Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Merka

|
Postitatud: Laup Mai 08, 2004 20:27 Teema:
|
|
|
hmm..vanasti kuulasin peaaegu köike, aga nüüd on mu muusikamaitse söprade omast täiesti erinev praegu on lemmikud placebo, hooverphonic, sneaker pimps ja basement jaxx |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Püh Mai 09, 2004 21:49 Teema:
|
|
|
Grunge, Alternative Rock...
Soundgarden, Audioslave, Nirvana... _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Odin

Liitunud: 21 Juun 2003 Postitusi: 49 Asukoht: Valhalla...(Tallinn)
|
Postitatud: Laup Mai 15, 2004 23:36 Teema:
|
|
|
....masendav ja kurb muusika, lõbusad viisid lähevad ainult hommikuti peale. Blackmetal, atmosfääriline metal, vahest arvutisemat muusikat, mõnikord ka briti mussi.
...ja teate mida....pange see Linkin Park põlema....kift metal band ka kus tehakse mussi arvutiga, laulu jooksul tehakse 7-10 tõmmet kidra keeltel ning kõik laulud on ühesugused....+ master kommerts
...vat sain nüüd ära öelda....süda rahul kohe... _________________ whatever... |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Püh Mai 16, 2004 13:46 Teema:
|
|
|
Pange Linkin Park põlema  _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chobits

|
Postitatud: Püh Mai 16, 2004 16:19 Teema:
|
|
|
Igaüks teeb mis tahab! Mõni paneb Linkin Parki põlema teine Nirvana. Üldse pange kõigele tüli otsa! Ja maitse üle ei vaielda!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Esm Mai 17, 2004 15:53 Teema:
|
|
|
 _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
downo
|
Postitatud: Nelj Mai 20, 2004 10:43 Teema:
|
|
|
Kuulan suht palju erinevaid stiile.
Ehk loetlen siis mõned bandide/esitajate nimed.
Üle vee ja maa.
Nirvana, Muse, Placebo, Slipknot, System of A down, Red Hot Chilli Peppers, Bob Marley.
Eesti omadest.
Õip, Jääboiler, Sõpruse Puiestee, Ruja, Id-Rev, The Nymph.
List jätkub. Ei viitsi siin trükkida enam.
Saate enamvähem pildi ettte muusika maitsest. _________________ You Cannot Kill What U Did Not Create |
|
Tagasi üles |
|
 |
tromedar
|
Postitatud: Nelj Juun 03, 2004 22:51 Teema:
|
|
|
Meeldib selline punk rock stiil (Suicide Machines, Lagwagon, Offspring jne); hip-hop ja räpp, vahest, isegi üsna tihti metal...
AC/DC ka suhtpuht lahe! _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Idril

|
Postitatud: Teis Juun 08, 2004 19:41 Teema:
|
|
|
Punki kuulan. Ja punk-rocki ja power metalit. Klassika on samuti tore. Ning anime-muusika (huvitav stiil...). Ja siis veel mingid toredad segabändid. Id-Rev näiteks.
Mitte, et kedagi huvitaks... _________________ Matke mind maha... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Highland

|
Postitatud: Esm Juun 14, 2004 23:05 Teema:
|
|
|
Kuidas saab ÕIP`i kuulata??? see ju nii lambi bänd...
Ma käisin yhel nende nn. "kontserdil" ja ainus mis ma kuulsin oli bändi esimehe mölinat, et seda vähe ja toda ple yldse kuulda jne...
yldiselt võtis kohe selle bändi kuulamise isu ära. _________________ Open up your eyes..
and find,that this life`s better then you know |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Teis Juun 15, 2004 14:51 Teema:
|
|
|
Eesti lauljad ja bändid ei meeldi mulle üldse...jaa...üllatus,üllatus isegi mitte ninjad.
Ma kuulan alternatiiv muusikat...nagu näitex Linkin Park'i
Ja siis kuulan ma Visual kei muusikat nagu näitex Dir en grey, Miyavi, Pierrot...ei tia kas Hyde läheb ka selle katekooria alla...tegelt vahet ple...  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Teis Juun 15, 2004 15:07 Teema:
|
|
|
Sato-chan kirjutas: | Ma kuulan alternatiiv muusikat...nagu näitex Linkin Park'i | Alternatiiv? Millele küll? Iga päev raadiost ja telerist kostvale teismeliste lemmikmuusikale?
Teemasse tagasi tulles, hetkel kuulan palavikuliselt häbitut poppi, eesotsas ansamblitega Kings of Convenience ja Ash. Suvi ikkagi käes ju.  _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Teis Juun 15, 2004 15:10 Teema:
|
|
|
Whaaat??? Mis ma nüüd valesti ütlesin???? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
HotPapa banned

|
Postitatud: Teis Juun 15, 2004 15:48 Teema:
|
|
|
Eurobeat!!!  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Juun 15, 2004 15:51 Teema:
|
|
|
Mis nüüd valesti, lihtsalt müstiliselt minu jaoks.
Alternatiiv peaks siin minu meelest tähistama nähtust, mis on teatud mõttes vastandlik teisele ühiskonnas valitsevat seisundit omavale, ent muus mõttes sarnaste liigitunnustega nähtusele. Et nagu võimalus teha enamuse valikule vastupidine valik, s.t. vähemuse valik. Muusika puhul on vähemuses olek tõendatud kuulajate arvuga, s.t. kui selle nn alternatiivi kuulajaid on piisavalt palju, saab sellest uus norm.
See, kui palju on "piisavalt palju", on individuaalne. Minu arust on bänd, kes mõnedel andmetel on müünud üle 85 000 000 plaadi (rääkimata siis veel triljonitest legaalsetest ja illegaalsetest mp3-dest), ning kelle logodega riietuse tootmine ja müük annab leiba tuhandetele inimestele, kasvanud alternatiivistaatusest välja. Minu meelest on see muusika massidele. Ja alternatiivi otsijad peavad pöörduma kuhugi mujale, nt kasvõi õnneliku du-du-du-refrääniga laule laulvate 13 andunud fänniga surfpopibändide suunas.
Aga! See, et muusika on massidele, ei tähenda, et seda muusikat ei tohiks millegipärast kuulata. Vastupidi, kuulata tuleb ikka seda muusikat, mis väga meeldib. Kui just masohhistid välja jätta, nemad kuulavad katkematut loop'i lapsepõlve matemaatikatunnis kõlanud kriidi kriuksumisest tahvlil. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Teis Juun 15, 2004 16:22 Teema:
|
|
|
Kust nüüd tuli tarkpea...  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Juun 15, 2004 17:43 Teema:
|
|
|
Ei, vaata, mina ei ole kahjuks tarkpea. Seda tunneb ära sellest, et ma räägin, nagu ma teaksin midagi lõplikult ja usuksin, et see ongi tõde. Targad inimesed teavad lõplikult ainult seda, et nad midagi, liiati veel tõde, lõplikult teada ei saa. Ergo, mina pole tarkpea.
Mina olen targutaja.  _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Teis Juun 15, 2004 17:45 Teema:
|
|
|
As you wish...ole siis targutaja...  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaptengalaktlan räägib nagu muusika

|
Postitatud: Kolm Juun 16, 2004 01:47 Teema:
|
|
|
Sato-chan kirjutas: | Eesti lauljad ja bändid ei meeldi mulle üldse...jaa...üllatus,üllatus isegi mitte ninjad.
Ma kuulan alternatiiv muusikat...nagu näitex Linkin Park'i
Ja siis kuulan ma Visual kei muusikat nagu näitex Dir en grey, Miyavi, Pierrot...ei tia kas Hyde läheb ka selle katekooria alla...tegelt vahet ple...  |
Eestist leiab kindlasti 'alternatiivsemaid' bände kui Linkin Park. See, et Ninjad mõnele inimesele ei meeldi, ei ole ka miski üllatus, vaid minu meelest üsna loogiline.
Muide - enne, kui jaapani keelega alustad, soovitan eesti keele üle vaadata. Kategooria kirjutati vähemalt ennemalt veel nii. _________________ />_<\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Kolm Juun 16, 2004 09:57 Teema:
|
|
|
Mjahh, Vabarnamehel on täiesti õigus. Sinu arvamus, et Linkin Park alternatiivne on, on jabur.
Sama hea oleks väita, et Britney Spears on alternatiivne ja Jackson on totaalne underground... _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
|