) vaatavad ise
B) neid ei koti, et ma vaatan. Mõned isegi on tundnud huvi anime vastu ja 1-2 sarja ära vaadand.
Klassikaaslased ikka veel vaatavad mu poole kui keegi midagi Jaapaniga seoses mainib aga vähemalt on nad sellest east välja kasvanud, kus küsiti mult igal võimalikul hetkel "mis naruto porri osa juures sa oled".
Üldiselt olen arvamusel, et anime pole küll selline asi, mida peaks varjama ja lukustatud toas teki all vaatama aga samas ei näe ma ka mõtet sellest kõva häälega teavitada inimestele, kelle reaktsioon suhteliselt kindlalt negatiivne. Ise tegin selle vea ja veits kahetsen aga whatever. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tallatatt

|
Postitatud: Teis Sept 27, 2011 18:38 Teema:
|
|
|
Huvitaval kombel pahameelt ja segadust tekitab mõnede seas minu ulmearmastus; anime jms ei mana aga mingit reaktsioonigi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FullmetalBoy

Liitunud: 22 Jan 2011 Postitusi: 110 Asukoht: Luke.. enamus argipäeva Tartu
|
Postitatud: Teis Sept 27, 2011 18:45 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: |
Klassikaaslased ikka veel vaatavad mu poole kui keegi midagi Jaapaniga seoses mainib aga vähemalt on nad sellest east välja kasvanud, kus küsiti mult igal võimalikul hetkel "mis naruto porri osa juures sa oled".
Üldiselt olen arvamusel, et anime pole küll selline asi, mida peaks varjama ja lukustatud toas teki all vaatama aga samas ei näe ma ka mõtet sellest kõva häälega teavitada inimestele, kelle reaktsioon suhteliselt kindlalt negatiivne. Ise tegin selle vea ja veits kahetsen aga whatever. |
ega jamh.. kui AniMatsuri sargiga esmaspäeval kooli laksin siis enamus poistest oli nagu wtf nuud mingi animeuritus ka lisaks ja kui jooksus just parim aeg ei tuld siis oeldi ka et enamus aeg kulub mul hentai vaatamiseks .. aga no.. enam eriti pilke minu poole ei heita kui jaapaniga seoses teema on.
Ajaloos oli eelmine nadal just mingi ilge jaapani vark siis ma olin nagu et et ''dont look at me''
Aga sellele vaatamata on ka palju tuttavaid kellele anime meeldib niiet ''YAY im not alone''  _________________ 私は決してあきらめないだろう。
siimkarel@hotmail.com - msn |
|
Tagasi üles |
|
 |
August

|
Postitatud: Teis Sept 27, 2011 21:20 Teema:
|
|
|
Kedagi ei huvita ja kui huvitabki siis niisama jutujätkuks.
Üllatav oli kui kunagi üks klassikaaslane hakkas animest rääkima, mainis Hatsune Mikut ja ütles siis "Miku Miku ni shite ageru". Ei tea kust ta seda kuulnud oli  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Soobel

|
Postitatud: Teis Sept 27, 2011 22:10 Teema:
|
|
|
Ohh... Mis animehuviline minagi olen. On üks omapärane, väga spetsiifiline ja ilus subkultuur, mida võiks siinkandis rohkem olla, vastukaaluks ameerika/juudi primitiivsele filmikunstile ja barbidele ja mcdonaldsile ja jou-joule. (Jumal tänatud, vähemalt Lotte on siinmail kõvasti pead hakanud tõstma)
Vot - aga proovi sa olla ulme- ja muumihuviline raudteelaste seltskonnas, kus teadupärast pannakse rõhku lihtsapoolsete liigutustekogumi verreõppimise, mitte laiema harituse peale. Ühest küljest on ebameeldiv küll, kui kõõrdi vaadatakse, teisest küljest teeb see elu lihtsaks - need hoiavad eemale, kellega niikuinii pole rääkida muust, kui viinast ja naistest.
Isadele-emadele meeldib miskipärast tõesti see, kui lapsed tegelevad tavaliste asjadega. Sitem on lugu siis, kui sealtpoolt hakatakse selgeks tegema, et sa ei suuda, ei jõua, ei saa, ei oska kirjutada, joonistada või mis iganes hobi su vanemates võõrastust tekitab. Ärge neid uskuge. Vastasel korral usudki, et sa ei saa, ei suuda, ei viitsi, ei oska... Üldse mitte midagi. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
HetaliaFangirl

|
Postitatud: Laup Juun 02, 2012 18:18 Teema:
|
|
|
Emal ja isal pole selle vastu midagi et ma neid vaatan.Nad ütlesid et nad vaataksid hea meelega ise
Venda vist eriti ei huvita.Aga ette jääb talle see et ma jaapani muusikat kuulan
Kui ma ükskord oma parima sõbra käest küsisin et miks ta ei vaata animeid siis ta vastas et 'ta pole titt ja ta on multikate east juba ammu välja kasvanud'.Ja kui ma talle animest räägin siis teda ka nagu ei huvitaks
Ma arvan et mu klassikaaslased ja teised koolist arvavad ka et ma olen titt või mingi imelik et vaatan
'multikaid'.Nad tahavad lihtsalt olla nii täiskasvanud...
Meie koolist peaaegu keegi ei vaata neid
(Ainult paar tükki ja need on ka venelased XD). _________________ Hetalia~! |
|
Tagasi üles |
|
 |
SilverDragon619

|
Postitatud: Kolm Juun 13, 2012 15:12 Teema:
|
|
|
Õde on sellega ära harjund, Ema eriti ei koti, Isa on täitsa õnnelik,et vaatan.
Sugulased vist ei teagi,et animet vaatan aga teavad küll,et Jaapani keelt õpin. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ChocoUsagi

|
Postitatud: Püh Aug 12, 2012 15:06 Teema: ^^
|
|
|
Minu perekond teab minu Jaapani hullusest Nendel ei ole selle vastu midagi. Mu emale täitsa meeldib Jaapani muusika(selline rahulikum), arvestades seda, et ma tavaliselt kuulan Rokki Mõnikord venna satub peale, kui ma anime´d vaatan ja vaatab hea meelega koos minuga Siiamaani räägib ta sellest Karen the chibi vampire´ist xD Tema meelest oli see väga naljakas.
Sõbrannad suhtuvad sellese väga hästi . Ajasin ühele sõbrannale anime hulluse peale ja peale seda sattus ta päris hoogu Minu sõbrannad on kõige suhtes väga tolereerivad ja koolis ka mingit jama selle kohta ei ole, võibolla sellepärast, et neid ei huvita või nad ei tea ;o  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Aarne

|
Postitatud: Püh Aug 12, 2012 16:15 Teema:
|
|
|
Üks sõber ütles, et minust saab räme weaboo kui ma hakkasin esimest animet vaatama see talv, noh, ega ta mööda ei pannudki.
Sõpru ei koti väga mida vaatan ja ega ma suheldes mingit jaapani sõnu sisse ei suru nii, et inimesed vaatavad siiski normaalselt mind veel.
Kes teab mida tulevik toob. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Püh Aug 12, 2012 17:10 Teema:
|
|
|
Mu vanemad läksid lahku ja isa ei tunnista enam, et ma olen ta poeg.
Ema nutab iga kord kui mind näeb ja õde vihkab mind.
Mul pole sõpru ja need vähesed inimesed kes minuga viitsivad rääkida jätavad pidevalt mulje, et neil on valus ja piinlik olla minuga samas riigis.
Kõik anime tõttu. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
decomed õigekirjas 1 punkt maksimumist puudu

|
Postitatud: Püh Aug 12, 2012 18:15 Teema:
|
|
|
Mõnel võibolla tekkib mingi erinev mõtlemine minust, aga see ausalt mind ei huvita. Enamik inimesi, kes algselt hakkab mõtlema animehuvilisest, kui lapsest. Siis peale selgitamist mis asi anime on üldse, muudavad paljud oma suhtlemisviisi. Peale selle, mu isa ja ema eriti see ei huvita ja mu vend vaatab kah animet ja enamus mu sõpradest vaatab neid  _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Kolm Märts 13, 2013 20:55 Teema:
|
|
|
Teema, foorumi surnumanaja nõuab sind esilehele!
Leian, et siia oleks vaja kirja panna üks õpetlik tõestisündinud lugu. See on teemaga seotud, küll lõpus näete.
2008. aasta talvel olin ajateenija kaitseväe orkestris. Tol ajal oli orkestrantidel küllaltki prii põli, pillimängust vabal ajal võisid minna kuhu iganes tahtsid. Samas oli reamehe palk 1500 krooni ja selle eest pidi leidma elukoha ning tavaliselt ka toidu. Sebisin endale elamiseks koha Tallinna Majanduskõrgkooli ühiselamus. Tuba jagasin ühe eesti ja ühe vene poisiga.
Üks kord tuli vene poiss tuppa, läks oma voodi juurde ning tuli sealt kurja näoga minu voodi ette. "©to eta?" küsis ta ning lükkas mulle nina alla hambaharja. "Ubit jevo, nahhuj bljät urod" (excuse my french) ning sarnased väljendid lendasid kuulirahena minu suunas. Ajas ähmi täis küll. Üritasin siis aru saada, et mis lahti on. Keeruline oli, kuna tema eesti keelt eriti ei mõiganud ja mina vene keelt ka mitte.
Pika kahepoolse ja üheaegse monoloogi tulemusel selgus kaks asja. Esiteks, tema hambaharja küljes on mingid karva moodi asjad. Teiseks, ainuke loogiline seletus sellele on see, et mina olevat oma kubet tema hambaharjaga hõõrunud. Selle peale ei osanud esialgu midagi kosta. Siivsa inimesena ei soovinud ma ka pükse maha tõmmata, et koheselt demonstreerida tema teooria paikapidamatust.
Otsustasin, siis proovida verbaalseid mõjutusvahendeid. Peale pikka karjumist ja muidu rääkimist õnnestus mul teda veenda, et ma selliseid asju tavaliselt ei tee. Teisest noormehest ta seda ka ei uskunud.
Järgmiseks asus tema mind veenma, et ma aitaks tal kogu korruse läbi käia, et leida roimar ning ta kohaliku seadusesilma (valvelauas istuv tädi) ette toimetada. Kuna ma pole kunagi end meisterdetektiiv Blomkvistina tundnud, proovisin pakkumist tagasi lükata.
Õnn naeratas mulle siiski ning tagasi tuli teine toakaaslane, kes lahendas meie meeli painanud müsteeriumi. Nimelt oli ta hommikul märganud, et meie kaaslase hambahari lebab vaiba peal. Hea inimesena tõstis ta selle põrandalt öökapi peale. CSI Tallinn vaagis uut infot ning vaibal ja hambarjal olevad kiud olid tõepoolest väga sarnased.
Selle peale andis suure vene hingega noormees mulle andeks ning lubas lahkelt kogu toimunu omalt poolt unustada. Kui ma pärast küsisin, et kuidas ta üldse sellise asja peale tuli, siis vastas ta nii: "Sa tundud selline kahtlane, vaatad imelikke multikaid."
Ehk siis loo moraal - hoidke oma veidrad hobid pärismaailma eest peidus, muidu võite halva õnne korral normaalsetelt inimestelt peksa saada.
PS. Tõele au andes, ma vaatasin tol hetkel Le Chevalier D'Eon'i, mis on tõepoolest veidi kahtlane. _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Nelj Märts 14, 2013 00:12 Teema:
|
|
|
Vau. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
muda

Liitunud: 28 Juun 2003 Postitusi: 109 Asukoht: Hiiumaa - Viljandi
|
Postitatud: Nelj Märts 14, 2013 15:12 Teema:
|
|
|
Clawson kirjutas: |
Ehk siis loo moraal - hoidke oma veidrad hobid pärismaailma eest peidus, muidu võite halva õnne korral normaalsetelt inimestelt peksa saada.
|
Sa vist tahtsid kirjutada, et olles normaalne inimene ja tegeledes enda "normaalsete" hobidega võite halva õnne korral ebanormaalsete inimeste käest peksa saada. Tõesti võib juhtuda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Nelj Märts 14, 2013 17:41 Teema:
|
|
|
muda kirjutas: | Clawson kirjutas: |
|
Sa vist tahtsid kirjutada, et olles normaalne inimene ja tegeledes enda "normaalsete" hobidega võite halva õnne korral ebanormaalsete inimeste käest peksa saada. Tõesti võib juhtuda. |
potayto, potahto _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
muda

Liitunud: 28 Juun 2003 Postitusi: 109 Asukoht: Hiiumaa - Viljandi
|
Postitatud: Püh Märts 17, 2013 01:17 Teema:
|
|
|
äh? |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|