Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
decomed õigekirjas 1 punkt maksimumist puudu

|
Postitatud: Teis Mai 10, 2011 13:58 Teema: Uurimistöö manga populaarsusest Eestis{star}Kiire{star} :)
|
|
|
Mul tuleb oma uurimistöö kaitsimine 11. mai. Teemaks on mudu Manga populaarsus Eestis. Seal on igasugused huvitavaid fakte ning kui keegi tahab saada seda faili, saadan rõõmuga.
Olenematta sellest, tahaksin küsida, ega keegi tea mõnda huvitavat fakti manga kohta, (näiteks, et Jaapan on maailma turvalisem koht, kuna manga rahuldab sealsete inimeste fantaasiaid) mis ma ise ka sain teada oma tööd tehes.
Oleks jube hea, kui keegi aitaks kaasa möelda, kuidas ma oma kaitsekõne saaksin huvitavamaks teha. Esmaselt mõtelesin, et saata oma manga ringi käima, et inimesed näesid, mis manga on. Peale selle mõtlesin, et teeks oma anime listist pildi(see hämmastavalt suur) .
Ja tahtsin küsida foorumi abi, kellel oleks muid huvitavaid ideid. Jätke meelde, see kaitsmine on mul homme (11 mai) , viimane aeg saata on kell 2, peale seda ei ole mul tarvis ettepanekuid saada.
Aga oma uurimistöö saadan ükskõik kellele, kes tahab, seal üleldiselt mangast ja kui suurel hulgal see levinud on Minu jaoks on vähemalt huvitav teema
Vabandan, et postitan seda teist korda, aga see mul oluline ...  _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
FullmetalBoy

Liitunud: 22 Jan 2011 Postitusi: 110 Asukoht: Luke.. enamus argipäeva Tartu
|
Postitatud: Teis Mai 10, 2011 19:10 Teema:
|
|
|
silmad hakkasid valutama kui ma su silmadele motlesin parast animelisti vaatamist
.. aga mind taitsa huvitaks selle too lugemine ..
-----> ageofempire18@hot.ee <----- |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Mai 11, 2011 18:52 Teema:
|
|
|
Yay kaitsmine 5 Mudu kui keegi tahab mu uurimistööga edasi ise jätkata, kooli või mõne muu asja jaoks, palun saata sõnum, ütlen kohe mis puudu on, retsensent näitas kõik 2ra  _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
ChocoUsagi

|
Postitatud: Püh Aug 12, 2012 00:09 Teema: ^ - ^
|
|
|
Tere ! Mina kavatsen ka teha uurimistööd anime/manga kohta, sooviksin saada teie uurimistöö faili, kui võimalik. Oleksin väga tänulik ! |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Aug 12, 2012 08:45 Teema: Re: ^ - ^
|
|
|
ChocoUsagi kirjutas: | Tere ! Mina kavatsen ka teha uurimistööd anime/manga kohta, sooviksin saada teie uurimistöö faili, kui võimalik. Oleksin väga tänulik ! |
~ Kui kiire sul sellega on, mul praegu ajateenistuses SPK aeg ning väga raske seda praegu saata. Korra nädalas saan 15 minti netis olla ja see koik. Mingi ~1 kuu p2rast saan välja ja siis otsiksin. Aga kui kiire sul sellega, siis võin selle kuidagi ikka planeerida. _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
ChocoUsagi

|
Postitatud: Püh Aug 12, 2012 11:41 Teema: Re: ^ - ^
|
|
|
decomed kirjutas: | ChocoUsagi kirjutas: | Tere ! Mina kavatsen ka teha uurimistööd anime/manga kohta, sooviksin saada teie uurimistöö faili, kui võimalik. Oleksin väga tänulik ! |
~ Kui kiire sul sellega on, mul praegu ajateenistuses SPK aeg ning väga raske seda praegu saata. Korra nädalas saan 15 minti netis olla ja see koik. Mingi ~1 kuu p2rast saan välja ja siis otsiksin. Aga kui kiire sul sellega, siis võin selle kuidagi ikka planeerida. |
Uurimistöö peab täielikult valmis olema 2013. jaanuariks. Ma ei oska öelda, kui kiire, aga te saate välja kuskil septembri kuus? Ma arvan, et ma saan sinnamaani oodata. ^ - ^ Suured tänud! |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
|
Tagasi üles |
|
 |
ChocoUsagi

|
Postitatud: Püh Aug 12, 2012 12:21 Teema: ^ - ^
|
|
|
Sinnamaani saan ma oodata küll ! Suured tänud D |
|
Tagasi üles |
|
 |
solarTribute

|
Postitatud: Nelj Okt 04, 2012 19:02 Teema:
|
|
|
Tere
Pean ka hakkama vaikselt uurimustöö peale mõtlema ja esimene mõte oli ka midagi selle teemaga seoses teha.. Isegi kui teema muutub siis oleks tore mõni uurimustöö läbi vaadata, et näha kuidas seda üldse korralikult vormistada.
Kui on võimalus siis kas palun saaksite mullegi oma uurimustöö saata ?
Oleks suur abi.
email: siim.maki@gmail.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
|