Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Laup Veeb 04, 2012 11:51 Teema:
|
|
|
Genkyga ei mölisenud keegi, sest põhjused.Küll on aga inimestel probleeme imperatiivi: "minu isiklik helitehnika, minu läppar, tõmba oma halva muusikaga n****i" arusaamisel. Kõigil targutajatel soovitaks aga järgmine kord ise pulti minna ja midagi paremat teha. Antud juhul tunnistan süüd, mul oli DJ-läpakasse laaditud mitme tunni jagu head muusikat, aga ma lihtsalt ei viitsinud purjus inimestega sõdida.
Muusikaga seotult, Trash, kes on oma juudina kauplemise poolt kurikuulus, suutis mulle seekord nii hea plaadi maha parseldada, et kuulasin seda koju sõites ja isegi kodus edasi. Soovitan kõigile HÖFFi plaati, eriti kui saab 3€ eest. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Laup Veeb 04, 2012 18:45 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Muusikaga seotult, Trash, kes on oma juudina kauplemise poolt kurikuulus, suutis mulle seekord nii hea plaadi maha parseldada, et kuulasin seda koju sõites ja isegi kodus edasi. Soovitan kõigile HÖFFi plaati, eriti kui saab 3€ eest. |
Mul on hea meel, et sulle meeldis!
Aga tehke järgmine aasta DJ-setid, et iga soovija valmistab ikka kodus mängulisti ette ja teeb siis 30 minutit. _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Veeb 05, 2012 20:28 Teema:
|
|
|
Tagasi tsivilisatsioonis! Laevas on tasuta WIFI! Ayeh! (Rootsi internet on KOHUTAV, kui oled reisimas)
Kokkutulek oli see aasta tõepoolest sisu osas lahjem kuid muidu. Osalt mu enda süü, kuna olin liiga palju kohustusi võtnud selleks kuuks ajaks, mis vajas ettevalmistusi, osalt polnud eriti inimesi, kes midagi teha viitsiks. Siinkohad tänud Randomile ja Valdarsile, kes ikka viktoriini olid nõus tegema, kui mulle teise isiku poolt ära öeldi.
Aga ei... järgmine aasta on juubel ja siis on suured plaanid! Olge aga valmis, bronnisin Kopra talus 2.-3. veebruar 2013. Tähistame kümnendat juubelit!
Mis puudub nüüd muusikasse, siis järgmine aasta võib siis lihtsalt panna kellegi vastutama playlisti eest, kuhu kõik tulijad saavad oma muusikat soovitada. Siis on kõigil midagi, mis meeldib ja mis mitte. Aga eks seda kõike näeb. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mikami

|
Postitatud: Püh Veeb 05, 2012 21:13 Teema:
|
|
|
Suurem viktoriin jättis veidikene soovida.
Glaurungi gundami viktoriin oli see eest aga väga kaasahaarav ja hea. Jagas laiali ka terve kotitäie mudeleid
Kui kellegil midagi vastu ei ole, võin ma järgmise suurema viktoriini korraldamise enda peale võtta. Ma olen sellega isegi alustanud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
M.C.Savage

|
Postitatud: Esm Veeb 06, 2012 20:44 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: |
Aga ei... järgmine aasta on juubel ja siis on suured plaanid! Olge aga valmis, bronnisin Kopra talus 2.-3. veebruar 2013. Tähistame kümnendat juubelit!  |
Hell yeah, polegi Imbi sünnipäeval *Dibs* ühe toa peale, kuhu lapsevoodi ära mahuks  _________________ "My destiny is to save others so their destinies may be achieved." |
|
Tagasi üles |
|
 |
HotPapa1
|
Postitatud: Laup Veeb 11, 2012 13:51 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | Random Hero kirjutas: | tegin ka pikemapoolse jutustuse oma blogisse: link |
Holy crap, oleks neist nägudest ise ka kohapeal puudust tundnud... kui Jumal tervist annab, olen järgmine aasta kohal nagu viis kopikat! Ikkagi kümme aastat! Olin esimesel, olen ka kümnendal! |
ACTA'l juhuslikult kohtusin erick'uga ja ta mainis, et peaks chekkama Randomi blogi. Samuti olen liigutatud ja teen lubaduse siin samas, et järgmine aasta kohal, 10 a juubel ju.
Kohal vanade heade aegade nimel! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Teis Veeb 14, 2012 19:05 Teema:
|
|
|
Kus on lubatud fotojahi pildid ja meie iga-aastane grupipilt? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Veeb 15, 2012 11:24 Teema:
|
|
|
Piu kirjutas: | Kus on lubatud fotojahi pildid ja meie iga-aastane grupipilt? |
Fotojahi pildid laen üles nädala lõpu poole. Grupipiltide osas tuleb xini põukida  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Laup Veeb 18, 2012 18:15 Teema:
|
|
|
Kes kangesti tahab mulle plaatide eest raha üle kanda, võib selle tegemisele mõtlema hakata. Tänan!
Eesti Ühispank 10010061684018
Saaja: Gert Moser _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
|
Tagasi üles |
|