Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Laup Jan 14, 2012 23:49 Teema:
|
|
|
Päris mitu arendajat (Ubisoft ja Blizzard) on öelnud, et neil on järgmise Xbox'i devkitid juba majas, samuti on teada kes selle protsessori ja graafikakaardi toodab (vastavalt siis IBM ja AMD).
See võrdub praktiliselt tänavanurgal karjumisega, et neilt on järgmine konsool tulemas.
EDIT: XBox Next/Xbox 720 chips in production _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Reede Jan 20, 2012 10:52 Teema:
|
|
|
Küsimus PS3 kohta.Oskab keegi soovitada mingit head PS3 co-op mängu,mida saab offlinis kahekesi mängida?Sõbral olen näinud ainult eriti halbasid või selliseid,mis vajavad onlinis olemist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Reede Jan 20, 2012 13:32 Teema:
|
|
|
babuun kirjutas: | Küsimus PS3 kohta.Oskab keegi soovitada mingit head PS3 co-op mängu,mida saab offlinis kahekesi mängida?Sõbral olen näinud ainult eriti halbasid või selliseid,mis vajavad onlinis olemist. |
Soovitan kindlasti Little Big Planet.
Ning ise esitaks sama küsimuse, hetkel tundub kõige huvitavam Borderlands. |
|
Tagasi üles |
|
 |
glaurung

|
Postitatud: Reede Jan 20, 2012 14:03 Teema:
|
|
|
PS3 peal pole mänge bro. |
|
Tagasi üles |
|
 |
M.C.Savage

|
Postitatud: Laup Jan 21, 2012 10:49 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Küsimus PS3 kohta.Oskab keegi soovitada mingit head PS3 co-op mängu,mida saab offlinis kahekesi mängida?Sõbral olen näinud ainult eriti halbasid või selliseid,mis vajavad onlinis olemist. |
Tsiteerin:: | Ning ise esitaks sama küsimuse, hetkel tundub kõige huvitavam Borderlands |
"Kus viga näed laita, seal tule ja postita kord poole aasta tagant."
Army of Two/Army of Two: 40th Day
Borderlands
Dynasty Warriors misiganes osa (Ise mängitud: DW 6)
F1 2011
Kane & Lynch 1 ja 2
Killzone 3
Misiganes LEGO mängud (Ise mängitud: Batman ja PotC)
NBA Jam: On Fire Edition
NBA 2K12
Portal 2
Rage
Resident Evil 5
Shank
Lord of the Rings: War in the North
Unreal Tournament 3
Twisted Metal 2 (PSOne Classic)
Kõik ise kahekesi mängitud ja heaks kiidetud. _________________ "My destiny is to save others so their destinies may be achieved." |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Kolm Veeb 08, 2012 23:19 Teema:
|
|
|
Kingdoms of Amalur: Reckoning
Selline mäng tuli siis välja.Olen täna seda mitu tundi mänginud ja mõtlesin,et teeks lühikese ülevaate.Mäng hakkab lihtsalt-ärkad keset surnuid üles,sulle tehakse kiire tutvustus,et kuidas kasutada erinevaid oskusi (vibu,mõõk,kilp,maagia)-ja peale seda lähed maailma avastama ja välja selgitama,et kuidas sa elus saad olla.Maailm ei sarnane teistele RPG-dele,mida oled harjunud mängima,kõik on väga värvirohke ja kontrastirikas.Meisterdamisoskustest on esindatud alkeemia,sepatööd ja relvadele/turvistele erinevate kristallide lisamine.Klasse on traditsiooniliselt 3:maag,sõdur ja vibukütt.Ei pea just valima ühe kindla,sest on võimalik valida ka teiste klasside oskusi ja teha hübriid aga ma ise valisin raudse maagi tee ja ei oska täpsemalt kirjutada.
Kui kellelgi on palju vaba aega käsil,siis võite vabalt proovida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
|
Tagasi üles |
|
 |
SilverWolf112

|
Postitatud: Esm Märts 19, 2012 14:14 Teema:
|
|
|
Mis ikka annan enda nimekirja ka
Hetkel olemas
Xbox 360 (MOD) (Laenasin sõbrale enne Austraalia tulekud vist on RROD nüüd )
Dendy
Müüdud
PSP 1001 (CFW)
PSP 2001 (CFW)
PSP 3001 (CFW)
Xbox 360 (Chip)Full Guitar Hero set
PS2 Fat (MOD)
PS2 Slim (Chip) |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Esm Apr 02, 2012 13:38 Teema:
|
|
|
Kui keegi veel ei tea,siis Aion on nüüd F2P.F2P ja P2P erinevused on väga väiksed,et millestki ilma ei jää. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Apr 02, 2012 19:29 Teema:
|
|
|
babuun kirjutas: | Kui keegi veel ei tea,siis Aion on nüüd F2P.F2P ja P2P erinevused on väga väiksed,et millestki ilma ei jää. |
Ma saan aru et seal saab lühikeste seelikutega tüdrukuid mängida? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Teis Apr 03, 2012 17:45 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | babuun kirjutas: | Kui keegi veel ei tea,siis Aion on nüüd F2P.F2P ja P2P erinevused on väga väiksed,et millestki ilma ei jää. |
Ma saan aru et seal saab lühikeste seelikutega tüdrukuid mängida? |
Kas mõnes mmos ei saa? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Apr 03, 2012 21:42 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Ummi kirjutas: | babuun kirjutas: | Kui keegi veel ei tea,siis Aion on nüüd F2P.F2P ja P2P erinevused on väga väiksed,et millestki ilma ei jää. |
Ma saan aru et seal saab lühikeste seelikutega tüdrukuid mängida? |
Kas mõnes mmos ei saa? |
Nii on kahjuks. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
magicalmuffin tik-tak

|
Postitatud: Kolm Apr 04, 2012 19:14 Teema:
|
|
|
On siin League of legends mängijaid kellel on skaip.?
Äkki viitsib vahest paar mängu teha?
Siis lisage mind skaipi, kasutaja: mornigtide |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Kolm Apr 18, 2012 19:57 Teema:
|
|
|
Alustasin just Shin Megami Tensei: Nocturne'iga ja olen üsna rahul. Art style/character design on väga hea, atmosphere on mõnus ja gameplay kah hea. (Juba see, et random encounteri animatsioon on lühike ja battle system fun ja kiire, mõndades jrpgdes häirib, et peale igat sammu on random encounter ja et võitlus algaks peab räigelt kaua ootama)
A odin sphere alustasin ka ja suht hea on, peale neid alustan arvatavasti tales of the abyss ja teen FF12 edasi) Enamus ajast läheb TF2'le tho. Dark Soulsi peaks ka nüüd läbi tegema, kuigi ei tekita samasugust sõltuvust nagu demon's souls, mille tegin 100% läbi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2012 10:30 Teema:
|
|
|
Kas kellelgi on Path of Exile suletud beeta võtit? :p _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2012 11:37 Teema:
|
|
|
Clawson kirjutas: | Kas kellelgi on Path of Exile suletud beeta võtit? :p |
Jah! T¹eki oma baka postkasti! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
KameKami

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2012 14:16 Teema:
|
|
|
Küsimus inimestele, kes on saanud võimaluse mängida Dota 2 beta key abil. Mida tegite ja kuidas saite selle võtmekese? Ma olen proovinud täita iga avalduse ja külastanud lehti, mis ette nähtud, kuid ikka pole mul ühtegi vajalikku koodiriba kuskilt näha. Olen juba lootust kaotamas seda võrratut mängu proovida. _________________

Stay sane inside insanity. |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2012 14:34 Teema:
|
|
|
Pole hullu, Dota 2 tuleb tasuta, kui see välja tuleb, siis on aega küllaga mängida seda toredat mängu.
Pmst lotoga saab seda key'd või nendelt, kellel on lotoga vedanud. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sandà

|
Postitatud: Teis Mai 08, 2012 17:55 Teema:
|
|
|
Kas keegi Diablo 3 ka on endale tellinud? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Mai 08, 2012 21:12 Teema:
|
|
|
Sandà kirjutas: | Kas keegi Diablo 3 ka on endale tellinud? |
Hullult tahaks mängida seda aga samas see pole väga hea mäng, nii et ma praegu kaalun seda ja teistpidi. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|