Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Esm Juun 07, 2004 11:04 Teema: Kust ja kuidas saada animet?
|
|
|
et siis subjektist kui teemast foorumis. st minu arust võiksid inimesed, kes sinna on mingi asja kohta midagi kirjutanud, vahel ka infot uuendada. näiteks alustades algusest: aniverses pole enam ühtegi mainitud kanalit, teisi servereid ei viitsinud praegu kontrollida
teiseks: sharereactor.com on kadunud, aga hjarg pakub ikka sealt "Head leechimist."
kolmandaks: ka bittorrent on linkide poolest vananenud ja animejunkies oma eksistentsi lõpetanud ning animesuki pole minu arust see ainuke ja kõige parem koht. ning rääkimata veel sellest, et on juba palju paremaid bittorrenti kliente kui see algne ja teemas viidatud.
et võiks ehk midagi ette võtta, sest muidu tekib sellest teemast pigem rohkem kahju kui kasu, sest enamus infot on vananenud ja lingid ei tööta... |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Esm Juun 07, 2004 11:07 Teema:
|
|
|
No aga palun, ruri... kui sa tahad, siis kirjuta uus valmis... Mina näiteks siplen praegu piisavas ajakriisis, et millegi uue tegemiseks või vana muutmiseks mul lihtsalt aega ei jätku... _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Juun 07, 2004 11:36 Teema:
|
|
|
hjarg kirjutas: | No aga palun, ruri... kui sa tahad, siis kirjuta uus valmis...
|
uus! milleks!? kas vanasid parandada/uuendada ei või? ja kas inimestel, kes asjaga pidevalt tegelevad ja on kursis toimuvaga ei oleks kergem infot muuta. näiteks mina tean bittorrentist natuke midagi, aga samas ma eeslite/muulade teemat parema meelega ei puutuks.
Tsiteerin:: | Mina näiteks siplen praegu piisavas ajakriisis, et millegi uue tegemiseks või vana muutmiseks mul lihtsalt aega ei jätku... |
jajah, muidugi. ääretult aeganõudev vahel rida või paar lisada/muuta, eriti kui mingi suurem muutus toimub ja ise nö seal sees istud. nagu näiteks sharereactor... |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Juun 07, 2004 12:13 Teema:
|
|
|
Seega... viriseda on aega, millegi konstruktiivsega tegelemiseks mitte? _________________ Roses are red
Violets are blue
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Juun 07, 2004 12:40 Teema:
|
|
|
hjarg kirjutas: | Seega... viriseda on aega, millegi konstruktiivsega tegelemiseks mitte? |
virisemine võtab alati vähem aega ja jõudu.
ja kuna ma teema üles võtsin, siis ma midagi ehk vaatan lähipäevil üle, aga üldiselt ei meeldi mulle ka viis, et saada kellelegi mingi tekst ja looda, et neil on aega seda üles panna kui neil samas pole isegi aega (ja huvi?) paari rida oma algses tekstis ära muuta (samas mingil ajaloo teemal on aega maa ja ilm polemiseeerida). ja siis valva, et muudatus tehtaks ja tüüta/küsi, et miks ikka midagi tehtud pole... |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Juun 07, 2004 12:42 Teema:
|
|
|
Teed ära, panen üles. Lihtne ja loogiline.
Ja paarist reast on asi kaugel...
muideks, kui sa pole tähele pannud, siis pole ma sellell ajaloo teemal ka sõna võtt tükk aega...
sul täpselt samamoodi... iriseda jõuab, kui aga ise midagi ära teha võiks, siis käed-jalad valutavad ja üldse, naine teadis, aga see suri ära. _________________ Roses are red
Violets are blue
|
Tagasi üles |
|
 |
|