Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
NatsuMan

|
Postitatud: Reede Apr 20, 2012 18:11 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Iga viie aasta järel toimub võitusõit Redline, mille asukoht avaldatakse vahetult enne toimumist. |
Ikka võidusõit peaks olema
P.S. Kas piletihinnad on teada? |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Reede Apr 20, 2012 19:04 Teema:
|
|
|
Tartu kinolina kohta saan seda öelda, et tulin just Elektriteatrist "T¹ernobõli samuraisid" vaatamast ja mulje teaterkinost kui sellisest on väga hea.
Kui üldse midagi vaatama lähen, siis "5 centimeters per second'it" ja "Akirat" - viimase võiks ikka suurel ekraanil ära näha, mis siis, et seda mitu korda vaadatud. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ewu.

|
Postitatud: Reede Apr 20, 2012 21:21 Teema:
|
|
|
Kas see aasta avakontsertit ei ole plaanis?  _________________ はじめまして, わたし は エヴェリン で す。 とうぞよろしく! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2012 13:20 Teema:
|
|
|
NatsuMan kirjutas: | P.S. Kas piletihinnad on teada? |
Piletihinnad on üldiselt toimumiskoha järgi. Minu meelest pea igal pool tavapiletihinnad, mis on aga kinoti erinevad.
Piletihindu ei saa tõenäoliselt enne teada, kui piletid reaalselt müüki tulevad. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Arashi
|
Postitatud: Püh Apr 22, 2012 15:31 Teema:
|
|
|
Kas tulevad plakatid koolides riputamiseks? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Esm Apr 23, 2012 12:16 Teema:
|
|
|
Arashi kirjutas: | Kas tulevad plakatid koolides riputamiseks? |
Kahjuks sellekohast infot pole. Kõik on jäänud viimasele hetkele ja on võimalik, et selliseid plakateid ei tulegi
Küll aga hea uudis: FESTIVALI KAVA ON SAADAVAL!
http://animefest.eu/JAFF6/kava.php _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karel2010
|
Postitatud: Esm Apr 23, 2012 14:22 Teema:
|
|
|
udibaka kirjutas: | soovin kutset! kes kutsub? |
ma soovib ka kutset 
Viimati muutis seda Karel2010 (Esm Apr 23, 2012 14:51). Kokku muudetud 3 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
udibaka
|
Postitatud: Esm Apr 23, 2012 14:38 Teema:
|
|
|
Film "Värvikas" reedel 27ndal on ainult kutsetega -> soovin kutset! kes kutsub? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Esm Apr 23, 2012 16:06 Teema:
|
|
|
Tõenäoliselt kutsutakse sponsorid ja press (nagu paar aastat tagasi oli). Samas võin saladuskatte all öelda, et tegelikult on Artise kodulehel antud seansile piletid müügil. Info, et film on kutsetega on, võtsin JAFFi kataloogist ja rohkem ma ei tea.
Nüüd aga üleskutse bakalastele:
Just praegu sai iga filmi alla lisatud kommentaarikast, kus Facebooki või muu konto abil on võimalik jätta arvamusi selle filmi kohta.
Kes on juba näinud mõnda kavas olevat filmi või oskab juba ette arvamust avaldada, võiks seda kasutada! Siis saab võhiklikum festivalikülastaja ka "pärisinimeste" arvamusi kuulda enne kui filmi valib. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Esm Apr 23, 2012 20:05 Teema:
|
|
|
Tartu. Berserk. Niipalju siis kinnominekust ... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Esm Apr 23, 2012 20:07 Teema:
|
|
|
Tartus pole kahjuks vastavat tehnikat, et selles formaadis filme näidata, nagu Berserk meile saadeti. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karel2010
|
Postitatud: Teis Apr 24, 2012 07:31 Teema:
|
|
|
Piu kirjutas: | Samas võin saladuskatte all öelda, et tegelikult on Artise kodulehel antud seansile piletid müügil. |
Tegin pileti ostmiseks kasutaja ja ... Tsiteerin:: | Piletimüüki ei toimu. |
Kuidas sellega siis ikkagi on ? Keda ja kust silitama peab, et sinna saada ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Teis Apr 24, 2012 08:37 Teema:
|
|
|
No siis ma ei tea. Ise piletit osta ei üritanud - lihtsalt panin tähele, et link on olemas. Ju siis siiski ainult kutsetega.
Veel teadmiseks: eelmisel aastal kasutusel olnud JAFFi jututuba on veel üks tore koht, kust infot saab. Ma ise olen vähemalt iga tööpäeva jooksul sealt kättesaadav.
Kanal #jaff asub serveris irc.ircworld.org
Kellel eraldi irc klienti pole, saab jututoaga liituda siin. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
KameKami

|
Postitatud: Teis Apr 24, 2012 14:30 Teema:
|
|
|
Piu kirjutas: | Arashi kirjutas: | Kas tulevad plakatid koolides riputamiseks? |
Kahjuks sellekohast infot pole. Kõik on jäänud viimasele hetkele ja on võimalik, et selliseid plakateid ei tulegi  |
No täna oli küll üks (minujaoks ka üllatusena) JAFF 6 plakat minu kooli teadetetahvlil. _________________

Stay sane inside insanity. |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Kolm Apr 25, 2012 04:15 Teema:
|
|
|
Kuigi mul on isiklikult JAFFiga kana kitkuda, lähen suure tõenäosusega ka "Akirat" vaatama. Tegemist on ühe mu lemmikfilmiga ja seda suurel ekraanil vaadata oleks väga meeldiv, eeldusel, et subtiitrid keset seanssi ära ei kao või ajastus ei lähe mööda ja jaapanikeelse audio asemel ei hakka mängima venekeelne dublaa¾.
Vastasel juhul... ma saan väga vihaseks. _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Kolm Apr 25, 2012 06:56 Teema:
|
|
|
Ja kelle peale sa vihakseks saad?
Ei ole ühtegi filmifestivali meie mail veel nähatud, mis ilma probleemideta mööduks... või ehk soovid, et JAFFi üldse ei toimuks?
Pealegi lõviosa sellistest vigadest on kinotehniku taga kinni, kes ei oska näiteks õiget keelt valida. Subtiitrid ajastatakse käsitsi reaalajas (nagu pea kõigil filmifestivalidel) ning inimlikke vigu tuleb ette.
Näiteks käisin paar aastat tagasi PÖFFi filmil, kus kogu filmi jooksul olid subtiitrid ühe rea võrra ees. Publik hirnus naerda kui veidraid kombosid kokku tuli
Festivali korraldus võib küll teha koostööd kinodega, kuid nad ei saa valida ega spetsiaalselt välja õpetada kino töötajaid. Oma inimeste välja koolitamiseks ei jätku lihtsalt raha. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Apr 25, 2012 08:24 Teema:
|
|
|
lostinthemist kirjutas: | jaapanikeelse audio asemel ei hakka mängima venekeelne dublaa¾.
|
Mis sul vene keele vastu on _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Arashi
|
Postitatud: Kolm Apr 25, 2012 09:45 Teema:
|
|
|
Kuidas siis tuleb vabatahtlikutega? Sest ma olen. Olemas. Nagu ikka)) (ülikool-mis ülikool?) |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Kolm Apr 25, 2012 17:01 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | lostinthemist kirjutas: | jaapanikeelse audio asemel ei hakka mängima venekeelne dublaa¾.
|
Mis sul vene keele vastu on |
Vene keel teatavasti sobib ainult vandumiseks.  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Apr 25, 2012 17:10 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | Stopa kirjutas: | lostinthemist kirjutas: | jaapanikeelse audio asemel ei hakka mängima venekeelne dublaa¾.
|
Mis sul vene keele vastu on |
Vene keel teatavasti sobib ainult vandumiseks.  |
Ma leian, et su lause solvab Pu¹kinit, Nekrassovit ja veel lugematul hulgal inimesi. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|