Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Okt 01, 2011 10:17 Teema:
|
|
|
FullmetalBoy kirjutas: | Ummi kirjutas: | Ma ei oleks nii ebatolerantne inimeste eelistuste vastu. Ühe mängija jaoks saab kaks võimalust panna, nt qwop ja rtyu, veel lihtsam on lihtsalt parempoolsed kontrollid duubeldada, st et oleks võimalik mängida qwop või qwüõ või misiganes, aga qwer ka. |
Ma arvan ka nii et no.. comeooon.. see nuppude vahetamine ei vota ju nii hullult aega .. kuigi ma ise mangin qwop, siis ega tõelist meistrit ei saa kindlaks teha kui monel endale ebasobivad tingimused on. Sama hasti voib rallisoitjale teise auto anda  |
Kuigi see on tõsi, et vahetamine ei nõua kaua aega ning igaühel oma stiil, siis ma ise leian, et üksteisest lahus olevad nupud on kõige parem lahendus. Ise mängin qwüõ. Põhus peitub selles, et kui käed mängivad liiga lähestikku, hakkavad nad kiiremate mängude puhul üksteist segama. Vähemalt mul on vaja vaba liikumist kätel. Kui üks on teise peal või liiga lähedal, siis mittemängivad käeosad tilbendavad ees
Edit: Also... tegin sellise asja teema jätkamiseks Oli ka tagumine aeg! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Laup Okt 01, 2011 12:08 Teema:
|
|
|
See Arteri artikkel on küll väga tore ja värki...
aga ma ei saa naeru tagasi hoida, lugedes "oma iidoli kehastamine" - hästi öeldud XD _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Laup Okt 01, 2011 22:25 Teema:
|
|
|
See näitab pinnapealset suhtumist millessegi, mida lihtsalt peab maha tegema, sest see on liiga võõras, et selle suhtes neutraalseid tundeid näidata...
Hästi! Ma võin kinnitada, et Cloudi mõõk nüüd küll papist polnud! : D _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
|
Tagasi üles |
|
 |
DesuD

|
Postitatud: Laup Okt 01, 2011 23:34 Teema:
|
|
|
teshrin kirjutas: |
Hästi! Ma võin kinnitada, et Cloudi mõõk nüüd küll papist polnud! : D |
täitsa puust minuarust : ) |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Laup Okt 01, 2011 23:44 Teema:
|
|
|
DesuD kirjutas: | teshrin kirjutas: |
Indeed. Kahe käegagi oli tegemist, et seda üleval hoida. : D _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
|
Tagasi üles |
|
 |
Hoshihana

|
Postitatud: Püh Okt 02, 2011 19:05 Teema:
|
|
|
teshrin kirjutas: | DesuD kirjutas: | teshrin kirjutas: |
Indeed. Kahe käegagi oli tegemist, et seda üleval hoida. : D |
Kostüümis endas ka minu meelsest väga kile ei olnud... mina seda igatahes kileks ei nimetaks... pigem nagu vinüül-kangas..... või üli-sünteetiline nahk......
...
|
 |
Hoshihana

|
Postitatud: Reede Okt 07, 2011 22:14 Teema:
|
|
|
(Pardon me for the double-post)
Kas ma olen veel ainuke nohik kes pole veel AniMatsuri käepaela ära võtnud?  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
wing_chii

|
Postitatud: Reede Okt 07, 2011 22:19 Teema:
|
|
|
Hoshihana kirjutas: | (Pardon me for the double-post)
Kas ma olen veel ainuke nohik kes pole veel AniMatsuri käepaela ära võtnud?  |
Võibolla keegi teine peale sinu ka veel leidub kuskil.
Ise võtsin eelmise nädala teisipäeva õhtul ära , kuna koolis hakkasid teised mind vaatam, et mida kuratit ma sellise asjaga ringi käin
Kuid pael ise on veel alles...ainult mitte käe ümber enam.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ArchonD

|
Postitatud: Reede Okt 07, 2011 23:56 Teema:
|
|
|
mu oma ripub juba jupimat aega mu seina peal, peale seda kui ma selle käe ümbert lahti järasin XD [hakkas igav korraga spellforce2-te mängides >3>] |
|
Tagasi üles |
|
 |
FullmetalBoy

Liitunud: 22 Jan 2011 Postitusi: 110 Asukoht: Luke.. enamus argipäeva Tartu
|
Postitatud: Laup Okt 08, 2011 07:44 Teema:
|
|
|
wing_chii kirjutas: | Hoshihana kirjutas: | (Pardon me for the double-post)
Võibolla keegi teine peale sinu ka veel leidub kuskil.
Ise võtsin eelmise nädala teisipäeva õhtul ära , kuna koolis hakkasid teised mind vaatam, et mida kuratit ma sellise asjaga ringi käin
Kuid pael ise on veel alles...ainult mitte käe ümber enam.... |
well ma olen enamus päevad nüüd AniMatsuri särgiga käinud koolis ja kui üks päev pesus oli siis küsiti kus mu hentai särk jäi  _________________ 私は決してあきらめないだろう。
siimkarel@hotmail.com - msn |
|
Tagasi üles |
|
 |
August

|
Postitatud: Laup Okt 08, 2011 09:55 Teema:
|
|
|
Endal võtsin käepaela viimase päeva õhtul ära. Hästi ettevaatlikult, et katki ei teeks Ei saa ju käepaelaga pesema minna, ära rikub.
Nüüd seisab käepael riiuli peal, eelmise aasta käepaela kõrval.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Okt 08, 2011 10:36 Teema:
|
|
|
Teatud põhjustel mul endal sellist käepaela pole, küll aga olen olnud teiste ürituste käepaelaga. Rekord on pool aastat, kuid siis lihtsalt lõigati see mul ära ilma, et ma oleks lubanud :/
Aga pesus käimine sellist paela nii kergelt ei riku. Need on ikka mõeldud vastupidamiseks. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
DesuD

|
Postitatud: Laup Okt 08, 2011 20:52 Teema:
|
|
|
Hoshihana kirjutas: | (Pardon me for the double-post)
Mul see ka siiamaani alles C: Plaanin hoida võimalikult kaua
___ Plaanis järgmise Animatsurini, aga vaevalt .__. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Laup Okt 08, 2011 21:29 Teema:
|
|
|
You have my full support, Desu...
Minul pole ka teatud põhjustel juba kaks aastat käepaela olnud, aga 2009. aasta oma ripub truult seinal selle aasta plakati küljes, ja sealsamas on nr 9-ga kleeps, milletaolised said kõik cosplay võistlusel osalejad... Oh aegu ammuseid.
[offtopic]
Järamisest rääkides... Pidin kasutama hambaid, et laulupeo käepael lahti saada - see kinnitus oli pagana moodi complex ja kolmanda päeva lõpus hakkas bussi oodates igav...
[/offtopic]
Üks AniMatsuri käepael for the luls ei teeks paha. : D _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
|
Tagasi üles |
|
 |
Hoshihana

|
Postitatud: Püh Okt 09, 2011 08:08 Teema:
|
|
|
teshrin kirjutas: | You have my full support, Desu...
Minul pole ka teatud põhjustel juba kaks aastat käepaela olnud, aga 2009. aasta oma ripub truult seinal selle aasta plakati küljes, ja sealsamas on nr 9-ga kleeps, milletaolised said kõik cosplay võistlusel osalejad... Oh aegu ammuseid.
[offtopic]
Järamisest rääkides... Pidin kasutama hambaid, et laulupeo käepael lahti saada - see kinnitus oli pagana moodi complex ja kolmanda päeva lõpus hakkas bussi oodates igav...
[/offtopic]
Üks AniMatsuri käepael for the luls ei teeks paha. : D |
Wuuuuut!? Sa olid laulupeol? Woah, irooniline oleks olnud seal üksteisele otsa põrgata.(<- just a phrase, not literally) Oli jah krdima raske seda käepaela lahti saada. Kui koju jõudsin, esimene asi mida ma tegin oli selle käepaela mõrv.
Aga AniMatsuri käepaela kandmine järgmise AniMatsurini pole halb mõte. Lähen sinna ja näitan turvadele ette kaks käepaela. x) Mul isegi tuli selline mõte pähe, aga siis läks meelest. Oleks ka eelmise aasta käepaela kauem kandnud, aga ta nägi nii räsitud välja, et ma lihtsalt ei saanud seda rohkem piinata...  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
FullmetalBoy

Liitunud: 22 Jan 2011 Postitusi: 110 Asukoht: Luke.. enamus argipäeva Tartu
|
Postitatud: Püh Okt 09, 2011 08:32 Teema:
|
|
|
Hoshihana kirjutas: | teshrin kirjutas: | You have my full support, Desu...
[offtopic]
[/offtopic]
Üks AniMatsuri käepael for the luls ei teeks paha. : D |
Wuuuuut!? Sa olid laulupeol? Woah, irooniline oleks olnud seal üksteisele otsa põrgata.(<- just a phrase, not literally) Oli jah krdima raske seda käepaela lahti saada. Kui koju jõudsin, esimene asi mida ma tegin oli selle käepaela mõrv.
Aga AniMatsuri käepaela kandmine järgmise AniMatsurini pole halb mõte. Lähen sinna ja näitan turvadele ette kaks käepaela. x) Mul isegi tuli selline mõte pähe, aga siis läks meelest. Oleks ka eelmise aasta käepaela kauem kandnud, aga ta nägi nii räsitud välja, et ma lihtsalt ei saanud seda rohkem piinata...  |
Laulupeo käepaela hoidsin ma 16.augustini peal.. siis aga hakkas see riie miskitõttu ebameeldivat aroomi eritama nii et sai ära lõigatud..
AniMatsuri käepaelad 2010 ja selle aasta omad on aga oluliste asjade riiulil .. tundusid kuidagi nõrgemad ja arvasin, et äkki liguneb ära pestes.  _________________ 私は決してあきらめないだろう。
siimkarel@hotmail.com - msn |
|
Tagasi üles |
|
 |
InnocenceIke

|
Postitatud: Esm Okt 10, 2011 10:43 Teema:
|
|
|
Kahjuks, ei saa ma teha videot Animatsuri kohta
I hate my camera. Sorry.
Aga mul on siin jooksis väike idee - Äkki saan ma teha nagu video-kollaa¾i koos tantsiga ja defilega, mida filmisid teised inimesed? |
|
Tagasi üles |
|
 |
|