Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
teshrin

|
Postitatud: Teis Okt 04, 2011 16:02 Teema:
|
|
|
Lurker-sama kirjutas: | Koos cosplay'ga? |
Aga saadame kõik need Haruhid ja Cloudid ja muud karvased-sulelised tavaliste eesti perede uste taha Caramelldansenit tantsima... Profit! _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Lurker-sama

|
Postitatud: Teis Okt 04, 2011 16:23 Teema:
|
|
|
Sato-chan kirjutas: | Lurker-sama kirjutas: | Sato-chan kirjutas: | aga kostüümides pimedas toas filmi vaatamine on ikkagi natuke mõttetu.
pigem teha juba kostüümipidu halloweeniteemaliste mängude, dekoratsioonide, muusikaga jne. |
Meh, kostüümidega oleks ikkagi lõbusam, olgu lihtsalt filmi vaatamine või mitte, lihtsalt juba kandmisrõõm on minu jaoks suur asi. c: |
kostüümipidu käibki kostüümidega  |
Oijah, kas võime nüüd kostüümi teemast väljuda ja aru saada, kas keegi üldse midagi teeb? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Krauka

|
Postitatud: Nelj Okt 06, 2011 10:08 Teema:
|
|
|
Lurker-sama kirjutas: | Sato-chan kirjutas: | Lurker-sama kirjutas: | Sato-chan kirjutas: | aga kostüümides pimedas toas filmi vaatamine on ikkagi natuke mõttetu.
pigem teha juba kostüümipidu halloweeniteemaliste mängude, dekoratsioonide, muusikaga jne. |
Meh, kostüümidega oleks ikkagi lõbusam, olgu lihtsalt filmi vaatamine või mitte, lihtsalt juba kandmisrõõm on minu jaoks suur asi. c: |
kostüümipidu käibki kostüümidega  |
Oijah, kas võime nüüd kostüümi teemast väljuda ja aru saada, kas keegi üldse midagi teeb? |
Arvestades aja, koha ja jms leidmist. Mina ei korralda.. o 3o sry _________________ Urusai! Urusai! Urusai! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Nelj Okt 06, 2011 12:24 Teema:
|
|
|
Mulle meeldib teie suhtumine. _________________ Colorless green ideas sleep furiously.
SDE-inimene
Feilfest |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Nelj Okt 06, 2011 14:36 Teema:
|
|
|
Äkki teeks nii, et ürituse teema algataks siiski siis, kui on plaan seda reaalselt korraldada?
Pealegi minu subjektiivne arvamus leiab, et Halloween ei ole tähtpäev, mida meie mail üldse tähistatakse. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Okt 06, 2011 15:11 Teema:
|
|
|
Piu kirjutas: | Pealegi minu subjektiivne arvamus leiab, et Halloween ei ole tähtpäev, mida meie mail üldse tähistatakse. |
Ega Jaapanis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Nelj Okt 06, 2011 15:17 Teema:
|
|
|
Piul on õigus.
Ärgem tehkem teemasid üritustele, mida keegi kunagi korraldada ei kavatse. Kui selleks on vajadust, võite luua mingi üldise ürituste korraldamise teema ja siis juba seal neil teoreetilistel organiseerimise teemadel arutada, kuid selle teema siin panen ma praegu kinni. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|