Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
August

|
Postitatud: Esm Sept 26, 2011 19:47 Teema:
|
|
|
Väga vinge oli see aasta. Kahju, et toimub vaid kaks päeva ja kord aastas, aga eks see lisab sellele kõvasti võlu. Kostüümid olid lahedad, võistlused olid vinged ja tasavägised, viimane laul karaoke toas oli vapustav. Sain paljude inimestega tuttavaks, kõigi nimed ei jäänudki meelde.
Endal on järgmiseks aastaks plaanis korralik kostüüm valmistada, kuigi ei oska absoluutselt midagi meisterdada. Origami kuubik tuli hästi välja ainult.
Mingi pealiskaudne plaan on kostüümi jaoks juba praegu olemas. Kevadel-suvel hakkan valmistama. Ei jõua ära oodata kuni saab taaskord kõigi teiega kohtuda.
Jänes.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Harts

Liitunud: 22 Apr 2008 Postitusi: 43 Asukoht: Kodus või Tartus
|
Postitatud: Esm Sept 26, 2011 19:48 Teema:
|
|
|
Järjekordne kordaläinud üritus oli, suured tänud korraldajatele! Iga aasta on järjest sisukam ja huvitavam. Eraldi tahaks tänada neid, kes ettekandeid tegid, eriti jäid silma Steampunki ja anime alguslugude ettekanded, mõlemad väga hästi koostatud ja ette kantud:)
Lisaks sai ka seekord jälle manga toas aega viidetud ja sealsete muljete tulemusena pühapäeval peale üritust endale netist Azumanga Daioh manga tellitud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
August

|
Postitatud: Esm Sept 26, 2011 19:54 Teema:
|
|
|
Harts kirjutas: | Eraldi tahaks tänada neid, kes ettekandeid tegid, eriti jäid silma Steampunki ja anime alguslugude ettekanded |
Steampunk oli hea jah. Lemmik moment *miski läks untsu* Esimene reaktsioon: "OH SNAP!"
Anime alguslugude ettekandele ei jõudnud, kahjuks.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Esm Sept 26, 2011 20:04 Teema:
|
|
|
Misty-chan kirjutas: | ninni-nänni ja kõik klassiõed täna pärisid,et kust ma neid sain .
Tahaks teada, kes see kunstnik siin Bakast oli, kes joonistas nende rinnamärkide, õnnitluskaartide ja postrite pilte, sest ma ostin ise ka ühe ingliga postri ja tahaks teada, kes need pildid joonistas . |
ma arvan et see kasutaja on Rey kelle stuffi ma seal müüsin. tõsiselt kenad. Tema deviantart http://acdnoodles.deviantart.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
Postitatud: Esm Sept 26, 2011 21:26 Teema:
|
|
|
August kirjutas: | Väga vinge oli see aasta. Kahju, et toimub vaid kaks päeva ja kord aastas, aga eks see lisab sellele kõvasti võlu. Kostüümid olid lahedad, võistlused olid vinged ja tasavägised, viimane laul karaoke toas oli vapustav. Sain paljude inimestega tuttavaks, kõigi nimed ei jäänudki meelde.
Endal on järgmiseks aastaks plaanis korralik kostüüm valmistada, kuigi ei oska absoluutselt midagi meisterdada. Origami kuubik tuli hästi välja ainult.
Mingi pealiskaudne plaan on kostüümi jaoks juba praegu olemas. Kevadel-suvel hakkan valmistama. Ei jõua ära oodata kuni saab taaskord kõigi teiega kohtuda.
Jänes.  |
Kevadel toimub JAFF ka, kus võib samuti näha cosplayd.
Kui vaadata postitusi siis tundub, et järgmine aasta cosplayeritest puudust ei tule  |
|
Tagasi üles |
|
 |
August

|
Postitatud: Esm Sept 26, 2011 21:38 Teema:
|
|
|
Iga aastaga aina rohkem. Lõpuks oled veidrik kui kostüümi pole.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Inori
|
Postitatud: Esm Sept 26, 2011 21:48 Teema:
|
|
|
Üleüldiselt kõik meeldis, aga üks asi häiris. Anime festival, kus oli näha igasuguseid üritusi, kuid puudu oli... anime?!
Kasvõi üks saal kus oleks kogu ürituse ajal mingi anime mängimas tahaks järgmine kord näha. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Esm Sept 26, 2011 22:10 Teema:
|
|
|
Jah, tegemist on acdnoodles'i ehk Rey'ga.
Inori, animel on copyright. Selleks, et mingit asja näidata, peab käima maha pika ja tüütu tee, et saada õigus kuskil avalikul üritusel mingit teost näidata. Ma ei tea, kuidas oli lugu "Tuulteoru Nausicaa'ga", mida näidati 2009, aga isegi jänkide filmidel on ju hoiatus, et seda ainult isiklikel otstarvetel kasutataks.
Ja ma pole eriti kindel, kui palju oleks tahtjaid, kes istuksid poolteist või kaks tundi paigal, silmad ekraanil, eemal möllust selle asemel, et kuulata huvitavaid ettekandeid (mis on ka ekraanidel, tru, aga reaalsete inimestega ekraani ees :3), panna end proovile tantsumatil, klaviatuuril, Guilty Gearis või karaokemikrofoni käes hoides. Või kasvõi sotsialiseerudes. Sama hästi võiks koju jääda, end arvutitooli parkida ja seal animet vahtida... (Mulle meenub üks noormees, kes parkis end AMV teleka ette diivanile ja oli kogu aja oma rüperaalis kinni. Hea töö!) _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Amelia

|
|
Tagasi üles |
|
 |
tvk_

|
|
Tagasi üles |
|
 |
August

|
Postitatud: Esm Sept 26, 2011 22:43 Teema:
|
|
|
Oi näe, juhtusin ka ühele pildile suures plaanis jääma. Järgneval olin juba objektiivi kurja pilgu eest põgenenud.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Lurker-sama

|
Postitatud: Esm Sept 26, 2011 23:09 Teema:
|
|
|
Kas keegi kurikuulsast Blu Scoutist sai pilti? Vaeseke ei julgenud päeva ajal, kui Red ringi liikus, välja ilmuda... Ma nii lootsin teda näha. : c
Aga yeah, üritus oli äge. Karaoketuppa ei julgenud ma seekord oma häält proovima minna. Võib-olla järgmine aasta? c:
Kõige rohkem meeldis cosplay, oli põnev vaadata ja ideid ammutada. Samuti oli sealne rahvas super muhe, igaljuhul järgmine aasta uuesti kohal. Kindlasti. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Esm Sept 26, 2011 23:38 Teema:
|
|
|
Tobe küsimus, aga kas kellelgi õnnestus ka flashmobi Caramelldanseni esitus videole saada? _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keissy

|
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Sept 27, 2011 12:32 Teema:
|
|
|
Festival on külastajatele ning seetõttu on äärmiselt oluline teada, mida festivali külastajad arvavad festivalist. Seetõttu tegime lisaks kohapeal olnud paberkujul olevatele tagasisidelehtedele ka digitaalse. Oleksime ülimalt tänulikud, kui leiaksite aja selle ära täita! http://bit.ly/o7bsUN
 _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Teis Sept 27, 2011 15:17 Teema:
|
|
|
Mu pilt on galeriis, nyohoo~ _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keissy

|
Postitatud: Teis Sept 27, 2011 15:59 Teema:
|
|
|
Kas keegi avaldaks viktoriini küsimused ja vastused ka siin foorumis?
Ah ja, mis nende filmidega edasi tehakse, mida see vanem kaameramees filmis?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Sept 27, 2011 16:16 Teema:
|
|
|
Keissy kirjutas: | Kas keegi avaldaks viktoriini küsimused ja vastused ka siin foorumis?
Ah ja, mis nende filmidega edasi tehakse, mida see vanem kaameramees filmis?  |
Viktoriini küsimused ja vastused peaks peagi kodulehele üles minema
Mis puudutab filmitud materjali, siis tuleb väike lühikokkuvõte festivalil toimunust. Aga sellega läheb natukene aega, kuna materjali on palju. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Teis Sept 27, 2011 17:11 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: |
Mis puudutab filmitud materjali, siis tuleb väike lühikokkuvõte festivalil toimunust. |
no offence, aga seda lubatakse juba mingi 3ndat aastat järjest, i've yet to see any results. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|