Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
BornIn1142

|
Postitatud: Teis Juun 26, 2012 20:10 Teema: The Legend of Korra.
|
|
|
Kas te ikka sellist multikat nagu Avatar: The Last Airbender/The Legend of Aang mäletate? Ma tahaks vähemalt loota, et enamus inimesi siin seda näinud on. Noh, sellel on nüüd järg - The Legend of Korra või "Korra legend" või kuidas iganes seda kutsuda - ja mind häirib, et keegi seda siin maininud pole. Jätab nagu mulje, nagu inimesed pole kuulnudki.
Esimene hooaeg sai just läbi. See polnud küll täiuslik - ei, kindlasti mitte täiuslik - aga kokkuvõttes siiski pagana hea. See on ilmselt üks parimaid lääne multika-sarju, ja viimaste hooaegade anime-valikuga võib ka soodsaid võrdlusi teha. Fantastiline protagonist ja antagonist, võrratu animatsioon, lahe idamaine jazz-muusika... Te peaks seda vaatama.
Säh, võtke Wikipedia artikkel. Ja natuke muusikat. Ja mõned pildid:
 _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Teis Juun 26, 2012 20:13 Teema:
|
|
|
Kuule, oleks aeg multikatest üle saada juba.... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Teis Juun 26, 2012 21:21 Teema:
|
|
|
Blawk kirjutas: | Kuule, oleks aeg multikatest üle saada juba.... |
Aga mis sul multikate vastu on? _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Teis Juun 26, 2012 22:45 Teema:
|
|
|
Sa oled küll vales foorumis.
Teemasse: Ma ilmselt isegi vaataks seda, kui ma viitsiks üldse midagi vaadata. Ühesõnaga see on mul plaanis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Teis Juun 26, 2012 23:49 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Ma ilmselt isegi vaataks seda, kui ma viitsiks üldse midagi vaadata. |
QFT. niipalju kui ma olen originaalset avatari näinud (mõned osad), oli see päris lahe nii visuaalselt kui kontseptuaalselt. Kui Mass Effect ei tähendaks minu jaoks elu, siis ehk leiaks aega ja vaataks esimese hooaja läbi...teisega ootaks ehk lõpuni vms. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Juun 27, 2012 00:00 Teema:
|
|
|
See on jumala profit multifilm, soovitan! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Kolm Juun 27, 2012 01:39 Teema:
|
|
|
Mul on ATLA vaadatud ja loodetavasti saab tänase-homse seisuga ka LOK ära nähtud. :3 ATLA meeldis väga nii visuaalselt, sisuliselt kui heliliselt ja vaevalt et ma LOKis pettuma pean. Siiani on hea mulje jäänud. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Kolm Juun 27, 2012 12:53 Teema:
|
|
|
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Juun 27, 2012 14:48 Teema: Re: The Legend of Korra.
|
|
|
BornIn1142 kirjutas: | Ma tahaks vähemalt loota, et enamus inimesi siin seda näinud on. Noh, sellel on nüüd järg - The Legend of Korra või "Korra legend" või kuidas iganes seda kutsuda - ja mind häirib, et keegi seda siin maininud pole. Jätab nagu mulje, nagu inimesed pole kuulnudki.
|
Ausaltöeldes ei saa ma aru miks sa eeldad, et anime foorumis on kõik tuttavad ka USA multikatega. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Kolm Juun 27, 2012 15:32 Teema:
|
|
|
lostinthemist kirjutas: | Mind aga huvitab, miks teha teema siia üldfoorumisse? |
Sest tegemist pole animega.
Stopa kirjutas: | Ausaltöeldes ei saa ma aru miks sa eeldad, et anime foorumis on kõik tuttavad ka USA multikatega. |
Suhteliselt kõrge profiiliga sari, mis on pealegi anime-stiilis. Teistes anime-foorumites, kus on käin, on ka teemaks tulnud. _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|