Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
yuna

|
Postitatud: Laup Juul 03, 2004 19:13 Teema: Küsimus
|
|
|
selline küsimus et kas kuskil eestis ka neid kassikõrvu ja üldiselt selletaoliseid asju müüakse? _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Püh Juul 04, 2004 16:37 Teema:
|
|
|
Kassikõrvu??  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ceberus
|
Postitatud: Püh Juul 04, 2004 22:39 Teema:
|
|
|
peaks küll olema ja arvatavasti peaaegu igas pilapoes müügil. kuid see on ainult minu arvamus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Püh Juul 04, 2004 22:50 Teema:
|
|
|
Sato-chan kirjutas: | Kassikõrvu??  |
jah kassik6rvu.. selliseid nagu noh anime gal'idel sellised suured ja nunnud vms. nekonekoneko  _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
ichi

|
Postitatud: Esm Juul 05, 2004 13:24 Teema:
|
|
|
tee ise
vaja läheb oeh.. mis selle nimi nüüd on... millega väikesed tüdrukuid juukseid kinni hoiavad.. peavõru vms... traati, et kinnitada, pappi, et tugevust anda, kahte värvi kunstkarusnahka (üks helesinine/roosa/punane/hall/must vms ning teine kõrvasisemuse toon - põhitoonist heledam.
traadist ja papist väänad kõrvakuju, pehmuse saavutamiseks võib näiteks vahtkummi vms kasutada. siis õmbled vajalikud riidejupid külge. lihtne ja omanäoline. _________________ -bob, do you know what happens to schoolgirls in japanese cartoons?
-no....what? (enter tentacles) ooogh...!! wankaaaaarrrgh!!!!!
http://www.weebl.jolt.co.uk/hentai.htm |
|
Tagasi üles |
|
 |
kittyxchan

|
Postitatud: Kolm Dets 03, 2008 11:28 Teema:
|
|
|
Jah.Ma olen mitmed kassikõrvad endale ise teinud ...ja näevad välja väga nunnud Ise saab ju teha täpselt sellised nagu ise tahad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|