Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
cartoonmaniack

|
Postitatud: Kolm Mai 23, 2012 22:43 Teema: Soovitage head anime filmi
|
|
|
Scrollin nimekirju, miskit eiii leia niisiis küsin.
Tahaks näha üht head anime filmi
soovituslikult horror või tragedy
absoluutseltpole komöödia, kõik ecchi, kawaii, shonen või midaiganes säärast, selle tuju pole.
Tahaks miskit näha millel on story ja mis paneks mõtlema )
või horrori puhul teki alla pugema xD
Palun aidake mind välja  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Valdars

|
Postitatud: Kolm Mai 23, 2012 23:02 Teema:
|
|
|
Cowboy Bebop
Ghost In The Shell
Thorn King
Vampire Hunter D: Bloodlust
Jin Roh
Tekkon Kinkreet
Akira
Colorful
Satoshi Koni filmid _________________ Kooliealine tüdruk. |
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Kolm Mai 23, 2012 23:16 Teema:
|
|
|
Lisaksin veel sellise:
Kakurenbo - omamoodu huvitav lühifilm, äkki pakub huvi, kui ei ole veel näinud. _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Kolm Mai 23, 2012 23:43 Teema:
|
|
|
Pole küll horror ega teab mis traagiline, aga stoori on ja paneb ehk mõtlema ka.
Colorful
"I" died and was kicked out of the cycle of reincarnation because of the sin "I" committed. An angel told me that "I" won a lottery and he gave me a chance to remember the sin. My spirit possessed the body of a 14 year old boy Makoto, who committed suicide and "I" tried to recollect my memory. "I" felt distressed by the terrible circumstances of Makoto and the fact that "I" was borrowing his body. "I" have started to realize that people are hurting each other because the world is too colorful to distinguish the true color of themselves from others'.
Based on an award-wining first person narrative novel by Mori Eto. The movie won several awards in Japan. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Mai 23, 2012 23:53 Teema:
|
|
|
Muumindani no Suisei _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Nelj Mai 24, 2012 01:07 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Muumindani no Suisei |
No olgem ausad. Ta tahtis ikkagi sisukat horrorit, mitte närvevapustavat gore. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Nelj Mai 24, 2012 13:46 Teema:
|
|
|
Kara no Kyoukai, Hellsing Ultimate (pole tglt küll film vaid OVA aga kõik osad umb. 50 minti pikad) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
|
Tagasi üles |
|
 |
cartoonmaniack

|
Postitatud: Püh Mai 27, 2012 14:07 Teema:
|
|
|
Äitah kõigile >w<
mõni juba nähtud ja väga hea
aga leidsin siit ka miskit huvitavat (lõpuks on mul midagi vaadata xD)
Kara 1 osa vaatasin just ära ning kavatsen seda kindlasti edasi vaadata
ja olen esimesed 18 min Mardock-it vaadand, see tundub ka täiega lahe  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Nelj Juun 14, 2012 22:40 Teema:
|
|
|
Kuigi film pole päris nii detailne, kui manga/anime, on hiljuti interneti avarustesse jõudnud Berserki esimene film tõeliselt võimas elamus, mida kindlasti soovitaks! Korralik keskajafantaasiafilm (ma ei oskagi nüüd kohe kirjutada, grammatiliselt peaks justkui kokku minema, aga pildiliselt näeb kohmakas välja, mhh?). _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Aarne

|
Postitatud: Nelj Juun 28, 2012 06:15 Teema:
|
|
|
Rurouni Kenshin: Trust & Betrayal
/Ehk siis Samurai X 4ja osaline OVA. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Nelj Juun 28, 2012 07:10 Teema:
|
|
|
Keitarò Urashima kirjutas: | Kuigi film pole päris nii detailne, kui manga/anime, on hiljuti interneti avarustesse jõudnud Berserki esimene film tõeliselt võimas elamus, mida kindlasti soovitaks! Korralik keskajafantaasiafilm (ma ei oskagi nüüd kohe kirjutada, grammatiliselt peaks justkui kokku minema, aga pildiliselt näeb kohmakas välja, mhh?). |
Need aegluubid mis seal olid (Kuigi vähe) ei meeldinud mitte üldse ja need olid halb valik.
Muidu nägi hea välja, aga ikka pooldan vana anime versiooni. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Nelj Juun 28, 2012 23:06 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | Keitarò Urashima kirjutas: | Kuigi film pole päris nii detailne, kui manga/anime, on hiljuti interneti avarustesse jõudnud Berserki esimene film tõeliselt võimas elamus, mida kindlasti soovitaks! Korralik keskajafantaasiafilm (ma ei oskagi nüüd kohe kirjutada, grammatiliselt peaks justkui kokku minema, aga pildiliselt näeb kohmakas välja, mhh?). |
Need aegluubid mis seal olid (Kuigi vähe) ei meeldinud mitte üldse ja need olid halb valik.
Muidu nägi hea välja, aga ikka pooldan vana anime versiooni. |
Mnjaa, mulle vana anime väga ei meeldi, eelistan mangat, ning see uus anime film pakub piisavalt visuaalset mõnu ning energilisust, et tore alternatiiv olla. Vana anime puhul ma pigem soovitaks mangat lugeda. _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Nelj Juul 12, 2012 10:39 Teema:
|
|
|
Mitte küll horror ega ka tragedy, pigem draama ja see ka selline südamlikumat sorti. Aga
Tokyo Godfathers
siiski mõtlemapanev ja nauditav. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Star

|
Postitatud: Kolm Sept 05, 2012 22:45 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | Keitarò Urashima kirjutas: | Kuigi film pole päris nii detailne, kui manga/anime, on hiljuti interneti avarustesse jõudnud Berserki esimene film tõeliselt võimas elamus, mida kindlasti soovitaks! Korralik keskajafantaasiafilm (ma ei oskagi nüüd kohe kirjutada, grammatiliselt peaks justkui kokku minema, aga pildiliselt näeb kohmakas välja, mhh?). |
Muidu nägi hea välja, aga ikka pooldan vana anime versiooni. |
Miks nad ainult seda algust filmistavad? Selles uues versioonis polnud isegi seda algus osa, mis oli mangas ja isegi esimeses animes. Kas tõesti on ainult üks ekstreem lühike kaader, kus ta selle suure mõõgaga vehib? Miks nad edasi ei lähe selle stooriga? Liiga palju vägivalda ja paljaid naisi?
Ja manga ka ei taha üldse lõpule jõuda. Tahaks ükskord Griffith vs Guts endfighti näha! |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Nelj Sept 06, 2012 00:41 Teema:
|
|
|
Keitarò Urashima kirjutas: |
Mnjaa, mulle vana anime väga ei meeldi, eelistan mangat, ning see uus anime film pakub piisavalt visuaalset mõnu ning energilisust, et tore alternatiiv olla. Vana anime puhul ma pigem soovitaks mangat lugeda. |
Endale meeldis see, et vana anime ei olnud ''ilus'', see oli tume ning verine, visuaalne ilu ei olnud nii tähtis kui tunde edasi andmine. See on ''vanas stiilis'', eks paljud uuemad vennad vist ei kannata seda, aga ise ma siia maani mäletan kuidas see stiil oli lihtsalt ... lahe.. Kui Guts lõikas 100 vennast läbi..
Loen ise ka mangat, ning seda venitatakse ebameeldivalt. Vahepeal on kartus, et see läheb oma berserker modiga täitsa teiseks shouneniks ära. Lihtsalt loodan, et seda ei juhtu. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
v2ga2ge

|
Postitatud: Kolm Jan 23, 2013 03:46 Teema:
|
|
|
erick_schults, nõustun täielikult, viimasel ajal on mul Berserki lugedes alati see kartus, et ta on muutumas shouneniks, ja kaotamas oma vägevuse. Põhjuseks on tõenäoliselt see, et sellist Berserkit ostetakse rohkem, kuna laieneb tunduvalt tema sihtgrupp, kuid ikkagi on see väga kurvastav.  _________________ 負けるが勝ち
My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Laup Dets 20, 2014 09:45 Teema:
|
|
|
Tere, kahjuks ei leia seda teemat enam ülesse, siis postitan siia. Kunagi keegi tahtis häid cyberpunk animesi vaatata.
Soovitan mõned siis: Bubblegum Crisis , Bubblegum Crash!, A.D. Police, Gall Force.
Veel mõned head animed: Sol Bianca, Black Heaven , Gekkan Shoujo Nozaki-kun , Avatar:The Legend of Korra, millel on 4 hooaega.
Hiina animedest soovitan Kuiba, millel on 3 filmi, aga subbatud on ainult esimene film.
Tuleval aast oktoobris peaks lõpuks tulema Dai Hai. See pidi tulem juba 2013 aga lükkus edasi 2014 ja nüüd veel aasta võrra edasi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|