Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
erik_schults
|
Postitatud: Reede Okt 28, 2011 15:00 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | Selle teema viimased 2 lehte kokkuvõetult: "MIS MÕTTES SULLE EI MEELDINUD MU LEMMIKUIM ANIME SA OLED VIST LOLL JA/VÕI EI LUGENUD LIGHT NOVELIT!"
jääge vait eksju
Minuarust oli ka igav |
WoW. Lihtsalt wow. Kas sa üldse midagi lugesid sellest mida me kirjutasime, või lihtsalt huupi ragesid?.. Sest see kokkuvõte on 100% vale.
Kuna ma kogemata deletisin oma pika jutu sellest, kuidas sinu kokkuvõte oli vale ja, et sa oleksid pidanud lugema seda, enne millegi kirjutamist.. Ei viitsi ma seda uuesti kirjutada.. Aga kui sa soovid seda kuulda, siis ainult ütle..
P.S: Kahju, et sa minu viimast posti ei lugenud, sest siis ei näeks sa nagu täielik tola välja (Hint: Ma proovisin meie vaidlust lõpetada.).  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Reede Okt 28, 2011 15:03 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: |
Kuna ma kogemata deletisin oma pika jutu sellest, kuidas sinu kokkuvõte oli vale ja, et sa oleksid pidanud lugema seda, enne millegi kirjutamist.. Ei viitsi ma seda uuesti kirjutada.. Aga kui sa soovid seda kuulda, siis ainult ütle.. |
Ei pole vaja see oleks liiga diip minu jaoks  _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Reede Okt 28, 2011 15:38 Teema:
|
|
|
Bakuman'i jälgin, kuigi see on 90% ajast igav. Last exile jättis esimese osaga külmaks, ei tõmba teist osa vaatama. Hunter x hunter saab kunagi hiljem kontrollitud, siis kui see juba kuskile kaugemale on jõudnud. Teisi ei plaani isegi mitte checkida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Reede Okt 28, 2011 18:49 Teema:
|
|
|
Ben-to ja Boku wa Tomodachi ga Sukunai lähevad väga hästi peale praegu. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Laup Nov 19, 2011 08:59 Teema:
|
|
|
vat seda moviet ootan kindlasti Scryed Alteration
Talve perioodil kindlasti Natsume |
|
Tagasi üles |
|
 |
decomed õigekirjas 1 punkt maksimumist puudu

|
Postitatud: Laup Nov 19, 2011 15:27 Teema:
|
|
|
Praegu nendest uuematest animetest kõige rohkem meeldib Guilty Crown, Boku wa Tomodachi ga Sukuna aga samas vaatan ka teisi animeid, mis praegu airivad  _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Laup Nov 19, 2011 19:20 Teema:
|
|
|
Kas keegi on näinud Hotarubi no Mori e filmi?
Tasub vaadata? _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Püh Nov 20, 2011 03:57 Teema:
|
|
|
Ammu tahtnud vaadata juba, aga seda kuskilt saada ei ole nagu võimalik. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Nov 21, 2011 08:57 Teema:
|
|
|
Ma hästi ei mäleta mis Shakugan no Shanas vanal ajal juhtus peale selle, et mida teise hooaja lõpu poole, seda raskemaks selle vaatamine läks, sest see oli lõpuks lihtsalt nii halb.
Seepärast ongi mul hea meel mainida, et kolmanda hooaja algus jätkab täpselt samalt tasemelt, kus teine lõppes! Teisisõnu, OP-i esimesed kümme sekundit olid lahedad ja siis ülejäänud esimene episood oli vapustavalt igav.
Ma ütlesin Fate/Zero kohta, et selle esimene episood ei kannatanud vaatamist, aga SnS3 suudab mittehoolimislevelit tõsta üle minu pea ja ma olen suht pikk.
Ja Ben-To on hullult lõbus |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Teis Dets 20, 2011 17:49 Teema:
|
|
|
Madoka Magica! Mul on hea meel, et ma selle peale sattusin, sest see on win. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
|