|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Teis Nov 08, 2011 15:05 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | erick kirjutas: | Epiloogi korras võiks lisada, et Jumala aastaks 2011 on erickust ja hjargist saanud head sõbrad, kes juhuslikult sattusid täna MSNi vestluse käigus sedasinast leegitsevat vaidlust meenutama, tänu millele kirgliku alguse kiuste ometi üks kena sõprus välja kasvas.
Ma arvan, et 21. mai võiks tähistada selle teema 8ndat sünnipäeva!  |
wild necromancer appears
miks peaks kedagi huvitama? |
Stopa, ega ma sinust ei rääkinudki, vaid neist, kes selle teema sünni juures olid. Sina oled ilmselgelt liiga noor kasutaja selleks, et mäletada, millise pingega see thread foorumi omal ajal laadis
Kutsuda oleks mõtet nagunii vaid kõige, kõige staa¾ikamaid bakalasi. Need, kes olid meiega siis, kui baka.ee oli veel veel roheline rikkumata lilleaas, iga nädal kirjutas keegi uue review, kõige kiirem viis animet saada oli lasta teises linnas elaval bakalasel see endale postiga saata (loomulikult CD-plaatidel), adminid peeretasid vikerkaari ja õlut voolas ojadena. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Kolm Nov 09, 2011 09:17 Teema:
|
|
|
Need viimased kaks asja kehtivad veel ikka ju!  _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Kolm Nov 09, 2011 10:57 Teema:
|
|
|
Tulen mina baka foorumisse ja näen, et hjarg on viimasena postitanud. Päris tore üllatus oli. Seega kedagi ikka huvitab.
erick kirjutas: | Naruto on nii tiheda vaatamise puhul täitsa mõnus kraam. |
lol |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|