|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
teshrin

|
Postitatud: Kolm Mai 16, 2012 22:20 Teema:
|
|
|
Karel2010 kirjutas: | teshrin kirjutas: | Palun öelge, miks on lõviosa Tartu seanssidest kell 21.30... |
et oleks huvitav pärast seanssi koju minna ja et väikesed lapsed ei roniks "täiskasvanute filme" vaatama, aga eelkõige sellepärast, et keegi saaks siin küsida "miks?"  |
Define "huvitav". Ma ei leia, et öösel mööda linna jõlkuda oleks huvitav. Sellest, et järgmisel päeval võib täiesti juhuslikult olla kool, ei räägi.
Oh, so it's a baka special! I see! _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karel2010
|
Postitatud: Nelj Mai 17, 2012 08:48 Teema:
|
|
|
teshrin kirjutas: | Define "huvitav". Ma ei leia, et öösel mööda linna jõlkuda oleks huvitav. Sellest, et järgmisel päeval võib täiesti juhuslikult olla kool. |
"Huvitav" selles suhtes, et äkki hüppab mõni nägu puu tagant välja ja nõuab telefoni või rahakotti ja koolis pedagoogidele põhjendamine, miks silmi lahti hoida ei suuda, on ka ju väga "lõbus" tegevus  |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Nelj Mai 17, 2012 13:48 Teema:
|
|
|
Karel2010 kirjutas: | teshrin kirjutas: | Define "huvitav". Ma ei leia, et öösel mööda linna jõlkuda oleks huvitav. Sellest, et järgmisel päeval võib täiesti juhuslikult olla kool. |
"Huvitav" selles suhtes, et äkki hüppab mõni nägu puu tagant välja ja nõuab telefoni või rahakotti ja koolis pedagoogidele põhjendamine, miks silmi lahti hoida ei suuda, on ka ju väga "lõbus" tegevus  |
Mm, jah. Jäägu sulle su arvamus. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2012 09:35 Teema:
|
|
|
JAFFi kodulehel saab nüüd tasuta alla laadida uue ajakirja AKIBA!
(selles on nii palju trükivigu, et mul on ka naljakas) _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2012 16:21 Teema:
|
|
|
Huvitav, kas nad veel mäletavad, et päris paljud käisid kunagi ammu ammu 100 krooni välja, et mingit JAFFi ajakirja koju saada... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Harts

Liitunud: 22 Apr 2008 Postitusi: 43 Asukoht: Kodus või Tartus
|
Postitatud: Laup Mai 19, 2012 18:24 Teema:
|
|
|
Sato-chan kirjutas: | Huvitav, kas nad veel mäletavad, et päris paljud käisid kunagi ammu ammu 100 krooni välja, et mingit JAFFi ajakirja koju saada... |
Jaa, sai seda tehtud küll kunagi:P Ja ma mäletan, et viimane lubatud number jäigi ainult jutu tasemele .. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Mai 19, 2012 20:44 Teema:
|
|
|
jee pankrottidele! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Harts

Liitunud: 22 Apr 2008 Postitusi: 43 Asukoht: Kodus või Tartus
|
Postitatud: Püh Mai 20, 2012 16:04 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | jee pankrottidele! |
Eks asjad, mis inimestes selliseid emotsioone tekitavad, saagi läbinist halvad olla jah:P
Igatahes, sai see aasta Tartus vaatamas käidud nelja filmi, enamikega olin enne tuttav juba, aga mõnusa elamuse suurelt ekraanilt vaadates pakkusid kõik. Natuke kahju on, et Berserk Tartusse ei jõudnud, aga vast järgmine aasta on programmid Tartus ja Tallinnas võrdsemad.
Suured tänud korraldajatele, kes otsustasid ürituse ka see aasta ikka teoks teha! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|