Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
toomas

|
Postitatud: Teis Nov 15, 2011 10:59 Teema:
|
|
|
Täna (teisipäeval) olen jälle sealsamas olemas, kuhu saab matile järele tulla. Kellaajad ka 12-13, 14-18  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Inori
|
Postitatud: Teis Nov 15, 2011 13:12 Teema:
|
|
|
Väike komentaar - kui kasutate 2 matti, siis kontrollige kumba ta paneb 1p ja kumba 2p. Eile pool õhtut "kaotasin" enne kui sain aru et minu skoor oli 1p oma hoopis, kuigi matt oli ühendatud teisena  |
|
Tagasi üles |
|
 |
toomas

|
Postitatud: Teis Nov 15, 2011 15:10 Teema:
|
|
|
Noh, ei tulegi keegi täna järele. Tip. Koputada pole vaja, sest mul klapid peas nagunii ja ei kuule seda  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ArchonD

|
Postitatud: Teis Nov 15, 2011 18:08 Teema:
|
|
|
Oi kuidas ma vihkan facti et ainukesed võimalused mul Tallinnasse saada on kõik Äärmiselt Vara Hommikul T^T Äärmiselt vara all mõtlen ma 6-7-8 hommikul. [Homme (kolmapäeval) olen 06:30 ja 08:00 vahemikus Tallinnas...] |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hoshihana

|
Postitatud: Kolm Nov 16, 2011 09:00 Teema:
|
|
|
Yay! Töötab! Suured tänud, Toomas. Ainult lukk läks katki, vaatan, äkki saab mingile kompromissile sellega... Muidu töötab küll - aa, ja siis veel see, et kui vend tahab selle peal laulu valida, siis miski pärast kui ta "Stay Cool!" keskkoha peal seisab, siis ta nagu paneks Roulette-i tööle aga mitte päris... Minul seda muret ei olnud... |
|
Tagasi üles |
|
 |
toomas

|
Postitatud: Kolm Nov 16, 2011 10:30 Teema:
|
|
|
Hoshihana kirjutas: | Yay! Töötab! Suured tänud, Toomas. Ainult lukk läks katki, vaatan, äkki saab mingile kompromissile sellega... Muidu töötab küll - aa, ja siis veel see, et kui vend tahab selle peal laulu valida, siis miski pärast kui ta "Stay Cool!" keskkoha peal seisab, siis ta nagu paneks Roulette-i tööle aga mitte päris... Minul seda muret ei olnud... |
Ah, juba lukk katki. See lukk on küll nõrk koht nendel mattidel, aga et juba katki... pmlt kui kellelgi on õmblusmasin, siis teise luku panemine ei tohiks eriti keeruline olla
Mati pealmine kiht on alguses natuke jäik, nii et vahest ka keskel seistes tegelikult on mõni nool alla vajutatud. Õige seismiskoha leidmine on harjumuse asi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
toomas

|
Postitatud: Kolm Nov 23, 2011 11:33 Teema:
|
|
|
Tulge viimastele mattidele ka järgi :O |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Nelj Mai 17, 2012 16:54 Teema:
|
|
|
Bump!
Seoses HTG Jaapani päevadega on mult mitmeid kordi küsitud, kust matte osta saab, ja nüüd avaldati soovi ka reaalselt üks saada. See eeldab vist uut teemat, aga mitte veel, seega - kas leidub huvilisi, kes samuti matti sooviksid? (40€ + saatmiskulu on pisut soolane hind isegi nii kvaliteetse mati eest.)
Vaja oleks veel vähemalt 3 mati tellimust.  _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Mai 17, 2012 21:12 Teema:
|
|
|
teshrin kirjutas: | Bump!
Seoses HTG Jaapani päevadega on mult mitmeid kordi küsitud, kust matte osta saab, ja nüüd avaldati soovi ka reaalselt üks saada. See eeldab vist uut teemat, aga mitte veel, seega - kas leidub huvilisi, kes samuti matti sooviksid? (40€ + saatmiskulu on pisut soolane hind isegi nii kvaliteetse mati eest.)
Vaja oleks veel vähemalt 3 mati tellimust.  |
Plaan peaks olema enne AniMatsurit ka tellimustelaine teha. Lisaks on Intellektikast ka veel üks huviline. Kui väga ta nüüd tahab, siis ei tea. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Reede Mai 18, 2012 16:32 Teema:
|
|
|
kui nüüd 2 nädala jooksul tellimiseks läheb siis ma tahan ka! |
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2012 17:39 Teema:
|
|
|
Mis see siis nüüd maksma ka läheks? Üks sõbranna on veidi huvi ilmutanud asja vastu.  _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2012 19:49 Teema:
|
|
|
1 matt - 40€
2 matti - 29.95€ 1 mati eest
4 või enam matti 24.95€ 1 mati eest
Kõigile hindadele lisandub postikulu, nagu viimaseid teemasid lugedes aru sain. (Aga võisin ka valesti aru saada, vastutust ei võta... ) _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Mai 19, 2012 12:12 Teema:
|
|
|
teshrin kirjutas: | 1 matt - 40€
2 matti - 29.95€ 1 mati eest
4 või enam matti 24.95€ 1 mati eest
Kõigile hindadele lisandub postikulu, nagu viimaseid teemasid lugedes aru sain. (Aga võisin ka valesti aru saada, vastutust ei võta... ) |
Seekord saavad hinnad olema teistmoodi, sest need on tõusnud. Toomas teeb mingi aeg jälle tellimise, kuid peab selleks natuke rohkem taustauuringut tegema. Tellimine tuleb, aga natuke aega läheb. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
decomed õigekirjas 1 punkt maksimumist puudu

|
Postitatud: Esm Mai 21, 2012 10:16 Teema:
|
|
|
Kui saab mati alla 40 euri, siis tahan hakata ka kaaluma juba. Kuna ennem jäin hiljaks, siis suht nirud lood praegu .
Aga mul veel selline probleem, et ma põhimõtteliselt Tallinnas eu käi, kui siis ainult vend :\ _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|