|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
FullmetalBoy

Liitunud: 22 Jan 2011 Postitusi: 110 Asukoht: Luke.. enamus argipäeva Tartu
|
Postitatud: Esm Nov 21, 2011 21:02 Teema:
|
|
|
Ragnaripea kirjutas: | Pole mõnda aega vaatanud, viimati hakkasid filleritega spämmima jälle. Kuidas olukord praegu on?
OT: For whatever reason märgib foorum kõik uued teemad ise loetuks. |
fillerid ikka jätkuvad _________________ 私は決してあきらめないだろう。
siimkarel@hotmail.com - msn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ragnaripea

|
Postitatud: Esm Nov 21, 2011 21:31 Teema:
|
|
|
FullmetalBoy kirjutas: | Ragnaripea kirjutas: | Pole mõnda aega vaatanud, viimati hakkasid filleritega spämmima jälle. Kuidas olukord praegu on?
OT: For whatever reason märgib foorum kõik uued teemad ise loetuks. |
fillerid ikka jätkuvad |
Bah... nojah, eks tuleb oodata. _________________ http://soundcloud.com/KULG |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Esm Nov 21, 2011 22:08 Teema:
|
|
|
PurpleMello kirjutas: | Naruto on väga hea aga ma vaatan Naruto shippudeni präegult mis on 2 aasta jump Narutost (kus kõik on vanemad). Ma vaatasin Narutot aga probleem ma et mäleta mis osas ma pooleli jäingi ja ma präegult ei viitsi uuesti neid osasid vaatada.Naruto shippuden on parem ja ma präegult olen sellest pooleli 90 episoodis. Ma olen Akatsuki pool ja muidugi natsa ka leaf village ninjade pool ka. Mu lemmik tegelane(minu präeguses avatari pildis) Sasori Narutos, juba suri väga ammu, kust ma präegult pooleli olen umbes kuskil 20-30 episoodis.Präegune ELUS lemmik on Deidara aga ma tean et ta ka millalgil sureb ära (WHYYYY!?)Noh nad on Akatsuki memberid ja nad on pahad tegelt aga nad on just minu arust kõige paremad Narutos . |
|
 |
Mikifer

|
Postitatud: Esm Jan 09, 2012 15:52 Teema:
|
|
|
Fillerid nüüdseks igatahes läbi _________________ watch out, we got a badass over here! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|